london here i come!

sådär, nu ska jag bara packa de sista innan jag går och lägger mig . har vart en lång dag idag , har varit vid vårat förråd (shulgard eller nått ) och lämnat grejer samt varit till jordbro och till myrorna i tungelsta . jobbigt kan man säga , köpte iallafall en almanacka idag , jag var i grymt stort behov av en ! och så köpte vi en liten engelsk ordbok samt en kamera vi köpte lite senare. men nu ska jag pysa till väskan så att jag inte glömmer nått .
ha de ur mysigt i sverige medans jag är borta , kommer troligtvis inte vara inne nått på datan .. men stå ut bara , kommer till arlanda kl 22 söndag kväll så kommer nog inte blogga nått på kvällen heller . kanske blir nått på måndag morgon innan praoen om jag inte fått dataförbud av pappa vill säga.
puss på er ♥

om 8 timmar lyfter jag från stockholm :)


erikas "önskelista"

tänkte att jag va tvungen att skriva upp en liten lista över vad jag behöver/ vill handla i london , hehe inte så kul att läsa kanske men destå roligare att skriva (;

? flera par jeans - min garderob är inne på en akut jeans svält !
? kjolar - ja vad ska jag säga, har typ inga..
? klänningar och tunikor , även dessa lyser med sin frånvaro i min garderob´
? vårjacka - nytt år ny jacka
? någon "vårig" väska  - jag är expert på svart/gråa väskor (;
? blusar och t-skirtar - kan man aldrig få för mycket av
? accessoarer  - behöver variation
men såklart komer jag ju inte hålla mig till denna listan utan känna att jag behöver nått helt annat , fast vad skulle de va . har ju typ skrivigt upp allt som finns ? xD

nu ska jag göra hallonglass (:
pussar ♥

-



den här låten påminner mig verkligen om allting just nu en person ,
 frågan är om den personen förstår att jag menar honom.

en sommarkväll

image86

usch vad jag längtar till sommaren , all denna snön gör mig så suurr , vill inte gå runt i stövlar eller så nu , vill gå runt i söta ballerinas och sånt . bara ben och bikini känns så långt borta just nu . denhär outfiten är väll ändå ganska vintrig om man tänker på allt de svarta och vita , men klänningen får mig ändå att tänka på sommaren :)
klänning - forever 21
armband - h&m
väska - wedins
pumps - dinsko

tisdag

halloj på er ! har märkt att besökarantalet har ökat ganska mycket idag .. vad nu de kan bero på . känner mig lite dålig som inte har skrivigt så mycket , hihi. skrev ju ett inlägg igår kväll när jag skulle sova , vad jag sa iallafall . jag gick in på youtube och kollade lite olika klipp från top model . visste ju redan innan vem som kommer vinna 9an , råkade se de förut när jag kollade på nått klipp där dom visade vinnarna :P nu har jag också hört att vissa säger att de va riggat ( bestämt i förväg) eftersom hon som vann redan hade modellat och vart med i tb show och på reklamer i tv. vilket man igentligen inte får. skumt . vore inte så kul om de vore så  .

nu snart så ska jag och mamma åka till haninge c och handla lite grejer. vi tänkte bla titta på engelska lexikon , kamera och reseladdare till min mobil. när jag kommer hem ska jag väll packa och så , och sitta vid datorn och skriva lite grejer som jag lovat (;
ha en bra dag ♥

imorgon bär de av till london


sen måndag/tidig tisdag

jahapp , den här dagen har gått ganska snabbt måste jag säga ! har inte skrivigt nått idag då jag knappt suttit nått vid datan , och ska jag vara ärlig har jag inte vart så motiverad till att knåpa ihop något heller (; men hellre att man skriver få som är läsvärda än många "oläsvärda" eller har jag fel ?
 imorgon ska jag tvinga mig att skriva ihop en liten önskeoutfit som jag hållt på med i några dagar nu, har blippat runt på vädligt många sidor o så . dessutom så kommer jag inte kunna blogga nåmer förens på måndagen , om jag ens hinner de .. blir fullt upp då med prao , så ska jag och gabriella till skolan och hämta papper om skidresan , och jag ska ta andra gardasilsprutan och kusinerna fyller år (: tror inte vi åker till dom eftersom vi ska på en festlighet hos dom den 14 april ,om jag inte minns fel ? dessutom ska jag nog sova hos gabriella då tror jag , om vi har börjat att riva hemma förstås . annars kanske jag sover hemma för jag skulle behöva gå på fotbollsträning på måndag kväll .  jobbigt , snacka om att jag behöver en kalender ! kanske får införskaffa en i london om inte . 
har några andra grejer som behövs handlas där med , kommer nog att skriva en lista imorgon .

btw så krånglar min blogg mycket med utseendet och de tycker jag är väldigt jobbigt , arkivet och allt ligger jättelångt ner och så . om någon skulle kunna hjälpa mig med detta så skulle jag vara väldigt tacksam :)
godnatt på er , bamsekramar ♥

annandag påsk

godmorgon allihopa :)  ska snart hoppa in i duschen då mitt hår är oooooooooooooooooootroligt stort och frissigt efter två dagar inne i en knut.  släppte ut de igår men jag orkade inte duscha då klockan var vid 2 snåret . idag så ska mammsen och jag åka och kolla på kamera , dessutom ska jag åka till torvalla och se när vendelsö kvalar till div.1 mot ett lag från gotland . och den matchen börjar om 1 timme så jag borde skynda mig eftersom jag varken duschat eller ätitt än . nåja, ska bussa mig in i duschen nu så fortsätter jag på detta inlägg sen
laaater ♥


natti

nu är klockan 2 och nu ska jag väll pallra mig i säng , har inte hunnit skriva då jag har hållit på med en london guide åt mig själv där jag läst lite på lite olika sidor osv . kommer att ha några väääldigt långa dagar med shopping framför mig ;) förut såg jag nog mest framimot att få shoppa men nu måste jag säga att jag verkligen läääängtar tills jag får äta på yo sushi i varuhuset selfridgers , rullbanden lockar så mycket . när jag va lite mindre så tänkte jag mig lite sushi som kommer åkandes på sånna band som man har på flygplatser , med sushi istället för väskor liksom , och lite mindre förstås :P
hörde idag på sporten också att zlatan inte ska spela "jubeliums" landskampen mot brasilien , vad besviken man blir *pengarna tillbakssss* .. not .  har aldrig varit riktigt imponerad av zlatan när jag sett honom live , skulle nog bara bli besviken över hur dåligt han presterar när alla verkligen förväntar sig något .
well , nu ska jag borsta gaddarna och hoppa i säng
*hugs & kisses *

sköna ;D

image85

hittade den här bilden som ellinor tog i onsdags , *vilken blick man har alltså*
ville verkligen inte va med på bild (;

