uäk

i just got one thing to say... mitt nya schema is killing me! (slowly)

silver and turqouise

igårkväll när jag slank in på h&ms hemsida så snubblade jag över ett otroligt fabulöst halsband... jag tror jag dör... någon som kan donera mig en lax så jag kan lägga min beställning? (a)

gööööörrrr snygggttt som man hade sagt i götet. 99 spänn och det blir mitt.
Varför fanns inte detta i butiken när jag letade igår!?


åh satenligatan


har funderat ett tag på vad för kläder man ska ha med sig till kenya. Hur snygg är inte den här "safari"/buissnes-blusen från h&m!? 199, som taget!
 den hääärrr ska jag haaaaaaa (lite robinhood sådär...)
godnatt my dear friends ♥

varför är jag inte född i september?


hittade denna söta berlock från tomas sabo när jag spanade runt lite på nätet och gjorde mitt önskecollage.. hur perfekt är inte denna? varför är man inte född i september? gaahhh.. känns ju lite fel o gå runt med septembers månadssten när man är född i januari liksom? eller?

in desperate need....

Som många av mina vänner vet, är jag otroligt bra på att försova mig. De påstår att jag är svårväckt, det skulle jag väl inte påstå egentligen. Det handlar om man vill gå upp eller inte ;)
Men på vardagarna så har jag en tendens att alltid försova mig, oavsett hur många alarm som inställts. Det tar hundra år för mig och somna men nästan dubbelt så länge att vakna... om jag väcks innan mitt första alarm är det som gjort för att jag ska ignorera när alarmen går av... Jag behöver helt klart en bra väckarklocka! Retroklocka är dessvärre inget alternativ, att somna till tickandet är en otrolig utmaning... Men nu kanske jag hittat något som kan lösa mina problem!

"
Sonic Bomb får den mest sömndruckna sjusovare att obönhörligt kravla ur sängen. Den tjuter infernaliskt, blinkar hysteriskt och får dina nattstela lemmar att bokstavligen skaka!
1: En sladdansluten vibrator som placeras under madrassen och hoppar rejält när alarmet går.
2: En mycket hög alarmsignal vars tonläge kan ställas så pass högt att det verkligen skär i öronen.
3: LED-lampor som blinkar när alarmet går.
De tre väckningsverktygen kan användas alla tillsammans eller var för sig.
"
känns som att alla behövs? höhö....


Sonic Bomb
att den här lilla krabaten kan orsaka sån stor skada? Kan man inte tro...

freedom is over.

hejsan alla söta, tänkte passa på o skriva av mig lite nu innan skolan börjar igen. är det bara jag som skulle behöva en vecka till av lov?
kanske för att jag känner mig dödstrött och nästa vecka kommer bli stressig som få..

alla gamla efterslängsuppgifter(eget ord) ska in innan nästa helg, så jag kan njuta rejält. frågan är hur jag ska lyckas med det? varför har dygnet bara 24 timmar? varför måste man sova för att orka med morgondagen? skulle man inte behöva sova skulle jag sitta uppe dygnets alla timmar känner jag på mig. jag hatar att sova bort dagen, men ändå gör jag det. *suck*

nästa helg har strulat till sig lite också, alice har nämligen flytt stockholm för en praktikplats i åre under två veckor. efter lite smsinformation och googlande har jag fått reda på att hon jobbar på "landslagskampen" som produceras av OTW. jag är inte lite avis... men jag har inte råd att missa mer skola innan utbytesresan nu, som föresten är om en månad idag (måndag)
ser både framemot det och inte, får se hur mycket man halkar efter i skolan. ska ta mig ett snack med lite lärare imorgon så jag får lite mer kött på benen, så kanske det finns lite uppgifter jag kan börja med redan nu. förhoppningsvis(men ändå inte)
ska även se vad det finns för praktikplats för mig där nere i kenya..
nej nu måste jag chilla ner hjärnan lite, annars kommer jag inte kunna sova.
bjuder på lite sköna bilder från i julas, då vi var nere i fuerteventura(en kanarieö) detta är lite paparazzibilder by my mother.. höh.. inte lika mycket photo-skillz som jag ;)
puss på er ♥


fotar havet på fuerteventura

glad fotograf, innan skorna blev förstörda av saltvatten och sand

im just lost
en fluffig marin skapelse

det värsta med en födelsedag, leta en fin klänning till dagen. och nu är det extra jobbigt, nu när man fyller 18...


denna från h&m ♥ lanvin ser ju fin ut, men varför finns den då utread på hemsidan?


wishlist
Nikkor AF-S DX 35/1,8G - Kedjehalsband - Klockhänge - "Guldpaket" till Nikon - Härliga blusar - Smyckesskrin - Åhlens presentkort - Skinnväska Wera - 5i1 Reflexskärm - Tomas Sabo berlockarmband - Respengar - Tamrac Zipshot stativ  

RSS 2.0