innebandyhelgen kan börja

hallojsan ,  ännu en solig dag och veckan lider mot sitt slut . tråkigt, känns inte som att jag fått ut så jättemycket av mitt lov . och nu har jag kommit på att jag ligger efter med några skolarbeten .. inte så kul , vill ju inte direkt ägna resten av lovet till att plugga . idag är de föresten första matchen i zone cup . den cupen som vi (92-93) vann förra året , de här året ska vi spela med 94orna istället . första matchen är mot belebarkaby (93-laget) som vi vann imot innan jul med 5-2 . matchen börjar iallafall kl 7 och vi har samling kvart över 5 . men nu ska jag äta lite pasta innan vi åker mot löthallen  , som jag tror ligger i sundbyberg ?
hejdå på er ♥

ombyggnads ångest

blir så himla trött asso, de är ca en månad kvar tills vi ska börja riva ut hela vår "huvudvåning" , så att vi kan börja med vårt nya kök .. och nu är de tydligen så att vi måste riva ut båda toaletterna, både den på "huvudvåningen" och på övervåningen . och man kan ju inte direkt bo i ett hus utan toalett ? så man kommer typ  inte kunna bo hemma alls på typ 2 veckor .. och vi ska börja riva ut 31/3 , dagen efter mamma och jag kommer hem från london . de blir hem och ompackning för att bo hos nån annan . så jag kommer nog troligtvis flytta runt hos några kompisar och så titt som tätt som de passar mig (a) , låter nästan som att jag är en parasit !

turligt nog så ska man iväg på en skidresa med skolan , så jag behöver bara bo borta i ca 1,5 vecka . men de blir troligtvis mer , inte så kul att bo hemma om man lagar mat nere i tvättstugan ? fattar liksom hur man kan ha kylskåp och micro och sånt där.. men hur ska man kunna typ steka/koka och laga mat i ugnen ? inte tänker jag leva på micromat i en månad ! snacka om att de kommer bli en rörig månad .. mamma håller på att kolla runt lite på olika campingar . aldrig att jag bor på en camping i en husvagn i april !?
 de är liksom svinkallt då .. nästan 8-)


time for a sleep-over

image79      image80

Kollade runt lite och hittade massor med söta nattplagg, tänkte därför göra en liten sleepover mix . blev en lite sötare och en lite "tuffare" . vilken skulle du välja ? själv skulle jag nog ta den lite tuffare , är inte så mycket för nattlinnen plus att jag älskar sidenshorts/kallingar :)

"tuff" :
t-skirt - topshop
sidenshorts - forever 21
tofflor - asos
armband - forever 21

söt :
nattlinne -
forever 21
halsband - forever 21
benvärmare - la redoute
ballerina slippers - asos

läskig tankeläsning

hihi , km inte på en någon bra rubrik men (: som rubriken säger, linn läste mina tankar  . har varigt jätte sugen på glass hela veckan, alltså inte vanlig utan på pinne/strut  . men dom dagarna jag vart sugen så har vädret lockat så mycket till de . men nu blir de alltså en solig promenix, en glass och lite mys vid stranden .
jag som redan hade klätt på mig för en dag inomhus ( mysklänning och strumbyxor ) fick minsann byta om till några lite mer "varmare" kläder .lägger nog upp lite bilder senare . juste, tvättade ju mina leriga jeans igår (?) och satte på mig dom idag,  men vad dom har blivigt ljusa om häcken .. vet inte om de beror på tvätten eller om för att jag har suttit för mycket vid datan . men konstigt nog vore de eftersom jag inte märkt de föränn nu .
nu ska jag äta lite , har fortfarande inte ätit nån frukost . men de är väll lite sent nu
hejsansvejsan ♥

mrs herr krabba ? ;o

image83

hihi jag kanske överdriver lite nu men (;
de är allltdi killarna som är mer .. ja .. överdrivna än tjejerna på sina saker
, så om jag är mrs . herr krabba så kanske jag inte är lika snål (girig) :P

mariadagen (:

hejsan allihopa ,  försov mig idag.. kan bero på att mamma struntade i att väcka mig imorse , så hon sjöng antagligen för pappsen själv . men jag kommer ihåg att de va någon som drog i mitt täcke och då tog jag tag i de och drog tillbaka (;  antagligen va de mamma , som tydligen gav upp sen :P  sedan stängde jag av två alarm vid 9 tiden . sen när jag började få tillbaka min sinnesnärvaro och kollade klockan så var den inte 10 som jag trodde , utan 12 . jippi där försvann hela torsdagsmorgonen.. -.- 

har inga speciella planer idag eftersom mamma och pappa ska ha möte med dom som planerar vårat kök idag så kommer nog kussarna inte komma förbi.. de är ju en kul sysselsättning på sin födelsedag.. men alla vi har ju olika prioriteringar . jag har iallafall sagt att jag vill ha en tårta , för de är jag värd tycker jag :)  de är liksom inte bara pappas dag idag, vet inte om jag orkar träna idag, känner mig inte så jättemotiverad när vi inte är så jättemånga .. gick ju nästan och sov på träningen i tisdags (;
nu ska jag ta en dusch och sen äta lite , puss


nattttiii

god kväll / natt  på er allihopa , lite sent för mig att vara uppe nu men jag har liksom ingen lust att sova just nu "/  har varit ännu en slapp dag . skönt men lite långtråkigt i längden , får ta och hitta på nått imorgon . idag så vaknade jag typ vid 10 , satt mig vid datan och vid ca 1 åkte jag till trollbäcken och köpte sushii och tog ut pengar som jag va tvungen att ge till brorsan  .. så deprimerande... jag gillar verkligen inte att ge bort pengar , om man inte får nått tillbaka , känns som att jag kommer bli en riktigt snål-pelle när jag blir stor . negativt eller positivt kan man ju se på olika sett.

nu måste jag sussa , blir väckt tidigt ( säg ca kl halv 8 ) av mamma eftersom vi ska sjunga för pappsen . och jag har namnsdag (: undra vilket namn jag hade valt om jag fick välja mellan erika och maria ?
puuusssar ♥


image82

jag i min ur-sexiga sovklädsel ;D
imorgon kommer de försten ut lite mixar med några söta
sov-"outfits" ( gillar igentligen inte att säga de (; )

city casual

image78

dagens mix består av :
jacka - la redoute 249 :-
blus - h&m 249 :-
shorts - forever21  19.90 $ (~ 130 kr)
skor - la redoute 189 :-
väska - forever21 22.80 $ (~ 150 kr)

onsdag

hallojsan :)
vaknade upp ganska tidigt idag , redan klockan 10 , helt själv ! ingen stor bragd igentligen eftersom jag gått upp mycket tidigare dom andra dagarna i veckan , bra jobbat erika ! nu sover jag iallafall inte bort dagarna ¨på mitt härliga lov . dagen idag ser väll ut att bli ganska lugn, får se om jag kanske ringer min söta gabriella isånnafall (:
asso jag borde banna mig själv från att äta sushi , blir ju bara mer sugen när man har ätit . har värsta suget efter de idag iallafall . inte bra, kanske blir att jag åker och köper mig lite sen, medans de forfarande är lunchpriser . har bestämt mig lite för att ha en "spara" månad (haha får se hur de går ) nu i mars . inge kläder eller onödiga saker ( godis är inte onodiga saker :) ) . behöver hålla fast i mina pengar så jag kan shoppa i london, eftersom jag var sjuk när jag skulle jobba förrförra helgen så förlorar jag ju pengar på de eftersom jag måste ta ut pengar o ge till han . känns inte bra..
men jag måste nog köpa ett par nya skor snart, alla mina är ju helt smutsiga och så .. ska fråga mamma om de går att tvätta dom i tvättmaskinen , annars blir de nog ett par nya . jag har blivigt helt fäst vid ett par kaki (?) färgade tygskor från la redoute . men om jag köper några blir de troligtvis nog tygskorna från din sko ..
nu ska jag fortsätta att pyssla ihop en "outfit" . denna gången blir de nog väldigt casual . men fint :)
pussar ♥