påskdagen

men ojojoj , har inte skrivigt idag heller.. känndes faktist som att jag hade de men de va ju vid 12 tiden i natt så de räknas väll inte. gick upp halv 1 idag , längsta på länge kan man säga , ändå var jag bara uppe till typ halv 3 . idag har jag , ja .. har inte gjort så mycket faktist . (som vanligt) men de kommer nog va ganska skönt för jag känner på mig att resten av veckan kommer bli ganska hektisk :P imorgon så ska jag och mamma ut och kolla på kamera , och sen ska vi titta på div. 1 kval i torvalla . vi ska nog också hinna kolla på lite mer saker vi behöver innan resan , ( vill ha mer godis (: ) lite tidningar och så .. vi försöker också hitta en engelsk ordbok i miniformat, men vi har inte lyckats nå vidare.. idag har jag kollat upp lite grejer om london o så , bra shopping m.m . och vad hittar jag inte när jag letar runt  !? ett sushi ställe med rullband ! :D vet inte vart jag har sett/hört om de innan men jag har alltid haft en bild i huvudet av en sån, kanske från en film månne? där har jag iallafall "bokat" in en middag för mig och mamma nu , kommer äta tills jag storknar :) kanske blir nån mer tripp dit , vi får se vad de kostar o så . men man kan då aldrig få för mycket sushi , de vet alla mina kompisar som jag tjatar ijäl på hela tiden :)
juste, jag borde nog börja försöka lägga upp en budget eller nått , eller åtmindstonde skriva upp vad de är jag behöver köpa , hihi . kanske kommer ett litet inlägg senare då jag blandar lite med olika plagg som jag skulle vilja hitta osv . kanske låter lite konstigt men (:
nu ska jag hjälpa mamma med att duka , btw är nästan hela vår nedervåning tom nu , läbbigt . känns som att vi ska flytta fast vi bara ska göra om , har fått lite konstiga vibbar och ångest och tänkt på alla kompisar som man inte träffat på länge . uuusch på de .
well  , h&k på er ♥


tips efterfrågas !

hejsan alla  , hoppas att ni har haft en trevlig början på påsklovet :) 
har inte hunnit skriva idag då jag vaknade ganska sent och sen var tvungen att packa ner mycket saker i huset. jobbigt om jag får säga de så , ändå har jag inte vart till speciellt mycket nytta xD usch usch usch på alla dessa flyttjkartonger ! om 3 dagar åker mammsen och jag till london , så skönt de ska bli . behöver komma iväg lite känner jag , om de är någon som har varit i london på senaste så kan dom ju alltid skriva ner lite bra tips osv, de vore uppskattat :) vore skönt att veta lite så man inte virrar runt helt. för de har jag inte tid med , onsdag - söndag är ju inte jätte långt precis.  vi åker från arlanda kl 7 onsdag morgon och kommer hem vid 22 söndag kväll , utnyttjar verkligen dagarna till max , väl där så ska vi se på swe - bra och kanske nån musikal , vi får se om de går och få biljetter där helt enkelt. men klart är att de kommer blir en heeeeeeeel del shopping , iallafall för min del (men mamma har laddat upp och sparat pengar med ;) ) har snart 4000 spänn på mitt kort tror jag , har fått lön och barnbidraget nu tror jag , annars så kommer de nog dom kommande dagarna + att jag kommer köpa vårjacka och skor där (om jag hittar några snygga förstås !) och de betalar ju mammsen . kommer nog även få lite extra shoppingpengar eftersom vi åker på den här restan istället för förra årets julklappar . plus att jag har ett sparkonto jag alltid kan sno lite från och så delar ju jag och mamma på pengarna från de begangnade(?) saker vi sålt på blocket , bla lite gammalt lego och min loftsäng , vilket var 1300 kr . så pank kommer jag nog inte bli i london , tur de för jag gillar inte att vara pank :)
idag så rensade pappa lite och han hittade några gamla jackor som han hade på gymnasiet . vilket va typ.. på 80 talet tror jag? han hade en skinnjacka som jag provade , och den var faktist inte speciellt stor , kanske berodde på att man hade jackorna väldigt högt upp på den tiden , pappa vill slänga den men jag funderar på om jag inte ska norpa åt mig den .. den va lite lång i ärmarna men kan ju alltid kavla upp dom lite.. igentligen är de ju som att handla på second hand fast fräschare eftersom man vet vem som haft den innan liksom :P

nu ska jag blippa vidare lite här på cyberspace , är faktist inte ett dugg trött än , kanske för att jag la mig vid 2 igår men (: måste verkligen skärpa mig nu , kommer aldrig orka gå upp vid 5 tiden på onsdag annars ;D
många pussar och kramar på er ♥

påskens + och -



image84
 
godis , vad mer måste jag säga ?

påskmaten , jag bara älskar lax, köttbullar och prinskorv =)

lovet , kunde inte sitta mer perfekt !



image85

påskens budskap . liksom , vi som inte troende blir så irriterade av alla som håller på , glöm inte att vi firar påsken för att jesus korsfästes liksom :S


alla dessa röda dagar , för oss barn som har lov , varför måste allt vara stängt?


tidig påskafton (a)

hihi , blev lite sent hos kusinerna ikväll. vi var där tills 22 , inte så sent allmänt men jag trode vi skulle käka och sen typ , stanna ett tag och sen åka . men de är ju alltid trevlig att umgås lite , vi träffas ju inte alltför ofta ändå , även fast dom bara bor i tyresö, hihi . har blivigt ganska mycket tv efter att jag kom hem , har inte riktigt hunnit skriva då :)
kollade på let's dance , där karl-petter åkte ut . var lite synd eftersom jag diggat han på något sett när han dansar, han visar ju liksom att han är nybörjare . att vara så duktiga som dom andra känns ju lite osanolikt . iallafall , min gamla simmarkompis sara sjöström slog föresten ett nytt svenskt rekord på ´100 meter fjäril i em semifinalen idag, de känns också väldigt overkligt . när jag simmade i samma grupp som henne , tror jag gick i två-dgars då . men då var hon minsann inge speciell. ett tag funderade hon tom på att lägga av. men sen fick hon väll motivation av nått och kom tillbaka , och som hon gjorde de må ja säga . har hört att hon har simmat usm och sånt men vad jag vet har hon nog aldrig vunnit något sånt. tänka sig att få simma em som 14 åring , de känns ganska stort .

här har vi dagens fina "utstyrsel" (kom på de istället för outfit , jag äger ! )
haha kolla mitt ansikte(ser ganska osminkat ut , fast de är bara lyset från garderoben) altså ! lite sömntute varning på de, men jag får väll skylla på att klockan va typ 20 över 1. tänk er hur jag ser ut nu ;D

image82

tunika/klänning från cubus , svart linne från wera (åhlens) , strumpbyxor från hm . till detta kofta från veromoda och kilklacks stövletter från vagabond .

påskmiddag

nu ska jag snart iväg på påsk-middag, de ska bli riktigt trevligt . maten är så himla god på påsken :) tänkte lägga upp en bild på vad jag har på mig idag men hinner de inte just nu , får bli senare . + att nu när jag har trådlöst(hade de på min förra dator) nätverrk så måste jag  välja mellan att koppla ur musen eller internet för att kunna koppla in mobilen , ganska svårt val måste man säga. om de inte blir allt för sent så planerar jag på att skriva en +/- sida om påsken också
puss på er ♥

låååång-fredag(en)

gomorgon på er där ute , jo jag gick ´faktist upp för en 30 minuter sen. blev en lång kväll igår, men på något sätt känns de skönt att lägga sig sent så man får sova bort halva dan , de behövde jag verkligen . sitter nu på mitt nya ställe , ett litet skrymsle skulle man nästan kunna säga. men gud så skönt de är att inte ha folk från gatan som ser en när man sitter vid datan , haha jag vill inte ens se hur jag ser ut då. borde va ganska hemskt med tanke på min hållning , hur jag sitter osv . just nu håller mammsen och pappsen på att försöka hitta ett hem åt våran radio (den är gigantisk! ) och pappa ffrågar mig om jag vill ha den .

