frukost

hihi , nu ska jag och äta frukost . de blir ungspannkaka från igår . vet inte hur längesen de va sen sist . supergott iallafall :)

morgonpigga torsdag

hellluu därute , klockan är snart tio och jag är uppe ! helt fantastiskt , och ändå är jag ledig :)
skojsigt med shopping idag , läste nu att kollektionen släpps idag , måste bara ha nån tröja , som tur är de vanlig dag och vi är lediga så förhoppningsvis kommer de inte va så många på stan. jag vet att jag kommer ha fel på den punkten menmen , kan ju alltid hoppas :)
nu ska jag byta dator en snabbis , ciaoo

plågsam kväll

nattidags snart, tänkte skriva lite först .
inge rolig kväll idag kan man säga, inga roliga program + att jag har jätteont i tänderna . måste be mamma fixa tid hos tandläkaren , känns som att jag håller på att slipar mina tänder mot varandra så dom liksom blir små ? nu jag iallafall valt lite böcker som jag ska beställa hem . vet inte om mamma har gjort de än då jag har suttit vid datan den närmaste halvtimmen (a)
hemstudiedag imorgon , gud så skönt ! blir lite shopping med tjejerna , synd att nathalie på kryckor inte kan följa med . ha en skön dag hemma gumman , hoppas foten blir bättre (:
har inge speciellt jag ska handla imorgon men nån ny topp tills på fredag vore ju bra. och en sak fick jag reda på idag, farfar fyller 80 och inte 70 . men hur ska man hålla reda på de? hihi , tur att min farfar inte är inne på internet så ofta och hittar till min blogg , de hade vart lite pinsamt isåfall ;D
nu tappade jag nog ämnet men , jag ska försöka hitta en top och gärna ett par nya jeans . tror nog vi ska titta in på wedins , isåfall kanske de inte vore så fel med ett nytt smalt skärp .

juste,  de är ju på fredag som hm:s kollektion 'fashion against aids' släpps . jag bara måste få tag på timbalands tröja , har fattat tycke för den . tyvärr har gabriella de med men jag ska skaffa den före (:
kanske går en snabbis till hm efter utvecklingssamtalet . praktiskt eftersom pappsen ska hämta ut mitt vaccin då med .
nattpussar på er ♥


onsdag

hejsan hoppsan
igår skrev jag verkligen mycket , hela 4 inlägg ! haha , men vad gör man inte när man har tråkigt (:
kort dag idag iallafall , jag slutade kvart över 1 för jag skulle till vårdcetralen ( lyckeby) och hämta ut ett recept . jag fick sluta en hel timme innan jag skulle va där. men pappsen och jag skulle träffas klockan två . på förmiddagen så hade vi sista slöjdlektionen ,  jag blev inte klar med mitt får . inte så himla konstigt eftersom jag missade en lektion i måndags . tror nog jag hade vart klar nu isåfall . den kommer iallafall bli ganska funky tror jag , antingen får han elvis-frilla eller rock-frilla . tyckte jag kämpade på bra (: min slöjdlärare snackade också med mig och sa att hon gillade min mössa och att om jag bara slutade fråga om alla mina idéer så skulle jag kunna få vg , kanske tom mvg . ja ba ehh ? xD tycker inte att jag är så jätteduktig på sjöjd,  har oftast många idéer men dom blir ganska ofta ganska knasiga :)
tänkte göra en liten lista också idag .

dagens :
humör - trött men glad (:
fundering - vad för kläder ska jag ha på fredag !?
frisyr - platt utsläppt
mat - curry kyckling med ris eller nått. .
person - nathalie med sina söta kryckor , hihi
kläder -  blå jeans och randig topp
vill ha - choklaaaaaad !
måste - göra matte upg.
längtan - shopping imorgon , längesen nu
tv program - hmm.. varför går inga bra program på onsdagar?
kvälls-sysselsättning -  obestämt ,





skön !

image7 

gullig grabb asso !

bilder

tänkte lägga upp några bilder för att visa mitt rum :)
de är inte riktigt klart då några grejer ska bort och några ska in , de blir ett litet smakprov helt enkelt



första bilden är fotad i spegeln då jag inte hittade nån bättre kamera vinkel
dålig kvalité dock,  men de kan ju va trevligt att få se hur jag har de nu :)
pussar ♥