långdagen

hallojsan där ute
skrev ett inlägg igår innan jag åkte till mina kussar, när jag skulle publicera de så försvann de. vääldigt irriterande . igår ( måndagen ) så var jag mest hemma och njöt av att vara ledig . otroligt mysigt , satt mycket vid datan och kollade runt på olika sidor ( min nya tråk-syssla ) . vid 5 snåret så åkte jag med pappsen till siba för att kolla på en dator jag tittat på innan . och som vanligt var den slut . typiskt , de va liksom snart år sen jag fyllde år men jag har inte kööpt nån dator än . snacka om att jag börjar tröttna väääldigt på windows msn .. blipp blipp  . usch . man kan ju inte ladda ner nå program så , måste köpa en snart innan jag får spader. stör mig också på att man kan se mig utifrån gatan (a) , linn nämde att hon brukar se mig ibland när hon går utanför , de är ju roligt att höra xD . hemma sen så åt mamma och jag spansk omelett , tror de finns nått svenskt ord men jag kommer inte på ... kanske bondomelett eller nått ? ungefär vid halv 8 sen så tog jag bussen hem till mina kussar , som bor i tyresö . där kollade vi på filmen stardust  ( jag såg ungefär 3/4 av filmen ) ,  sen kollade vi på 2½ män och my name is earl  , sen orkade vi inte va uppe så länge till . jag sov med åsa och vi låg och pratade till  ungefär kl 12 .

nästa morgon vaknar jag av rulles morrande och sen att han hoppar ( lite överdrivet, blev lyft snarare (; ) upp på min säng.  de var ungefär halv 10 . vi åt frukost och jag fick se på när dom trimmade rulles häck . haha de va ganska kul att se :) . sen fixade jag mig lite och sen tänkte vi åka till stan men då skulle tydligen min faster på friskis , så vi kollade på herkules istället . när de var typ 10 minuter kvar så kom hon tillbaka och vi var tvungna att gå ut med rulle . precis utanför dörren i backen , gissa vad som händer !? jag ställer mig för att rätta till mina byxor lite ( står och hoppar lite ) och då bestämmer sig rulle för att gå/småspringa ner för backen . och jag ramlar framlänges .. och eftersom de regnar så blir mina byxor alldeles geggiga/jordiga . efter promenaden så får jag helt enkelt byta till åsas mjukisbyxor som jag kavlar upp i midjan ,  helt okej men med min dunjacka så ser de vääldigt relaxat ut .innan vi åkte till stan så åt vi fläskpannkaka(?) ,  inne i  stan kollade vi på bokahandeln, fikade och kollade på kläder . jag köpte inget , kännde att jag behöver spara lite (; senare på dan så mötte jag upp mamma vid åhlens och vi kollade ´på  böcker och grejer till pappsen som fyller år på torsdag . sen gick vi till kungshallen och åt sushi . jag åt en 11 bitars , lite mer än vad jag brukar men jag var ganska hungrig nu (:
nu blir de av till brandbergen för lite träning,  ska bli kul eftersom de va ca 2 veckor sen jag tränade sist
puuussar ♥

skolavslutning nästa ?

image67

Blev tipsad om webbshoppen forever 21 i en blogg och jag tänkte att jag skulle titta in lite, men gud så mycket fint dom hade , väldigt billigt också . synd att frakten kostar så mycket annars hade jag redan haft massor hemma . får helt enkelt vänta tills jag åker till london, tror de finns en sån butik där .
vit klänning ~ 160 kr *
cardigan ~ 70 kr *
svarta lack ballerinas ~ 90 kr *
pärlörhängen ~ 20 kr *
= 340 kr *

(*= cirka priser, på hemsidan står dom i dollar , räknade med att dollarn är på ca 6.5 )

mjauuu lov !