har du plats för radion hos dig ?
ja eller menaru mitt rum eller ?
ja..
men vad ska jag ha den till ? :S
jaa.. lyssna på musik och sånt

min pappa lever verkligen i de förflutna , vem lyssnar igentligen på cd-skivor nu? jag har inte köpt en ny skiva på typ 5 år , men nu ska jag ner och äta frukost , och förhoppningsvis kunna buda mig till tvn (;
ha en trevlig dag ♥
 


"london here we come"

image88

denna trevliga tårta kom mammsen hem med idag , passande skrift på också ;D
men de var faktist inte mamma som beställde tårtan , hon tog med den hem från sitt jobb där dom nu planerar en konferans resa till london i höst . men vi kan säga att tårtan var till oss iallafall :D

torsdag

hejsan allesammans , äntligen är de påsklov ! :) här hemma håller mamma och pappa på att packa för fullt . just nu är de bokhyllan som är på tur . dagen idag börjaade lite ovanligt måste jag säga , åt min frukost och så som vanligt då pappa började stå och fiska (med en håv) i akvariet, då kom jag på att jag sa att jag skulle ta med några av fiskarna till skolan , eftersom vi har ett litet akvarium där. eftersom pappa bara fick upp 2 av fiskarna (dom två stora) så fick jag ta över . fiskade upp dom på typ första försöket, är man proffs eller vad ?
hann med bussen idag också *stående ovasioner* , fick ha en burk med fiskarna i väskan , de känndes lite konstigt. idag på bilden så hade vi inte så mycket o göra så vi fick se på på 3 kortfilmer som handlade om "självständiga kvinnor i iran" eller nått. helt ok för att vara faktafilmer , men seriöst . har man inge bättre och filma än en tjej som står och delar en klubba med en kille i typ 5 min och säger "min skugga är bara såhär kort" *suck*
lunchen var faktist bra idag , vi fick kycklingsnitzel* med stekt potatis . sen åkte vi på idrott där vi spelade badminton i typ 40 minuter sen slutade vi , skönt tycket jag . mamma hämtade mig vid handenterminalen och vi åkte och handlade påskmat och sånt . jag handlade 1,5 kilo godis till mig och emil , hihi . kommer nog spara mycket av mitt godis tills flyget på onsdag, fast vi åker iof kl 7 på morgonen.. har varit hemma sen 3 nu och ätit tårta och massa godis, hihi . och jag har faktist kommit en bit på min tröja , garnerna kom i tisdags tror jag de va.. materialet är helskönt fast lite stickigt , har gjort 12 varv på bakstycket ;D nu måste jag bara flytta upp datorn eftersom vi även ska rensa ur dehär rummet . måste skynda mig så att jag kan koppla in den så snart som möjligt , klarar mig inte utan den :) <3
hej så länge ♥

onsdag

suck , den här sista skolveckan tar kål på mig ! är så trött så jag vet inte.. de är inga jobbiga grejer i skolan direkt, de är bara att vara där som är jobbigt .. konstigt nog . imorgon så är de iallafall sista skoldagen innan påsklovet , sweet! då blir de bild och idrott , helt okej då .. ritade en jättefin manga-fågel idag, typ skit stolt xD men de är ju så att jag kan inte rita verkliga saker ( ni som kommer ihåg bilden på gud jag ritade för nån vecka sen ^^ ) men overkliga saker går minsann an för mig, hihi . vi hade också matteprov på eftermiddagen , de var lättare än vad jag trode tom , hoppas jag får alla rätt nu så pappa slipper säga att jag inte kan få de för jag slarvar .. men jag har nog varit jämnast i klassen på mina matteprov tror jag , har haft 36,36,36 och 38 av 40 . men nu får vi hoppas att de går bättre , synd nog att vi tidigast får se våra prov veckan efter prao-veckan , vilket blir.. vecka 15 ..

idag så kom föresten en yngre man (kanske 30-40 år ) hem till oss för att kolla på vårat akvarium , eftersom vi ska sälja de nu när vi ska göra om . han gillade de jättemycket och ska hämta de nu i helgen typ. stog och kollade lite på fiskarna, från början så var de ju jag som fick ett akvarium ( liiitet ) i julklapp ca 1999 tror jag ? sedan dess har vi köpt två nya . och en av mina första fiskar som fortfarande lever, som heter tarzan , hihi . de kommer kännas lite tomt tror jag , han har ju alltid varit min favorit . och nu är han ungefär 7-8 år , ganska mycket för en fisk eller vad ?
juste , vi har lite av mina gamla prylar också  , bla min loftsäng , lite olika lego och fått ihop 1300 kr , jag som tänkte att man kunde kanske få 50 spänn för legot men mamma sålde de för 500 , helt otroligt . dom pengarna blir de shoppa av i london :)
juste , när jag kollade på top model idag på 3an så sa den där berättarrösten som alltid kommer efter varje program : ja och nu tar top model ett litet uppehåll eftersom vi nästa vecka visar sverige - brasilien . och snacka om att jag började längta , en vecka kvar nu bara , en vecka fylld med godis och mycket annat skojsigt på lovet
godnatt ♥

tisdag

trött trött trött, uuuuuuuuuuuurk . de känns som jag ska somna nu , varit igång hela dagen och nu är jag helt slut. ändå återstår de massor av plugg som måste göras till imorgon , jag är glad att jag lämnat in mitt no/so arbete iallafall  . måste skriva läslogg/recension till min svenskabok och plugga till matteprovet chans och risk . morgonen idag började ca kl 7 då jag gick upp  , tog de ganska lugnt eftersom jag inte skulle ta bussen förens om en timme , haha jag satt tom och bara slöade inne på toan , lite lustigt men , jag är aldrig en vidare stress människa , glömmer bara massor då. när jag hade klätt på mig och allt var klockan halv  , och jag hade då inte lika mycket tid kvar.. rostar några mackor och sätter mig vid bordet och löser sudoko (?) när jag är klar med den och mina mackor så kollar jag på klockan , den är 5 i 8 , ojdå .. de blev till att sminka sig på 10 minuter och när jag tittar ut genom dörren så , ja vad står inte där om inte bussen.. jag som knappt tagit på mig skorna skiter i de och jag fixar håret lite innan jag går upp till sågen för att ta någon annan buss,  först funderar jag på att ta 840 men när jag typ precis kommit upp för backen så ser jag en buss som åker åt de hållet, ser inte så noga om den exakt stannar på den busshållplatsen men tar förgivet att de är den och går mot den andra busshållplatsen för att ta 825an , och idag tar jag faktist den långa vägen för att jag tänkte ta bussen som gick 30 , alltså va de 10 minuter kvar då. men när jag kommer under bron så kommer en buss förbi , och är de inte 25an , inte den jag tänkte ta, utan den som går innan . jag orkar inte springa nu heller och går lugnt och sätter mig på busshållplatsen , efter att jag suttit där i 2-3 minuter så kommer en buss innan rondellen , och är de inte 840 som kommer då ? åååh , snacka om att man blir irriterad , får sitta kvar på busshållplatsen i 10 minuter och vänta på bussen i kylan ,
VILKEN TOPPEN MORGON!
första lektionen jag har är geografi , och vi har vår himla "lärarkandidat" åååååååååååååååååååh , vet inte vad jag ska säga, hon är bara allmänt störd , kan inte svenska och ger oss uppgifter att redovisa för klassen om nedebörd i en huvudstad liksom , massa sånna frågor som vi skulle redovisa , inte speciellt svårt att hitta i kartboken heller , men grymt jobbigt att lyssna på vad alla har kommit fram till -.-  och hon snackar som att vi är helt efterblivna , förklarar skitmycket och man ba , ja jag behövde ingen himla uppsats om min fråga, jag fattar liksom , jag är inte efterbliven som du verkar tro  ?
åh, eftermiddagen blev ju inte mycket bätrre då vi hade spanska , urrrk. vi hade prov på klockan och de kunde ju jag så jag hade ju inte pluggat. men nu vare tydligen några meningar man skulle träna på , synd säger jag bara.. kunde liksom en ? efter matten hade vi studietid , lika effektivt som vanligt .. i början när vår lärare är ute på villovägar och jag virrar runt lite i klassrummet , hade inte så mycket att göra (a) så blir jag prickad i ansiktet av jonathan och får en puff men "whiteboard" suddet av marcus . jag tror fortfarande jag har kvar massa prickar i nacken , och den mitt på kinden förstås.. men vem orkar liksom tvätta bort den och sen behöva sminka om sig ? x) sedan pluggade jag lite matte och försökte förklara , ja nån grej för gabriella som inte fattade nått , mitt smarthuvud ^^ tror jag kommer klara provet ganska bra , tim berättade för mig att provet va plättlätt på a-delen men lite klurigt på b-delen , men jag har suttit och gått igenom alla "bubblor" på kapitlet och jag känner mig ganska säker på de flesta , kanske blir en middag nu äntligen ?  
godnatt på er ♥