kärlek

chris brown - with you



kan inte sluta lyssna på den  , så grymt fin
påminner om så mycket

evighetsdag - tisdag

tjenare mors där ute (:
väldigt lååång dag i skolan idag, jobbigt men skönt nu när so kursen äntligen är slut . den avslutades med 1 timmes långt prov . uuuurk , hoppas jag får mer än g nu när jag verkligen angaskerade mig i att svara utförligt på frågorna . men jag tror catrin gillar mig , de verkar så iallafall . sen hade vi spanska , jag vägrade att sitta brevid adam så jag satt mig brevid gabriella istället. men viktor verkade iallfall nöjd (;  de gjorde nog spanskan lite roligare , och sen jobbade vi svenska på våran studietid. de va inge vidare men vissa saker va riktigt roliga (:
tex , idiot = svårt utvecklingsstörd och .. nått mer  , kanske inte verkar så kul . men tro mig , jobbar man med ordkunskap eller vad vi nu jobbar med . så är sånt kul :)
nu ska jag tralla vidare vid datan och käka morotsmuffins , smaskens
tjingeliiiing ♥

vecko planering

måndag :  plugga, om de va så att jag hade några papper . vilket jag inte har, bra duktig jag är ..  
tisdag : so och spanskaprov. träning ?
onsdag : sista slöjden på kursen , mycket kvar på mitt får . läkarbesök på eftermiddan
torsdag : hemstudiedag . träning
fredag : hemstudiedag . stan på eftermiddan , sen fira farfar 70 år . middag och schlagerkonsert
lördag : ledigt  . bortamatch mot täby kl 19
söndag : inget just nu . skönt (:

måste köpa dator snart också
tjingeling ♥


måndag

god eftermiddag, dagen började inte riktigt som jag hade tänkt mig då jag både hade ont i låret och i revbenen . inge skola för mig och jag somnade om . vaknade ungefär vid 11 och då hade jag ont i nacken också . otur eller?
senare blev de lite frulle och fixa om i garderoben . nu äntligen så sitter allt på plats, men behöver fortfarande köpa nya galgar , då allt som inte hänger ligger i en korg i botten på garderoben (inte snyggt) . nu på eftermiddan har jag kollat in lite böcker på adlibris hemsida . ska nog beställa hem några då jag har blivigt väldigt sugen på att läsa (:
nu ska jag gå ,  sy upp mina nya gardiner kanske?


ånger

nu är jag grymt trött asso , varit uppe sen halv 7 imorse . ganska många timmar känns de som ?
tänker grymt mycket nu , jag känner ångest och ånger . tänk om jag förstört allting nu , allt känns så hopplöst nästan . hoppas jag har fel , jag gillar dig verkligen , fortfarande .

söndag

orkar inte skriva så mycket nu , tack vare lårkakan på cupen så kan jag knappt sitta ner . försöker bättra mig tills imorgon då jag förhoppningsvis skriver mer (:

lördag

godmorgon allihopa, klockan är 12 och jag har näästan precis gått upp (:
är verkligen trött,  borde försöka pallra i mig lite frukost så jag orkar spela fotbollen idag. på tal om de så är de mindre än en timme tills bussen rullar mot tyresta vägen . borde gå så jag hinner fixa garderoben innan . ¨
hejjsvejs

kvälls-sludder

tjalala, har inge mycket att säga nu .. är ganska trött , håller på att sätta fast den sista garderobsdörren med pappsen. de går segt eftersom mammsen och jag redan satt upp en låda som nu är i vägen . jaja, ska inte klaga nå mer här. måste va positiv (:
de är iallafall väldigt fint hitils , och imorgon blire svänigt värre här då vi har 70-80tals disco , yeah .. måste prova skjortor o sånt tills imorgon nu . behövde inte köpa nått skärp då jag gjorde ett hål i mitt gamla friis and company skärp . de blir finfint , hoppas jag ;)
men imorgon blire ganska tidigt med första matchen kl 14.20 i älta , inte så jätte tidigt men , alltid j0obbigt att gå upp en lördamorgon . nu dags att fixa lite innan jag sussar
nattipussar

fredag

hej hopp , lugn och skön fredag idag. som de alltid brukar vara. tänkte åka in till stan efter skolan för att försöka hitta några nya par jeans . jag gick ner på perrongen och efter att ha stått där i drygt 10 minuter så säger dom att mitt tåg är inställt. jag lägger benen på ryggen och kutar upp till bussen . ett tag funderar jag på att byta buss men tillslut åker jag hem ändå . så idag har jag mest vilat och hängt upp lite mer saker i garderoben . behöver nya galgar nu ! alla är totalslut och jag har massa kvar att hänga upp . men nu ska jag iallafall ta bussen och möta pappsen vid trollbäcken . där ska vi handla lite mat och sen köpa sushi till mig och mamma . snacka om att de va längesen ! på dom senare dagarna har jag varit grymt sugen (:
nu ska jag snart gå till bussen , kanske kommer nått till inlägg lite senare
ciao