hallojsan därute :) 
verkligen urfint väder ute idag, vårkänslorna bara svärmar (?) över mig . blir nästan sugen på att bada , hihi
har inte varit så aktiv i helgen då jag inte haft så mycket tid över. lovar att skriva mer i veckan då de är sportlov och myyyycket tid över (:

i fredags hade jag som sagt uppsatsskrivning i skolan , inge vidare kul . vi fick skriva ett gammalt nationellt prov .. hoppas jag gjorde bra ifrån mig iallafall  , skrev om "min vändpunkt" . den handlade mest om hur jag har förändrat mitt liv nu under de här året.  inte så intresant kanske men de va de bästa jag kom på (;  slutade ungefär vid 1 , då tog jag med mig själv (för en gångs skull ) till centrum , när jag gick in i min första butik så ringde de . och va de inte min käre lille följeslagare nathalie som ville hänka på (:  vi gick in på åhlens där dom hade 30% på hela sortimentet (hela butiken) , där köpte jag en ny foundation och två tröjor . värsta shoppingen !  haha , men jag har inte handlat så mycket på länge eftersom jag sparar pengar till london . men tröjorna kostade typ 130 tillsammans , så de va bra för att vara mig :) sen gick vi in på gina tricot , där dom höll på att rea ut en topp som jag tittat på jättelänge . och så finns den bara i två storlekar , xs och m . provar båda men antingen så sitter den för tajt eller för slappt . vi går i några till butiker innan nathalie lämnar mig. sen går jag en sväng på hm men sen tar jag mig också hem . ägnar nästan hela eftermiddagen åt att vila och titta på tv. vid halv 8 så träffar jag linn och vi går upp till sågen och köper godis , ja jag kännde mig faktist värd de (a) .  bra med motion får man också ;D vi snackade om allt möjligt . vi träffas inte lika ofta vilket jag tycker e synd när man bor så nära varandra , hihi (;  hoppas vi träffar varandra något mer under sportlovet iallafall . på lördagen så var jag uppe tidigt och kollade på match i vendelsömalm , ganska roligt . men jag var ganska trött  .  efter matchen åkte jag med mamma till haninge centrum där jag skulle köpa en papperskorg som jag hade sett dagen innan på åhlens . sen när vi hade shoppat klart så kom jag ut med :
- papperskorg
- bok om pingvinresan
- klänning
- sminkborste
söndagen var väll inte så jätteintresant , jag vaknade hos gabriella ungefär vid haallv 8 . jag hade glömt att stänga av mitt alarm från fredagen . sedan vaknade jag på riktigt ungefär vid 10 när min stygga kusin skickade sms (;  när gabriella vaknar säger hon : ööhh lät inte din mobil nått kl 7 nånting ? helt klarvaken förstås , not . efter vi åt frukost så åkte jag hem  , då va klockan runt 12 . när jag kom hem var de bara att börja röja hemma eftersom mamma hade lånat en lastbil så vi kunde köra bort lite skräp . bla min gammla garderob och en gammal säng . efter de , ja vad gjorde jag då .. tittade på tv och sov lite tror jag :)  kvällen slutades med lite popcorn och wallander. usch den va hemsk , alla tjejer som blev tvungna att sälja sig och så . usch .
nu ska jag äta lite tror jag , sen får vi se vad jag hittar på
pussssaar ♥

myys

hejsan hoppsan alliihopa !
gabriella hade inte tid att åka till farsta idag så därför stannade vi hemma hos henne. där såg vi svensson svensson filmen och läste tidningar . mysigt att få prata mycket och så . nu ska jag ta bussen hem till henne igen där vi ska kolla på melodifestivalen . men först en tur till maxi för svullo inköp (: efter melodifestivalen tänkte vi se en film med vin diesel på 4an. men nu ska jag skynda mig till bussen ,
ha en trevlig kväll


sportlov

god morgon därute (:
vaknade för ett tag sen , helt otroligt ! men jag ville gå upp lite tidigt nu så att jag inte slösar bort hela mitt sportlov på att sova , hehe . igårkväll orkade jag inte skriva nånting, men vi åt revbensspjäll till middag  . sen vid halv 8 gick jag óch linn upp till sågen och köpte lite godis , kom tillbaka nästan preciiis när lets dance började. sen såg jag på de med mamma , i brist på andra program.  gillade att dom hade tema film , så att dom inte bara klär upp sig i fina (ibland ruskigt fula) klännigar res. kostymer . sedan blippade vi lite och kom till melodifestivalen "nöjes nytt" . bwo med alexander bard i spetsen snackade om deras scenkläder , är väldigt nyfiken att få se dom . för nu står de i aftonbladet : "skölden skär upp i skärten" . de va nog lite för mycket information för mig . gissa vad jag kommer kolla på i hela programmet ?
efter nöjesnytt ( ungefär kl 10 ) så somnade jag i soffan i väntan på utröstningen av lets dance . men istället vaknar man 1,5 timme senare . förvirrad går jag och lägger mig .