hm goes copycat

image91

vår och tygskor i all ära , men ..
kan någon förklara för mig varför man behöver ha två närmast identiska skor i sitt egna sortiment?
de högra (finns även i rosa) skorna hittar man under barn men storlekarna finns upp till 39 , de högra hittas under dam och kostar 98 . och dem är upp till 40 ( finns även i svart) . först tänkte jag att de andra kanske fanns i lite större storlekar , men 40 är ju inte precis stort (jag har 38-39) kan hm inte också ta hänsyn till de med större fötter? suck .
de skorna från "barn" har jag sett i verkligheten och ser helt ok ut (med tanke på priset) och de fanns på divided , så kan de finnas dubbla bara för att förvirra alla nätshoppare som inte kollar in på barnavdelningen ?

modemecka.se

idag kollade jag in på sidan modemecka.se för att finna att dom har jättemycket söta grejer, jag är inte så mycket för att leta efter nya sidor hela tiden , därför brukar jag hålla mig till mina vanliga , tråkig som jag är :)
sidan hittade jag på shopaholicmammans blogg där man nu kan vinna en valfri produkt i hennes tävling ! tänk om man skulle vinna den , finns så mycket jag skulle vilja klicka hem nu :)

image83image85 image88image89image90

lite smått och gott från modemecka.se : halsband med sten och rosett , hög kjol med fickor , blommig puderrosa skarf , smink nessesärer och rosa fjärils örhängen  , om jag vann tävlingen skulle jag lugnt välja nån av dessa sakerna !

måndag

heej allihopa, jag vet inte hur länge jag försökt logga in men blogg.se har lacka loss som fan .. idag blev en rätt händelserik dag kan man säga . på morgonen jobbade vi med georafi , jag äger verkligen på de ;D . jag och tove var redan klara så första delen av lektionen , ja vad gjorde vi då ? sen efter rasten så rättade vi lite papper och sen tränade vi på lite olika länder . de blev lunch och den rullade förbi ganska snabbt, vid 12 tiden så tröttnade jag på att gå själv och då gick jag till centrum och sen gick jag vidare till tandläkaren . ja vad ska man säga , dom säger som dom alltid brukar ,' ja du har jättefina tänder och ett normalt bett, annars är de inte tillräckligt mycket för att du ska få tandställning . och ja vi tandläkare brukar tycka att de är lite charmigt '  (båda tandläkarna tittar ner på mig och ler jättefånigt , uschusch )  hum , egtligen har jag börjat vänja mig mer vid mina tänder efter alla år av konstiga tandläkare , mitt största problem är bara att mina framtänder liksom slipar ner mina nedre framtänder , vilket är väldigt jobbigt..  
åkte buss till centrum och käkade en kalkon&skinka på subway , sen gick jag tillbaka till skolan där redovisningen väntade , vår grupp (som improviserade) antog jag gjorde gaaanska bra ifrån oss , vi hade ju liksom inga papper att läsa på direkt ,  jag var paris hilton ( inte direkt lik mig men (; ) fick överdriva lite och enligt mig var jag den ända som "satte färg på tillvaron" i min grupp . alla andra var liksom dö seriösa när vi skulle ha kul och så , haha . efter vår redovisning frågar min engelskaläare oskar , och vem var du  ? ( han spelade min pojkvän) ööhhh.. benji madden.. haha , att hon inte hade fattat de tänkte jag , men vi hade ju faktist inte presenterat oss xD
skulle igentligen jobbat lite idag men eftersom de spöregnad så orkade jag helt enkelt inte med de och åkte hem .
nu ska jag kolla på linköping - djurgården ,
pussar på er ♥

.

gah , läskig var filmen kan man säga.. nu ska jag snart lägga mig , skola imorgon . bara 4 skoldagar innan de blir lov :) ska kolla igenom min uppsats innan jag går och lägger mig nu , kanske skriva lite på en svenska-sak också.. imorgon tror jag att de ska dyka upp ett paket med lite garner i brevlådan , hoppas de iallafall . längtar tills jag ska börja på min tröja . godnatt på er ♥

veckans schema :
måndag : geografi/so , tandläkartid och ganske engelska red.
tisdag : geografi/so , spanska prov. f92 match mot täby
onsdag : bild och matteprov
skärtorsdagen : bild och idrott
långfredagen : påsklov ,
påskafton : påsklov -
påskdagen : påsklov -
annandag påsk : påsklov - 
tisdag : påsklov 
onsdag : london -
söndag : 22 till arlanda


hide and seek

jag tror jag kissar på mig , fy vad läskig den här filmen är ! usch , den här filmen har med allt som jag är rädd för .. Dakota Fanning är verkligen jätte duktig i den här filmen , hon ser både osäker men ändå lite läskig ut . nu ska jag gå och se hur den slutar , ha en fortsatt trevlig kväll 

image80

söndag

hejsan på er , söndag idag . helgen har gått riktigt snabbt , vill intte de :(
men ju snabbare helgerna går ju snabbare blir de vardag och sen london , idag är de bara 10 dagar kvar! och på fredag är de lov , skönt värre måste jag säga :)  igår var de schlager final , kunde man ha blivigt mer besviken? uschuschusch , charlotte perelli är bara för mycket . låten är väll helt okej men scenframträdandet och de känns så himla fejk . och är de bara jag som tycker att hon ser ut/ påminner om den goda fen i shrek ? med låten och allt känns de helt självklart liksom !? usch , jag hade mycket hellre sett sanne nielsen i belgrad istället . ännu hellre än mer upptempo poplåt . men med denna "juryn" kan man ju inte få allt .

helgen har varit minst sagt händelserik , igår hade jag match mot lidingö där vi vann med 6-2 . sen på kvällen kom nathalie över och vi såg schlagern , sen såg vi nån film som hette "bringin' down the house" med queen latifa bla . hon är ju bara en sånn grymt skön person! sedan la vi oss ungefär vid 1 .
idag så gick vi upp vid 10 , åt frukost osv . för att jag senare åkte och jobbade , de tog runt 40 minuter .. kom hem och åt och sen kom peter och hämtade mig och vi åkte till viksjö hallen där vi spelade mot järfälla , vi vann den matchen med 3-0 , känns som att vi har en ganska positiv trend .. nu är jag hemma och varvar ner lite, skönt att bara få sitta och ta de lugnt lite , började på de här inlägget för ungefär ½ timme sen (;  nu ska jag ta en dusch , äta och sen är de bara att plugga . målet är att vara klar ungefär till 8-9 så jag kan få belöna mig med att titta på tv , kanske skriver nå mer sen , annars vet ni ju vad jag har för mig , pussar ♥


image79

lika som bär ?