funderingar kring dejter

ja jag tänkte skriva lite här nu medans jag kommer ihåg de, men för några dagar sen så satt jag på bussen och funderade över "dejter" . man har ju sett alla dessa amerikanska ungdomsfilmer som handlar om allt möjligt trams ( vet inte vad jag ska säga men tittar på dom ändå ) och då brukar alla killar säga att man ska ställa frågor till tjejen för då känner hon sig bekväm och tycker du är trevlig och så . sen tänkte jag på när jag va på dejt med daniel , de va ju igentligen meningen att jag skulle fråga han om saker o så eftersom de borde va jag som är intreserad av han och inte tvärtom (: hihi , men jag kännde mig bara så naturlig när jag snackade om mig själv. jag blev så naturligt bekväm med honom så att jag glömde fråga honom saker ,  när jag säger naturlig börjar jag också undra om de är så jag är med killar annars i allmänhet ? ¨men iallafall om jag tänker på min "kändis-dejt" så va de så mycket jag ville veta om daniel,  men blev för upptagen av mig själv , de kommer inte många sånna här tillfällen och jag pratade om mig själv . skäms på dig erika , måste börja tänka lite på andra istället för mig själv (a)
men nu ska jag plugggaaa, duscha och sussa
nattiii <33

lista

hejhej där ute, tänkte skriva en liten lista (känns lite dumt att säga önskelista då mina sötisar säkert redan köpt till mig ) . om jag inte får de så får jag väll helt enkelt köpa de själv ? :)

* randiga pyjamas shorts , inte dom i pyjamasen på hm så t-shirten va ganska ful , hehe (:
* kläder i allmänhet
* en plånbok
* en nessesär
typ 20 minuter senare fortsätter jag eftersom jag nästan somnar vid datan :]
och 5 minuter senare kommer jag på att jag inte vet nå mer , smart ^^
aja , måste jobba lite svenska nu innan jag ska sova
natti natti

torsdag

hallooj , trevlig dag idag . inge vidare väder men rolig dag hitils , haha . på idrotten idag så dansade vi på i-form vid brandbergen , vi dansade funky och jag va nog den med mest taktkänsla och kordination . inte :D
hade sämre minne än en fiskmås och glömde bort allt efter ja hade gjort de . och så mobbade oskar mig och sa att jag såg ut som en grottmänniska , inte snällt sagt men jag tog inte illa upp (:
 måste ha sett riktgt hemskt ut . de va iallfall ganska roligt , de ända som va dåligt va nog dans "läraren" . försöker ha lite fördomar men hon va ganska .. ja ..
men nu när jag kom hem satte jag mig vid datan och började spana in lite olika hotell och sånt i london , va mysigt att åka dit en sväng nu i vår , nu förstår jag varför jag kunde offra mina julklappar för de här :)
senare idag ska jag spela en match i torvalla med 92 laget och vi ska möta älvsjö , där går min syssling. kul o möta henne , eller? har sett henne spela förut och hon verkar vara väldigt bra. ska försöka spela på mitt bästa idag , men tuvär känner jag mig inte på match humör . inte alls motiverad eller nått. känner mig ganska stressad också , har inte köpt nån dator med pappsen än och vi kommer inte hinna med dörrarna ikväll .. så inge musik till 80-talskvällen än. om ja inte får fram nått så kanske jag måste nöja mig med " studio 107.5 , de bästa från 70 och 80-talet ! woho liksom. aja , hoppas pappsen kanske har nått på sin data .. har inte frågat han om nån skjorta än , måste väll göra de så att han inte säger nej och jag står utan party kläder !
nu ska jag titta på tv , pusssar

onsdag

halloooj där ute.  väldigt kall och mörk dag idag , men konstigt nog är jag inte (jätte) trött (:
blev ingen data igår då pappa hade brådis och vi missuppfatta varandra .. annars igår så hade jag träning.. och inte att glömma att hanna fyllde år :D
idag så blev inte som planerat heller, mina sötisar fryste ut mig och jag fick inte följa med till centrum (bu-hu)
även fast jag måååååååååste  köpa ett brett skärp tills på lördag , har inget annat att ha på mig isf  :o
jaja, får ta en sväng på fredag isåfall då jag inte har nått inplanerat , ännu . måste också prova några av pappas skjortor så jag kan välja vilken jag ska ha på lördag. kommer ju bli liiiite oversize men de blir väll passande till temat (;
¨skriver mer senare , pussar