planer för dagen är :
kolla på brorsans ib-match
åka en sväng till centrum med mamma
farsta centrum med gabriella 
melodifestivalen ev . med sällskap

pussar 

soliga veckoslut

godmorgon allihopa (:
idag gick jag upp klockan 8, okej kanske typ kvart över :)  är fortfarande inte så mycket inne på att äta frukost eftersom de har blivigt rätt sen frukost nu i veckan . men jag fick i min två mackor och lite blåbärssoppa . och vädret idag alltså , soligt och blåsigt . trots detta blir de min tjocka dunjacka . har inte införskaffat någon vårjacka än , då de säkert blir i london . hade ett litet snack med mamma efter hon kom hem från ge-galan igår , och hon vill att jag ska gå på "sparlåga" med shoppandet så jag kan shoppa mer i london . men nu är de lov och jag och gabriella ska ha lite kvalitetstid :)  men de kanske blir nått par jeans idag om jag hittar nått. för övrigt är jag väldigt sugen på att söka upp en boomerang butik och spana in på deras rea eftersom dom har 70 %  , ruskigt billigt .
 hoppas årets sportlov blir bättre än de förra , vilket blir svårt men man kan ju alltid hoppas
nu ska jag springa till bussen , ha en trevlig dag


snabbmats fiesta

åh vilken eftermiddag , skönt att få vila sig efter fliluftsdagen idag . imorgon blir de uppsatsskrivning i skolan , får se hur de går . tror vi får sluta efter de så de blir nog en ganska (?) kort dag . måste nog snacka med min lärare då jag missade alla kurslektioner den här veckan = ingen påbörjad uppsats . och den ska vara klar veckan efter sportlovet. känner mig ändå ganska bra eftersom jag fattat väldigt mycket på no lektionerna , vilket jag verkligen inte trode. måste ju höja mitt no betyg (so också för den delen) räcker inte med g för mig tack ! tror jag tar en sväng i centrum efter skolan , måste leta jeans och fylla på mitt smink förråd .
idag had bror min och jag en trevlig skräpmats middag. gissa vem som var den nyttige ? (:
själv åt man 10 bitars sushi medans han högg in på en dubbel inbakad gourmet pizza, fattar inte varför han kan hålla sin kropp så slimmad? men just nu är sushi min favvo-mat ( besatthet) sen ett tag tillbaka . läste förut att de va vääldigt mycket nyttigare än vanlig snabbmat . om man ska slimma de ännu mer så kan man ta bort laxen . men de är ju bland de godaste av alla små bitar. min favorit är rullen , kommer inte på vad den heter men med lax, gurka , avokado och räkpinne. alla dessa fördomar mot de svarta bandet ( sjögräset ) , tycker inte de är nå fel på de . de smakar faktist sött . och de finns ju faktist folk som äter ( dricker !! ) alger , och ingen tycker de är nå fel med de ?
nu ska jag fortsätta med mitt tv-mys och sedan lägga mig
puussar ♥

way to go smurfis !

läste nyligen i aftonbladet/expressen att alexander bard hade blivigt intervjuad inför deltävlingen i linköping i helgen . och när "skrällen" att carola och andreas johnson inte gick vidare togs upp blev han upprörd och sa att carola bara gör dåliga låtar osv . jag tycker han har rätt när han säger att man inte kan gå och spruta in botox och sen gå runt och säga att "gud gillar oss alla som vi är" . usch på carola, usch

image65

vacker

nickelback - far away



den här låten har rullat i mitt huvud hela dagen , så fin :)

mat-lista





                                                                            veckans lista

           



                              image63                                                  image64
                     
                                   1 . sushi                                                                    1 .  blodpudding 
                                   2 . lax                                                                         2 .  wok-rätter
                                  3 . grillat                                                                     3 . varmkorv