sommarsöt

image78
denna "outfiten" skulle jag veeeeeeeeeeeeeeerkligen kunna tänka mig att ha på mig , får mig att tänka på sommaren jätte mycket! med en tjusig vårjacka så blir den superfin att ha för en shoppingrunda eller varför inte en trevlig stadspromenix  ?
urgullig var verlkligen ordet (:

vit tskirt - hm
kjol
och glasögon - forever 21
väska - wedins
halvflätade pumps - dinsko

lördag(morgon)

hihi , gick upp för ungefär.. halvtimme sen nu :) skönt att äntligen få sova ut 
idag blir de lite blandade aktiviteter , har hemmamatch kvart i fyra och innan de ska jag nog åka och handla med mammsen tror jag , ända sättet att få de man vill ha handlat , handlat (; kvällen är väll ännu ganska oplanerad , blir väll melodifestivalen antar jag . idag ska jag komma med lite fler inlägg , känns inte som att jag har hunnit med nått alls  .
ha en trevlig dag !

fredag

är hemma en snabbis nu innan jag tar bussen till pappsens jobb för att sen åka och klippas . tror inte de kommer bli nån stor förändring på mitt hår , är nöjd med längden och jag är inte så mycket för att byta frisyr bara sådär . tar ungefär en vecka för mig att vänja mig vid håret efter jag har klippt de . även om jag bara gjort lite på längden , men varför är de så att håret känns så himla kort när man klippt de ?
nu ska jag fixa mig lite innan jag hoppar på bussen
pussar ♥

tidig fredagmorgon

godmorgon allihopa ! mamma väckte mig för en timme sen då vi skulle kolla på min uppsats . waaah va jobbigt eftersom jag har sovmorgon till 10. menmen , de va bara att stiga upp . dock fick jag inte den kritiken jag behövde , fick mer stavningsrättelse osv . jag har totalt 6 sidor varav 3 st är framsida , innehållsförteckning och källförteckning. kommer nog behöva sitta här i typ ett tag till ,
idag så är de svenska på schemat , börjar kl 10 och slutar kl 14 , vid 16 ska jag sen iväg och klippa mig . resten av kvällen är oplanerad , kanske blir en lugn hemmakväll efter allt plugg ? vi får se
ha en trevlig dag!

sockerkick ?

nu är jag verkligen supertrött, men jag behöver plugga . annars hade jag redan vart i sängen jag lovar , behövde lite snabb energi så nu har jag typ ätit en halv ask med pepparkakor, blev snabbare resultat än väntat då jag nu speedar på som in i bomben .
tillbaka till skrivandet , puss


image77

torsdag

puh , vilken dag de har varit ! dagen började med bild , helt okej .. vi gjorde bla. bildanalys vilket inte var speciellt kul.. sedan fortsatte jag på min bild , måste säga att den är riktigt het (;  till lunch fick vi mexikansk korv eller nått.. smakade typ som choritso , med ett konstigare namn. efter lunchen skulle vi ha boxning i skolans rörelserum . de var kul, men mest jobbigt. och min idrottslärare tyckte inte att jag svettades tillräckligt fast typ hela mitt linne var fastklibbat på ryggen .. not very nice .. har fortfarande lite ont i armarna , förstår inte hur boxare orkar med de !?
efter de var jag tvungen att vara kvar på skolan och jobba med vår engelska presentation , vi stannade från kl 14 till klockan 16 !  och vad gjorde vi då ? hmmm... satt och snackade och kom på lite vad vi skulle vara, och jag ska vara paris hilton . kul utmaning kan man säga, för de första är jag inte ens blond... men de ska bli kul att få överdriva lite (:
 när jag kom hem så kollade jag på tv och lagade mat , och nu sitter jag här och om en halvtimme ska jag vara i torvalla för provning av overaller och 91-match
pussar ♥


onsdag

hejsan hoppsan , blir ett litet kort inlägg nu eftersom jag ska gå till bussen om ungefär 10 minuter , ska träffa min kära tovetuss (: 
idag så hade vi bild och matte , helt okej ... i slutet av lektionen skulle vi göra en bilduppgift där man skulle klippa ut en bild ur en tidning och fortsätta rita runt , jag valde en ryttare och en häst och ritade en tunga på hästen, den vart lite rolig ;D matten var ganska långtråkig men vi håller på med kapitlet chans och risk och de är väldigt lätt så de kompenserar väll långtråkigheten . åkte hem efter skolan för att skriva på min no/so uppsats men blev de av ? nej de kan jag ju inte påstå .. blev mycket vila istället . bra de tycker jag . idag ringde jag och gabriella till lärkan igen och vi fick praoa där (: 
frågan är bara ,  ska man välja 1-3 eller 3-5 åringar ?
nu måste jag kila , puss på er ! ♥

flumm

liten sammanfattning om dagen ,  ´helt ok . ganska mycket flumm och inte så mycket arbete gjort . jag och gabriella (mest gabriella) ringde upp vårt gamla dagis lärkan för att få tag på prao platser , hon fick snacka med vår gamla dagislärare ulla och som faktist kom ihåg mig , tänk vad minnesvärd man kan vara (;  gabriella sa att hon kom håg oss båda men vad jag hörde henne säga så kunde jag nästan bygga ihop en liten konversation framför mig , ungefär såhär :
" - ja och min kompis vill också praoa där ,
- jaha , vad heter hon då ?
- erika nordh
- jaha men de känner jag igen  , har hon gått här ?
- ja de har jag med "

men dagens roligaste är väll tvist mellan när gabriella sa att hon var rädd för påskharen när hon va liten ( visste redan de men) och jag och emma började få lite bilder i huvudet och asgarvade i typ 5 minuter eller när challe sa att hon inte visste vem paris hilton var  . men jag tror nog gabriellas var roligare (;
nog från mig , godnatt på er ! ♥
¨
image76

dagens består av blommig topp från h&m , svart kofta från veromoda och jeans från levis

två ögonstenar

image74image75

dessa söta två hade jag gärna köpt igår om de nu va så att jag får spendera något.. en lång cardigan har jag letat efter hela vintern , och vad dyker upp nu !? denna från gina tricot kostade 199 , söt och skön i materialet  . funkar till både jeans och strumbyxor/leggings .
blusar har varit de plagget jag verkligen jagat nu på våren , denhär kommer från h&m (divided tror jag? ) och kostar 149 kr . otroligt söt framifrån och ärmarna är sådär skönt puffiga som jag gillar de :)

tisdag

halloj därute ! idag är de tisdag , dagen har gått ganska snabbt igen . dagen började med geografi på den nya kursen , jag ägde på de :D typ mitt bästa ämne ^^  vi hade nån lärarkandidat i skolan och hon snackade med oss som att vi gick i förskolan och gav oss uppgifter som va helkonstiga och lätta . tove och jag skulle peka ut vart notredam ligger, och om man kollade på undersidan av de som skulle föreställa de så stog de , notredam de paris. man ba , svårt.. alla vet väll ändå vart frankrike/paris ligger ?
efter lunch hade vi spanska med en vikarie , kommer inte ihåg vad han hette men .. han var väll helt ok . om man gämför med viktor altså . va inge speciell lektion , vi jobbade med ett lätt häfte om klockan , de man typ lärde sig i 6an men -.-  studietiden var väll inte så aktiv direkt , vi satt mest och snackade fast vi skulle jobba med engelskan .. sen åkte jag hem  , och här sitter jag nu .. nu ska jag äta lite och kolla på tv . och träna på min stickning (:
lägger upp några inlägg senare :)