klockan är kvart i 11 och jag är ... ZzzzzzZZzzzz

haha , kom inte på nån bättre rubrik menmen (:
nu ska jag sova, har inte pluggat nån spanska idag men jag tror jag klarar provet imorgon ändå . har varit frussen hela kvällen sen jag kom hem från min första uteträning på typ hela höst/vinterterminen . fett stolt jag känner mig  ( kanske inte så mycket men lite iaf ) ;D . har inte tränat nått för jag har kommit på ursäkter som att jag inte orkar och att jag ska plugga . vilket man borde höra vilket som stämmer ? (;
hade ingen lust idag heller men jag hade faktist lovat linda att kommma så . träffade göran första gången med . han va ju lite rolig.. som när linda och jag kom in och han tittade på linda och antog att hon skulle presentera mig . tur att linda inte gjorde så för då hade ju jag framståtts som väldigt lat om hon hade sagt att jag faktist gått i laget men bara inte pallat träna  (a)
träningen slutade kl 8 men jag var hemma vid 9 . tack vare pappa som skulle stoppa vid s-malm och snacka med "sitt" lag . suck . sen åt jag lite varmkorv och kollade på tv . nu skkaaaa jag sova . måste upp vid 7 imorgon , om jag lyckas med de kanske de blir lite morgon data :) men ska nog inte förvänta mig så mycket . så som jag är på mornarna . men nu så måste jag verkligen sluta skriva annars kommer jag hålla på i evigheter (: tänka sig att de kan va lika roligt att skriva ner allt man vill prata om istället för att säga de`?
hihi natti pussar på er alla .


vel

var inne på ikea nyss och letade efter bäddsoffor. de är grymt svårt då dom flesta är ganska dyra och hårda . hittade dock denna till överkomligt pris . men klädseln är ju inte så hilma fin . + att den ser ganska hård ut. velar lite nu , har inte precis blivigt lovad en bäddsoffa men man kan ju alltid börja kolla . men vad gör de om den är hård om man spenderar mest tid i datastolen ? :]

måndag kväll

trött trött trött , vill sova, måste sova . men nu måste jag också planera veckan lite. har några grejer att göra som mååste göras den här veckan . så tänkte skriva ner lite .
tis : köpa dator med pappa , träning i brb
ons : ev. göra nått med mina sötnosar. behöver köpa nått par nya jeans !
tors : ganska osäker just nu , kanske inställd träning. sätta fast garderobsdörrarna med pappsen ?
fre : inget just nue.
lörd : greenhill cup på eftermiddan , 80-tals disco på kvällen med girlsen hos mig (a)
sön : ev. ev . slutspel ? annars ganska ledig dag .

inköpslista :
jeans , svarta eller hyfsat mörka
smala galgar till garderoben .
80-tals inspirerad "outfit" till lördagen . no clue . tips ?

maybee

taget ur mitt horoskop :
Kärlek
Kärleken kan dyka upp idag när du anar det som minst.
Du kan bli helt tagen av situationen och förlora alla hämningar.
kanske ? vem vet ..

20 januari

tjohoo , tuvär har jag inte hunnit med och skriva så mycket idag . tänkte göra de flera gånger men tiden har varit knapp idag. tänkte skriva lite vad som hänt idag .
8.30 , uppstigning , frukost .
10 , matchstart mot Ibk Handen
11 , matchen slut , slutresultat 1-2 .
ganska bra match ändå , den var jämn men vi gjorde för lite mål , synd de för jag tyckte vi hade många bra chanser och vi spelade en av våra bästa matcher :)
ca 12 , börjar snickra på garderoben  , mamma och jag gör fel så vi får börja om igen .
hmm.. sen vid  15 så käkar vi lunch . pasta med köttbullar alá erika (:
16.15 kollar jag på handboll  .
ca , 16.45 börjar jag och pappa snickra på den stora garderoben . lagom till andra halvlek blir vi klara och jag kollar klart på matchen . mitt i eftersnacket somnar jag en stund och väcks när mamma börjar lasta in mat i frysen .
mammsen och pappsen lyfter upp garderoben och sen äter vi middag . efter middagen börjar vi skruva in stången i stora garderoben och nu har vi precis fixat garderobslamporna . nu till dörrarna.
men nu hinner jag nog inte skriva nå mer för dom behöver min hjälp . sen måste jag läsa ut min harry potter bok som jag ska presentera imorgon
tiden räcker inte till !
hoppas jag hinner flytta in min säng i rummet iallafall . trött på att vakna och nästan slå i huvet varje dag .
pussar

19 januari

tjoohoo , idag har verkligen vart en lång dag . upp redan klockan 9 , okej kanske överdrev lite men då vaknade jag iallafall . men upp ur sängen gick jag kl 10  . frukost och sen vid 11 så åkte jag till granängsringen . efter ca 50 min arbete så hämtade mammsen mig och vi åkte till ikea i kk . vi kom fram ungefär vid 1och kom hem ungefär vid 6 . kom hem med bla . ny garderob , nya gardiner och nya kuddar. trevlans trevlans . kommer nog bli fint tror jag (:sätter ihop de imorgon efter tidiga matchen mot handen . trevligt med derby också , repris på sanktanfinalen nästan .. hoppas de går bra då iallafall . de blir fullt upp imorgon hur som helst.
nu ska jag titta på handboll
GO SVERIGE :D !

klappat och klart

idag blev rummet färdigmålat/tapetserat . vart väldigt fint tycker jag . kanske laddar upp nån bild imorgon innan vi sätter upp garderoben som vi förhoppningsvis har inhandlat . men nu är de dags att sussa . måste upp vid 9 imorgon , har avieutdelning . sen åker vi till ikea :)
puss natti på er <3

18 januari

helllu , dagen idag började med en lång och skön sovmorgon . trots de va jag fortfarande tröttare än på länge , konstigt. vi hade svenska hela dagen , trevligt lugnt och skönt . perfekt om man som jag, är väldigt trött (:
hade mycket att göra men de flöt på bättre än vanligt. kännde verkligen att jag hann med väldigt mycket idag. vi slutade halv 2 eftersom vår lärare är på semester i västindien . så orättvist , de är verkligen grymt skönt där :)
efter skolan gick jag och nathalie till centrum , jag vet att vi är där ofta men nördiga som vi är :D men vi har faktist våra anledningar . idag skulle nathalie köpa en present till hennes lillesyrra . de va så roligt att kolla på typ halsband och sånt som man gillade när man va små . de verkar så lätt att köpa till sin lillesyrra  , man har ju liksom vart så liten själv .. lite svårare därimot att köpa till sin storebror .. brukar alltid ha svårt med de .. men nu behöver jag inte tänka på de . hon köpte iallafall ett sött halsband och ett hårspänne med rosett . skit fint :)
själv försökte jag peka ut lite grejer att önska mig , har fortfarande inte hittat så mycket. men mina kompisar är så påhittiga så dom brukar komma på saker jag inte ens haft tanken på . ibland är de lite pinsamt att dom nästan känner mig bättre än ... MIG ! :O
just nu håller mamma på att tapetsera min sista vägg i rummet , tapeten är verkligen jättefin . imorgon ska vi till ikea och jag ska köpa min garderob . ska köpa en i pax/komplement . problemet är att de är så mycket att välja på . ska iallafall ha en vit. så mycket som jag vet nu ...
nu ska jag iallafall skriva en handlingslista och laga lite hamburgare
ciao

'

shit. en tjej från tv4 ringde idag. måste ringa tillbaka , snart. undra vad dom vill mig ?

16 januari

hej hopp  , idag har varit en helt ok dag . haft mycket att tänka på , du vet .. jag vet inte vart jag ska ta vägen . men idag så stickade jag klart min mössa , skit stolt ^^ även fast den typ blev ganska konstig (:
och så hade vi matte, och usch usch usch vad jag hatar vår tillfälliga matte lärare. man hör ju fan inte vad hon säger. och när hon frågar om man fattar så ba .. ehh jaaa...  iiinte.. kommer typ misslyckas helt på provet, känns de som iallafall ..  åkte hem efter skolan o bara vila , grymt skönt de iallafall . sen åkte jag och pappsen till sjöstadshallen och kollade på dj-dm finalen . den vann vendelsö med 3-2 , och sofie blev matchens lirare. har aldrig sett henne spela med dj/dam så jag måste säga att hon är lite av min idol nu , haha :)
nu ska jag försöka sova. natti


image3 min urfina mössa , grr på den ;D

födelsedag :D

woho , tjingtjong allesammans  (:
idag blev jag iallafall väckt redan kl kvart över sju på morgonen .. usch vad man var trött då . då fick jag ett halsband från pilgrim av mamma , de va riktigt gulligt :  de är såklart inte allt jag får . redan igår trillade de in ett brev från farmor och farfar . senila som dom är så ssåg de nästan ut som att de stog emil eller åtmindstonde erik på brevet ^^ hah , men av dom kommer jag typ få en present när vi firar farfar i februari . han fyller typ 80 år , de är typ vääldgt mycke. men idag så trillade nästa kuvert in . detta från mormor och morfar , men nu börjar jag bli lite trött på mengingar som : " presenten får du när vi träffas sen" eller " presenten sätts in på ditt konto snart" . men hellre de än inget iof ;D. men av mina föreldrar så kommer jag få köpa en data , äntligen eller vad !? men så håller jag ju på att göra om mitt rum och så så de får man väll räkna in lite (:  men senare idag ska mina kusiner komma och äta tårta och så , och sen ska jag åka och träna. för de behövs verkligen för mig just nu . bort med fläsket bara ;D
men om nån timme ska pappa och jag och köpa tårta . smaskens !