måndag igen

japp , nu var de måndag igen . de känns som att dagarna bara flyter bort asso. känns inte som att jag gjort nånting.. sitter här nu och käkar lite frukost , 10 över blir de bussen mot stan . skönt med en ledig dag, jag har verkligen aldrig gillat måndagar. när jag va liten ville jag tom skolka från förskolan då för jag inte orkade gå upp xD snacka om att de betéendet har funnits hos mig länge ^^  var uppe till typ halv 3 igår igen , tvingade mig själv att gå upp för en halvtimme sen eftersom jag behöver bädda och dammsuga i mitt rum , tråkigt men de va ett bra tag sem de hände , fast de blir ju kul när man städat klart men de är ju inte riktigt samma sak , äsch .. nu hinnar jag inte skriva nå mer , måste fixa mig
pussar på er ♥

veckans schema :
måndag :
stan med tjejerna , städa och fixa lite hemma . träna (!) måste börja träna fotboll nu
tisdag : ny kurs , spanska . engelska tv program klart . träning
onsdag : kurs , matte . ledigt
torsdag : kurs , idrott . (ev . ibmatch på träningstiden)
fredag : svenska forts r½ . klipptid kl 16
lördag : hm mot lidingö kl 13 . [ jobba ]
söndag : [ jobba ] ledigt

myskväll

image76 nu väntar en mysig söndagkväll med filmen "the perfekt man", har sett den några gånger förut men de va ett tag sen nu , kommer ihåg att den va ganska kul så jag ska väll fräscha upp mitt minne lite . ska nog börja prov-sticka lite tror jag :)
ha en hel mysig kväll !


söta motiv

image74

alla dessa t-skirts med ur-söta figurmotiv , har ingen själv än men skulle inte tacka nej till några av dessa :)
föresten , någon som vet vad den gröna figuren kallas ? vet att jag har sett den förut..
cajsa  - hm 129 :-
snobben - topshop ~ 100kr
gröna filluren - forever 21 ~ 120kr

regnigt värre

äntligen hemma igen , usch vad vädret gör mig deprimerad "/  som jag sa senast så kollade jag o nathalie på 102 dalmatiner, så himla gullig film x)  , efter de gick vi till öb och sen till statiol och köpte glass. vi köpte cornetto citron , glömde jag säga att jag åt den igår med ? (:  två st på två dagar liksom , bra jobbat (y), ska nog chilla lite med glassarna nu . är ju inte direkt så jättevarmt o så liksom ;D  resten av dagen idag blir de väll rätt mycket lugnt, ska försöka hinna med att städa mitt rum osv . och så måste jag peppa mamma att sy mina gardiner , sen ikväll blir de nog en film . ska nog hinna knåpa ihop några inlägg tills dess,   ciao ♥

söndg

hejsanhoppsan :)
idag är de söndag och veckan är snart slut, tråkigt men london kommer allt närmare. längtar verkligen , har varit väldiugt shoppingsugen på senaste tiden . imorgon har vi studiedag och då blir de att åka iväg och shoppa till farsta , i hope. och lite plugg förstås . igår var en väldigt häktisk dag så jag hann inte med att blogga nått . lessen för de, vaknade klockan 11 och klockan 12 bar de av till strandhallen , skulle kolla på min brors match . fick äta en pastasallad då och sen åkte jag och mamma till farsta för att kolla på lite garner hon skulle köpa, btw har vi beställt garnerna som jag ska sticka en tröja av , dom kommer komma om några dagar. sen blev de raka vägen till vallentuna för match mot <- . tog ungefär 1 timme och därför sov jag i bilen (: matchen slutade 3-2 , vilken besvikelse, en turkdommare förstörde matchen tuvärr. åkte hem och vi åt lax , sen åkte jag till nathalie , vi såg på melodifestivalen , och vilken lättnad nordman gick vidare ! inge mer carola , mycket skönt  . tack för alla som röstade säger jag bara , själv röstade jag en gång :)  , blev lite besviken att ola inte gick vidare menmen , sibels låt är väll helt okej men de är ju redan 2 tjejer som sjunger ´"power-ballader" i finalen , charlotte perelli och sanna nielsen  . om ola hade gått vidare hade de varit lite mer blandning .
iallafall , efter de glädjebeskedet så kollade vi på "hur man blir av med en kille på 10 dagar" , sen kollade vi på "she's the man" . vi la oss ungefär vid halv 3 .
nu har vi varit uppe i några timmar , men nu ska vi kolla på 102 dalmatiner , nördiga som vi e (:
ha en trevlig söndag ♥

erika's

image69
tänkte igentligen lägga upp den här bilden med ett annat inlägg idag men jag glömde helt enkelt bort de (;
hade lust att visa min "outfit" för dagen ( gillar fortfarande inte de ordet, men vet inget bättre , nån med ideer ? )
kofta från twilfit , t-skirt från hm divided (ny) och jeans från cheap monday
ps. om nån undrar över mitt hår så är de för att de är uppsatt i en liten "fin" knut
ps2 . och mitt ansikte ser lite muppat ut ,men de får ni helt enkelt leva med :)
nu snart blir de tv , trevlig kväll på er !

dagens roliga

konversation mellan mig och min brorsas kompis  :
han står vid dörröppningen till mitt datarum och jag sitter vid datan ..
j - hejsan :)
e - hej....
j - allt bra med dig då ?
e - öh jorå..
----
j - hur gåre med killarna då ?
*tystnad*
j -  jaha.. ( kan inte hjälpa att tycka att hans röst nästan lät glad ? )

tyckte hela konversationen va grymt pinsamt, men ändå roligt . vet inte hur jag ska reflektera över varför han frågade mig de igentligen ? någon som kan förklara de för mig ? x)

juste, varje gång nån/några tittar på mig och jag inte vet vad jag ska säga , eller om jag tycker de är pinsamt så gör jag alltid som man gör för att "dra bort" läppglans eller lipsyl (?) ur mungiporna . de är nästan så att jag stör mig på de, undra hur de är för alla andra i min omgivning ? :P