jo  , jag har börjat planera lite på min tjejmiddag . tänkte ha typ nått tema , 80-tal eller kanske 60-tal?
ciao


14 , snart 15 januari (:

hejsan allesammans , nu är de sen kväll till den 15 . funderade på o sova för ett tag sen men kom på att jag varken var trött eller hade lust. så just nu har jag tittat runt lite på tårtbilder, så fantasifull som man är (; . snacka om att bli sugen asso :D . men iallafall (säger jag de ofta nu eller? xD ) idag så var de en lugn dag som jag redan visste  . min mössa är nästan klar men den ser ju snart ut som en stor rosaaktig glödlampa på mitt huvud , + att den är oversize och typ hänger ner över mina ögon o allt ;D . hihi , men sen åkte vi iallafall till coca cola . där vi först fick vänta en halvtimme , för att sen få en guidad tur i fabriken . och man fick inte ens ta kort !? liksom , ofta vi typ skulle fota nått som skulle avslöja dom eller nått. men sen så fick vi gå till coca-cola experience center där vi körde ett slags spel för alla fyra sinnen . de va lite konstigt och rörigt då man skulle komma ihåg och tänka " vad va mitt sjätte sinne här ? " . hel konstigt. och på slutet skulle vi svara på frågor om mat och typ smaklökar.. och vem vinner då om inte de laget med vår hemkunskapslärare i ? frågorna var väll inte så svåra men ofta man vet hur länge en smaklök lever ?
hihi, men imorron fyller jag iallfall 15 , wihu :D
natti

13 januari , eftermiddag

tjohoo,  nu så har vi målat lite i mitt rum . de är fint men man ser fortfarande den gula tapeten under .. vi får se när vi fortsätter måla och när vi ska tapetsera ena väggen .idag är de premiär för ett nytt tv-program på trean, singing bee , de handlar om hur väl man kan texten till sin favoritlåt. de verkar iallafall lite kul . men vi får se :)
tack o hej , leverpastej :D

i tråkiga stunder


en låt som piggar upp



13 januari

morsning allihopa . idag ska jag och mamma börja måla ( tror jag ? ) . iallafall , känner mig väldigt trött idag . planera planera planera. jag som inte är nå vidare på att planera över huvud taget. lite saker jag måste planera :
° mitt rum
° min nya garderob
° tjejmiddag 
° min födelsedag
 
vissa kanske tkr att de är lite men för mig så känns de ganska mycket iallfall (;
men imorgon är de skolvecka igen och de känns som att den kommer börja ganska lugnt . 
måndag : syslöjd förmiddag och på eftermiddan studiebesök på coca cola med emma :)
tisdag : min födelsedag , de kanske gör så att den tråkiga spanskan och so:n inte känns så jobbiga , kanske måste stå ut med att viktor sjunger för mig men de får jag väll försöka stå ut med . 
men nu ska jag läsa engelska , harry potter och hemligheternas kammare 
hejsan svejsan :)

 


lite senare , lördag

ja vad ska man säga, matchen idag . inge vidare asso. men skit i den iallafall .
för tillfället känner jag mig väldigt uttråkad, inge bra på tv och så har man inga bra filmer heller. så vad ska man göra? ouppfinningsrik som man är så gör man typ ingenting. önskar mamma vore klar med sitt spackel så man kan börja måla. längtar verkligen tills jag får sova i mitt rum igen :)

12 januari , nedräkning (:

yoo, idag är den stora dagen . mamma och ja har börjat tapetsera (;
igår sov iallafall nathalie, sofia och emma hos mig . gubbi kom inte eftersom hon va lite krasslig och knappt kunde prata , hehe :)
 men mina andra homies kom över ungefär klockan 8 då jag fortfarande satt och åt (a) men emma höll iallafall på karl-petter och vi andra hejade på danny :) och de roliga va att de blev ett tekniskt fel ungefär nån minut in i karl-petters dans , emma blev såklart väldigt ( lite överdrivet kanske ) sur :D
men sen när hon fick se de blev hon glad iallafall , sen så höll vi på i typ en halvtimme och försökte koppla i e&s ps2 nere på duken . vi flyttade så småningom upp och vi körde 2 omgångar . första vann sofia tror jag (?) och den andra vann emma . jag och nathalie va lite muttra eftersom dom hade såklart fått några av frågorna innan . och jag fick inte gå så snabbt på knappen för då tkte emma de va tråkigt (; men om dom skaffar sport eller musik så lovar jag att de kommer gå bättre ;D de är liksom mer mina ämnen än typ .. hollywood och kändisar .. sen kollade vi på en film som hette "vinn en dejt med ted hamilton" . den var väl helt ok men den känndes lite uppenbar , och så va snubben från that 70's show med. och han stör jag mig lite på :)
sen så flyttade vi ner till källarn och bäddade och så . då va klockan typ 2 (?) . i slutet på filmen så va alla jättetrötta , men vi piggnade till och snackade i typ en timme . emma och jag som skulle sova i soffan satt och skrattade åt en av hennes roliga smeknamn , ukulele snubben ^^ de va ju lite roligt iallafall :D
men nu så måste jag nog snabba på då bilen ska rulla mot tomtbergahallen och match mot huddinge 
ciao
 

11 januari

hej hoppsan  , idag blire inge vidare långt inlägg då mina små vänner o jag ska kolla på let's dance och lira lite buzz :) idag så började vi iallafall tio och vi fick kolla på van veeteren karambol hela dan , sen så spenderade jag och nathalie lite tid i centrum och försökte hitta lite saker till mig att önska mig ( börjar bli lite brådis ) som vanligt provade vi lite kläder och så men jag blev inte mkt klokare för de :)
nu är pausen typ slut ,
 pussar på er alla <33

10 januari

tjohejsan (: idag känns de som dagen har flugigt iväg . även fast den va ganska tråkig , vi hade so på morronen med våran såå roliga vikarie ^^ på eftermiddan hade vi idrott och vi fick kuta för att hinna med tåget från jordbro , är supertrött fortfarande, måste börja träna upp min kondis :P och de är bara 5 dagar tills min födelsedag , wiiiihhhhh :D men nu ska jag ta en powernap och sen jobba vidare med so:n

tjingtjong :)

-

du gör mig förvirrad, alla gör mig förrvirrad. är de jag som är trög eller ser andra saker som jag inte ser ?


9 januari

uschuschusch , trött och deprimerad.  är de så de blir när man börjar äta nyttigt ?
mindre än en vecka tills min födelsedag , borde vara lite glad . eller?

8 januari

hejhopp , dagen idag har verkligen varit mega tråååkig . på förmiddan så fick vi ägna hela lektionen åt att svara på frågor om den industriella revolotionen och den första spinnrocken .. så intresant också .. och på lunchrasten så pös vi till centrum för att jag fortfarande inte vet typ nått vad jag ska önska mig .. tänkte ju som sagt önska mig en dator men den blir jag tvungen att betala själv nu . så vad ska jag då önska mig av mina päron ? mina kompisar börjar också bli lite oroliga då jag tex. inte önskar mig nå smink eller kläder . detta för att jag gärna köper de själv o de är ganska svårt att hitta kläder som sitter bra och även är snygga . jag är helt enkelt ganska kräsen av mig :)
men iallafall , eftermiddan började med spanska och en jätterolig genomgång för betyg .. och viktor uppmärksammade ju såklart att jag inte tittade på honom på hans genomgång.. men bara för att man inte tittar behöver man ju inte lyssna ? så han börjar säga att jag "är i en annan värld" och sen börjar erika med sin vanliga mening och hela klassen stämmer in . jobbigt ? jo lite , men man börjar ju bli lite van efter ungefär ett års tid ? men efter de när jag började uppmärksamma undervisningen och sa en grej högt så blir ju viktor jätteglad och kommer fram och skakar hand med mig och säger ' du lever :D ' . ja de har jag väll inga komentarer om precis , bara att han typ höll på att dra mig av stolen .. men sen hade vi iallafall bingo/memory där jag va typ bäst och fick 4/6 grejer ;D
resten av skoldan gick åt till att sticka en mössa , vilket jag ska fortsätta med nu :)



tjingeling


7 januari , skolstart

TJohho allesammans , idag började man ju skolan . och hur mega tur har man inte genom att börja dagen med att missa två bussar ? på förmiddan så vare iallafall helt okej då jag lärde mig att sticka (inte för att jag inte gjort de förut men ^^ ) . kännde mig som värsta proffset, men de kanske va för att alla andra ( som va killar ) va lite trög tänkta (; sen på eftermiddan hade vi en kort engelskalektion då vi lånade en bok.. på engelska ..
istället för att loda vidare på biblioteket så gick jag och nathalie till centrum där vi provade lite udda kläder ;D
men hon köpte en tröja och jag ett gulligt hårband med en rosett (a) . sen så vare dags och åka och kolla på mer tapeter ( igen ) :D . den här gången hittade jag faktist en fin vit med svarta blommor , men jag måste bestämma mig snart innan mamma blir handikappad och inte kan hjälpa mig :(
men nu ska jag kolla på 2 ½ män och svulla frukt , och sen ska jag väll sova.. eller iallafall försöka :)

pussar

filmklipp

Nu har min bror laddat upp ett filmklipp från luleå-matchen 5/1.
Detta är när järnkaminerna sjunger nationalsången och den har jag spelat in (a)