fredag

hoppsan hejsan (:
idag är de fredag, väldans vad veckan har gått snabbt !? kanske blir så när timmarna bara flyyyyyger iväg när man pluggar mycket , haha eller inte .. morgonen började klockan 8 idag, eller .. jag vaknade iallafall lite smått då (;  en timme senare bar de av till skolan , börjar ju 10 men eftersom de tar typ 20-25 att åka så .. vi hade svenska och dagen började med ett prov ¨på ordkunskap, lite som nya ord för oss . fast dom igentligen är gammla..  visste typ 3 saker :P  sen skulle vi börja med redovisning för halva klassen , vår lärare gjorde de enkelt för sig och delade upp killarna och tjejerna . vi fick gå till en av dom gammla tingsalarna och där skulle vi vänta på henne . vi satt där och snackade om lite saker tills nån kollar på klockan och säger att de är lunch . påväg därifrån möter vi vår lärare som säger att hon typ glömde bort tiden , riktigt bra jobbat (; 
till lunch blev de överpepprat potatismos med "falutornedo" ,  efter de så satt vi mest i skolan och snackade ett tag och sen började lektionen igen .  nu fick vi minsann presentera för henne , tove skulle börja men hon liksom, ja vad va hennes ursäkt nu igen ? xD  och jag var tvåa... snackade typ i 6 minuter , men blev ju lite avbruten ibland och då började vi diskutera mitt ämne lite, men kommer väll vara på kanske 10 minuter när jag lägger till filmklippet .
efter skolan åkte jag hem , först så vilade jag ett tag och vid 3 så åkte ( ja jag åkte (; ) upp till sågen , ville kolla om dom fått in cornetto citron än , men icke sa nicke . dom hade typ fått in alla nyheter förutom den , besviken eller vad? blev att jag köpte en påse bilar inne på vi-butiken istället , dom ska ju lägga ner så dom har 50% på alla deras varor typ. nu har jag varit hemma sen 4 och tittat på tv och gjort lite andra saker, jag som skulle städa rummet ! äsch , får väll göra de imorgon då , som jag säger varje dag. nyss så åkte min bror iväg så just nu är jag ensam hemma , mamma och pappa är o kollar på badrum eller nånting ? fattade nada när jag snackade med pappa i telefon ...
nu måste jag gå och skiva lite äpplen  , är ruskigt hungrig !
pussaaar ♥

im in love

image68
jag har blivigt helt förälskad i dessa shorts från forever 21 , nästan så att man får tandvärk (:
och för ca 150kronor  (22 $ ) så skulle jag inte tveka på att köpa dom om nu dom fanns i sverige. attans asso !

hm investerar

hörde på nyheterna idag att hm hade köpt in 60% av aktierna i företaget Fabric Scandinavien som bla äger monki och weekday .  vad tycker man om detta då ? urtråkigt om hm ska behöva köpa bort alla sina konkurenter för att vara störst lisom , känndes direkt så när jag först hörde de.  och sen så började jag tänka om dom nu tänker börja sälja hm liknande kläder på monki.  usch , vill man köpa hm kläder så går man ju till hm ?  själv tycker jag att monki är en butik med ganska unik stil och tryck på sina kläder . tuvärr har jag inget därifrån än, eftersom jag har haft svårt med deras storlekar osv . med weekday tycker jag de är väldigt synd , eftersom de är en väldigt bra butik , de är inte allt för dyrt och deras jeans är verkligen toppen !
men nu ska jag sova, redovisning och svenska imorgon . urrrrkkk
får se om jag följer upp med ett litet inlägg om dehär imorgon
¨natti ♥


finalllyyyy :D

image100

äntligen äntligen äntligen ! jag älskar verkligen cornetto citron , typ den bästa glassen alla kategorier, äntligen är den tillbaka ! de är en strutglass med citronsorbé i struten och på toppen är de vaniljglass och citroncreme.. tror jag de va. vad jag gillar med glassen är att den liksom är lite söt-syrlig hela vägen ner till botten liksom, den goda smaken tar inte slut som den brukar på dom flesta andra glasser . kanske blir att jag köper en imorgon för att se så att den är lika god som förr ? (a)

ögongodis

image99

blir man inte bara grymt sugen att äta upp dessa söta små tårtor ? :)
dom är från asos och kostar 85kr/4st ,
hoppas dom smakar lika sött som dom ser ut, för då är dom helt klart prisvärda

torsdag

hejhopp , blev inge inlägg igår, pluggandet tog ganska mycket tid och jag slutade ungefär vid 12 . får ta och skriva några inlägg idag då :) idag har de varigt ganska lugnt, eller lugnt , vad säger jag ? vi hade ungefär 5 minuter på oss att äta eftersom vi var så sega med vårt prov! men dagen började iallafall med möte i matrådet, skön början , vi satt bara där och diskuterade lite om vår mat och sånt . sen skulle vi välja våra egna 10 favoriträtter från menyn. kul, sen gick jag och emma på rast och den ägnades i stort sett att plugga. inte så kul men ganska nödvändigt . vid ca halv 11 så började vi med vårt prov tror jag .. vi satt till typ 20 i 12 ! sen fick vi äta i typ 5 minuter innan vi fick springa till tåget. på idrotten så spelade vi innebandy , kuuuligt :) . vi körde de hela idrotten och nu fick man göra olika övningar också  , bra . för dom som inte kan spela vill säga (; . åh , som jag störde mig på dom klubborna vi fick låna från skolan ! dom var helt raka och de gick knappt att lyfta bollen utan att göra svepskott (?) . jag försökte flera gånger att försöka böja till den lite. fast resultatlöst. på slutet spelade vi små-mål på halvplan  ,vi tjejer fick spela mot varandra, jag , tove , marika och tess var på ett lag.  gissa vilka som spelade ut alla andra ? vi vann vår första match med typ 6-0 så då började våran idrottslärare mohammed att vara med på de laget vi mötte hela tiden , men vi vann ju förstås ändå (;  han var liksom inte så bra ;D
nu ska jag snart på träning, kulkul
skriver mer senare på kvällen , lovar
ciaoo ♥

jag <3 mami

hur kan man bara inte älska sin mamma när hon skickar med sushi med pappa hem ? så himla gullig ,känner verkligen att jag behöver de nu , känner mig så otroligt ensam . inte med kompisar o så utan , blir ju så himla ensamt när de ända man gör är att myser med sig själv . skulle vara minst dubbelt så mysigt om man hade nån att mysa med .( kompisar räknas inte, men visst är de lite mysigt (: )
vårkänslorna bara bubblar i mig, vet inte vart jag ska ta vägen .
men nu ska jag gå och frossa i min sushi ,  gotta love it !
skriver nått roligare inlägg mot kvällen (:
ciaoo

onsdag yaoo

hejsan hoppsan :)
ganska tråkig dag idag också , längtar verkligen till helgen nu .. "/   behöver vila från allt pluggande o så , men risken är ju att jag inte hinner klart idag och måste plugga i helgen med , buöööööö . sitter här och käkar äpplen och lite källers karameller , hihi hittade dom igår (a)  nu ska jag till soffan och titta på tv , OCH plugga (: i'll be back om en timme , får se om jag knåpar ihop nått inlägg då
puss ♥ !

har också märkt att de har kommit till några nya gulliga läsare (:
hoppas att ni fortsätter titta in :)

upplagt för missförstånd

shit, jag kan fan inte tänka . massor med grejer som snurrar i mitt huvud . skola , plugga, energi , rymden och massor med annat . men en sak jag funderat på hela dan är folk och folks beteende mot andra, och saker man gör . tänk olika saker som jag gör som jag menar olika saker med, som jag tycker känns uppenbara fast andra personer kan tro att jag menar nånting helt annat . så känns de för mig , jag förstår mig inte på vissa personer.blir grymt förrvirrad av massa saker , och vissa saker kan man ju helt inte fråga vad dom menar med de . om någon förstår vad jag menar. de finns en viss person som ger mig mycket uppmärksamhet på olika sett, vet inte hur jag ska tolka de eller nått. om jag missar något så kanske jag sårar den personens känslor eller nått annat . du är verkligen gullig , men jag har ingen aning om vart vi är påväg. 
skulle va bra om jag fick något bra tecken som jag förstår, eftersom allt inte känns så uppenbart ibland .