5 januari

idag har man ju vart på hockey , djurgården - luleå
sicken härlig stämning de va , och så var de en ganska sevärd match i sig .
blir inge långt inlägg nu då jag ska träffa några kompisar och ha film-maraton hemma hos mig :)

kramar


4 januari

tjolahopp på er alla :)
 idag har varit en väldigt lugn och trevlig dag , som dom flesta andra på mitt jullov iof ^^
jag gick upp vid elva , nästan ett nytt tidigaste rekord , men som sagt . måste skärpa mig nu innan skolan börjar , förra terminen sov jag så himla lite, känndes de iallafall som . men idag kollade jag på fler olika tapeter och så med mamma på lunchen , jag känner mig fortfarande som ett stort frågetecken vad de gäller mitt rum. jag hade några saker jag va ganska säker på men nu så börjar pappa också komma och bidra lite med förslag så nu känns de ganska jobbigt. de är ganska många saker jag behöver köpa .. 
och nu har jag funderat på min önskelista mer och .. jag tror inte jag kommer få en av mamma och pappa direkt.. så jag kommer typ få köpa den själv.. men då vet jag inte vad jag ska önska mig av dom *hmm* men jag vet inte om jag orkar vänta ändå , även fast de bara är snart 10 dagar kvar :) men vill nog helst pallra iväg till nån butik nu i helgen men jag vet inte om jag hinner , för imorgon ska de gås på hockey och på söndagar brukar pappa vara rätt .. omotiverad att gå i butiker typ :P . men jag ska försöka dra med mig han till nått ställe iaf

puss o kram


min önskelista

detta har jag kommit på till min önskelista , hitils
  • dator
  •  platttång
  • kläder presentkort/ pengar
  • minneskort till mobilen (m2) 1 / 2 gb

som sagt har jag lite dåligt med idéer men jag ska försöka skriva till lite fler saker ;D
 natti


3 januari , kväll

hej hopp alla där ute (:
idag så gick jag faktist upp ganska tidigt då jag skulle följa med mina kussar till sickla köpkvarter . så ca kl 12 så bar de av med bussen mot tyresö c . Efter sickla så åkte vi vidare till hellas gården där vi hade ett trevligt fika stopp . men jag har inte brutit mitt löfte , ännu (a) . sen åkte vi till trollbäcken där vi stoppade på köttboden och el-tjänst innan jag på egen hand fortsatte till fots uppe till colorama för att kolla på tapet :) sedan bar de av hemåt , lite senare så åkte även jag och mamma till coop där vi kollade på tapet och olika färger (målarfärger). De vore ju inte helt fel att få visa sina kreativa talanger ;D

nu vid dagens slut så sitter man här med en ny t-shirt och gottesug .
och jag har fortfarande inte skrivigt min önskelista !
får nog börja fila lite på den nu ..
kramar

r.i.p mina svullo vardagar

ja nu sitter jag här och tänker lite, om jag inte slutar med de här så kommer jag bli rund som en köttbulle, riktigt så vill jag nog inte bli . har nog allt bestämt mig för att försööka så gott jag kan att sluta stoppa i mig massa saker på vardagar. mitt mål är att låta bli tills min födelsedag , hela 13 (snart 12) dagar kvar . jag får börja med frukt och nötter istället.  för här behövs en vinter-diet . r.i.p mina svullo vardagar :-(


            usch vad man blir frestad 

kramar på er alla


2 januari

Sådär ja , nu har man kommit tillbaka från allt nyårsfirande och de är bara 5 (!) dagar kvar till skolan . Precis när man börjat vänja sig vid sena nätter och sena mornar så är de dags att byta vanor igen . Mitt jullov har väll varit helt okej , synd att man inte fick några julklappar av mamsen o papsen . men de kanske jag kan ta , + att vi sen åker på en solresa vid påsk .  Men jag fick ju iallafall lite presenter av kusinerna och så .
När jag skulle tänka över om jag skulle ha ett nyårslöfte så kom jag på några saker :
º måste börja hinna med (fler) saker i skolan 
º jag måste sluta äta hela tiden (a)
º inte irritera mina päron hela tiden , genom att snacka hela tiden xD
º försöööka att inte glömma saker heela tiden

så genom att starta denna blogg så tänkte jag skriva av mig lite, och skriva ner saker som händer , alltså så kanske jag kommer ihåg mer saker . hoppas jag

kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0