hoppas morgondagen blir bättre iallafall , skulle verkligen behöva de .
"Det kan vara en vändpunkt för dig när du i dag träffar rätt person "  ur mitt horoskop 5/4 (imorgon)
godnatt ♥

blommigt värre

image92



vem har inte märkt trenden med alla blommor ? tror inte någon , min favorit är klänningen då jag tycker trycket på tex. blusar blir väldigt tätt och de ser nästan ut som runda ringar bara . har tuvär bara en blommig topp just nu , och den håller på att bli lite noppig , de syns inte men de känns inte så skönt att ta på den , haha nu var jag rolig (;
här är några favoriter jag hittat på internet
gul  - forever 21 ca 200 :-
blå  - asos 388  :-
vit - ellos  99 :-
svart - asos 388 :-

plugga plugga plugga.. ZzzzzZzzzz

förlåt att jag inte skriver mer, har inte så mycket tid. måste verkligen plugga på jätte mycket "/   blir inte mycket fritid inte, lovar att jag skriver mer efter torsdag då de värsta är över , nu ska jag skynda mig och sen springa till bussen . Dj-match väntar ( kom precis på att dom är 3*20 , hjälp ! )
pussar ♥

t /

god morgon på er (:
igår innan jag skulle gå och lägga mig kom jag på att jag brukar somna lättare när jag sover borta .. varför är de så ? de är också mycket lättare att gå upp. konstigt.. iomed konstigt, idag känner jag mig faktist ganska pigg , men vi får väll se hur de går när man sätter sig på bussen . bussen är verkligen som en sömndrog och man blir alldeles trött i ögonen när man bara sitter där själv.. nu hinner jag inte snacka nå mer för nu ska jag snart gå till bussen
ha en trevlig dag ♥


måndag

hallojsan , lessen för den dåliga uppdateringen .. igår var jag som sagt i stan med nathalie och gabriella , köpte en t-shirt från hm bara . hittade inte så mycket mer , men var väldigt inne på en randig tröja från hm också . men efter lite snack med mamma så övertygade hon mig att spara pengarna . haha , usch vad ovant de känns .. sista timmen i stan småregnade de och n & g höll på att tvinga i sig en latte från donken . luktade på de men de frestade inte mig ett dugg , inte för att jag ville ha ont i magen sen heller iof . g som sa "men köp en varm choklad " , jag va tvungen att blänga på henne väldigt länge för att hon skulle förstå.. då kom de ett "AAHHHHAAA" . när jag kom hem vid 5 så var kussarna där och vi åt äpple/toscakaka med vaniljsås . för en gångs skull så åt jag bara en bit , snacka om att jag är lite stolt (a) .
 
vid 8 så åkte jag hem till g där jag och n skulle sova . hihi , måste ju träna lite om jag ska sova där sen (; n&g gick upp kl kvart över 6 , själv gick jag upp typ .. halv 7 . då hade dom typ klätt på sig och så . i vanliga fall brukar jag liksom komma ur sängen typ.. kvart i 7 tidigast? konstigt nog kännde jag mig inte nå vidare trött heller , vilken bragd av mig ! till frukost så fanns de inte så mycket och dricka så jag .. drack lite oboy .. hehe.. med vanlig mjölk .. satt med lite magont under lektionen , men de var inte förens den va slut som jag kom på varför jag hade ont i magen , smart som man e (: men sen så gick de över , var inte så farligt som jag trodde, men håller mig nog undan den mjölken ändå :p  idag i skoan jobbade vi med uppsatsen , kom typ ingenvart .. så jag måste rå-plugga så den blir klar tills på torsdag.. fick göra matteprovet jag missade efter skolan , de va 9 frågor men de tog ca .. 1 timme ? väldigt segt.. men jag va typ klar med alla uppgifter förutom en efter en halvtimme .. sen satt jag och funderade på en uppgift liksom.. kom hem vid typ halv 5 och då lagade jag mat och tittade på tv , sen bytte jag om för att jag skulle träna . men sen blev de lite strul så de blev inge .. dom hade liksom bytt plan så jag va lite förvirrad (:
nu ska jag duscha och sova , godnatt ♥

veckans schema :

tisdag -
sista no på kursen , spanska .  DJ19 match kl 20.30 mot högdalen
onsdag - sista so , matte . rå-plugga efter skolan !
torsdag - no-prov , lämna in uppsats , idrott .  träning
fredag - svenska redovisning ½ klass . --------
lördag - hemmamatch mot vallentuna kl 17
söndag - ledigt !

party time

image85

klänning - forever 21 ,  23 $
kuvertväska - urban outfitters , 20 $
örhängen - forever 21 ,  5 $
pumps - dinsko , 299 :-

söndagmorgon

hejhopp (:
snacka om att jag var trött idag när jag tvingade upp mig vid 10 .. hmmm... somnade kanske vid halv 4 igår? menmen , vad gör man inte för att åka till stan med tjejerna . blir nog inte mycket shopping för mig ( om de ens blir nån ) idag . men jag hittar istället njutning iochmed fönstershopping och inspiration . och att vara smakråd såklart, alltid kul att se att någon annan fyndar nått :)
ha en bra söndag ♥

tröttis

åh , måste säga att jag är grymt dålig på sängtider på lovet.. är trött fast jag har ändå lust att sitta kvar vid datan  , fast de inte händer så mycket :P ..  ska åka med tjejerna in till stan imorgon vid 11 .. känns som att jag borde sova då så att jag inte försover mig , som jag brukar.. orkar nog inte skriva nå mer nu , imorgon kommer iallafall kussarna förbi och äter lite tårta på kvällen :) mysigt , men jag som behöver plugga.. hmm... godnatt på er ♥


god natt och välkommen till min blogg (;

hihi , ville inte att man skulle missuppfatta rubriken . kunde ju låta som att jag bara ville säga godnatt (igentligen är de ju så men :) ) men , hur hälsar man på nån när de inte är morgon , middag eller kväll ? liksom , om man träffar nån på natten (ganska långsökt jag vet ) vad säger man då? har aldrig tänkt på de förut faktist .. men nu snart måste jag pallra mig till sängen  , blir upphämtad imorgon kl 11 för avfärd mot solnahallen , va ett tag sen jag var där faktist.. antingen var de förra året i zonecup eller i nån aik innefotbolls cup..

idag så spelade vi mot belebarkaby, de va en jämn match .. men tycker ändå att vi hade mest chanser och i stort sett nästan bara spelade på deras planhalva . vi får in ett mål ganska tidigt vid köksvägen , typ via målvaktens ben och in i mål . sedan i mitten av perioden så får dom en straff när vår målis eva räddat ett kanonläge på målinjen , detta för att de tydligen va en fot i målgården. och så typiskt gör dom mål på den . matchen rullar på länge med ställningen 1-1 och de blir några utvisningar . en får vi för felaktigt byte när en i vårt lag ska byta och har ena foten på plan när bollen åker förbi . jaja , ska inte komma med nått långt matchreferat . kortfattat så blåste domarna sönder matchen . tråkigt nog vinner också bele med 2-1 efter att en boll rullat in mellan benen . väldigt turligt .

imorgon fortsätter cupen med match mot ersboda (från umeå) och råsunda . stannade kvar lite efter vår match och kollade när dom mötte varandra . vad ska man säga ? första halvleken , de är ju rent sagt skämmigt att se på dom .. ingen av lagen har nått vidare passningsspel och dom spelar som nybörjare , ersboda var lite bättre. kanske därför dom vann matchen med 2-1 . men kan ju lugnt säga att om vi inte vinner båda matcherna mot dessa två lag är vi inte värda att gå vidare till slutspel . men de tror jag inte , vi håller en mycket högre nivå än dom . vilket ska bevisas imorgon
nu dags för sängen , pussar ♥



vinnarlaget från förra året (;

RSS 2.0