..och veckans bubblare är lasagne , har inte ätigt de än men blev otroligt sugen efter gustaf filmen :)




hurtbulle-dagen

hallojsan på er där ute (:
var i skolan idag , wihuu. vi gick från brandbergen till tyrestaby, urrrk så jobbigt . och jag har inte vart ute på 4 dagar liksom ! de tog ungefär 40 minuter. sen skulle vi gå nån slags slinga på ungefär 2.5 km också . om jag tyckte att ditvägen var jobbig så var dehär desto värre. de var bara uppförsbacke hela tiden och man kunde nästan bara ägna sin tid åt att stirra på sina fötter för de va vad man gjorde så man inte skulle ramla. sen satt vi vid en rastplats och väntade på att dom skulle få fart på grillen , vilket tog ungefär en halvtimme ... och efter vi hade ätit så åkte vi hem , jag åkte till brandbergen och bytte buss där. kom hem ungefär halv 1 . och nu sitter jag här fortfaranade . har vilat lite och kollat i boomerangs vår&sommar katalog . mysiga kläder där :) 
nu ska jag skriva en liten lista sen ska jag vila/titta på tv. ikväll blir de sushi och tv mys ! :)
 

sjuk-slut

nu är de slut , kapput på all sjukdom (:  ska sova snart och imorgon pallra mig iväg till skolan , där heldag i tyresta väntar . får se hur kul de blir men ... ska bli kul att träffa lite folk igen och så ,  har inte haft nån vanlig pratstund med någon . mamma är liksom lagom intreserad av att diskutera filmer , tv program och kläder. buhu. men nu ska jag prata på så mycket jag kan , har lite att ta igen kan man säga , både i skola och socialt .
imorgon ska vi tydligen grilla hamburgare  , mysigt . men måste ju ta med lite av mina riskakor.  har blivigt lite beroende av dom  (:  känner verkligen för att röra på mig nu också  , har ju inte vart ute sen i söndags , mitt fläsk behöver motion.  på tal om de såg jag ett tv program om anorexi (?) , där unga tjejer går ut på internet på sk. pro-anorexi sidor och lär sig massa saker . skit läskigt , har ibland tänk på att söka nått på internet om några knep eller så  , men nu hörde jag att man kan bli lurad in i sånt här . att folk som bara velat gå ner några kilo blivigt fast för de och besatta av sin vikt. detta vill jag då rakt inte bli .
och idag ska se tydligen vara en solmånförmörkelse mellan kl 04 och ~05 , om jag är pigg nog så kommer jag nog gu upp för att se lite . nästa gång ska ju inte vara förens nångång 2010 .
nu ska jag äta lite glass  , sen sova . puuuusss ♥

image62

onsdags mys

hejsan allesammans, tänkte lägga upp ett inlägg igår kväll . men blev inte så då jag inte kunde logga in , typiskt. idag har jag bara myst runt i huset , känner mig ganska pigg faktist :) blir nog skola imorgon tror jag , och vi ska ha friluftsdag i tyresta . bra de iallafall , känner mig otroligt seg i huvudet.  idag vaknade jag kl 11 och gjorde frukost , de roligaste jag har haft dem senaste dagarna är faktist, tro de eller ej att göra min mat ;D . känner mig så otroligt kreativ ^^ idag blev de iallafall lite stekt ägg och skinka , äppelbitar och lite oboy och så . och såklart mina multikakor ! jag älskar verkligen dom ,  börjar bli som ett beroende , kan äta nästan ett helt paket om jag inte kunde bärga mig (;  dom är en annan variant av riskakor , fast med olika frön som typ dinkel och quinoa m.m . jag ersätter mina bullar och kakor med dem , praktist . men lite glass blev de iallafall igår när mamma och pappa hade handlat. 

idag har jag som sagt mest tagit de lugnt och så ,
 kollat gustav 2 och lite svampbob , hihi :)  skriver nog nått mer idag, 
men nu ska jag se lite på tv och fixa lunch , pussar ♥

image61     me want a body like that ! och bikinin (:


stick-mani

snacka om att vilja sticka när man ser dom här skönheterna ! måste beställa hem lite garner snart asso (:
fast då måste man ju såklart va bra på att sticka .. får träna upp mig lite (;

                       

vår skor

när man har tråkigt, vad gör man inte då än att titta på kläder på internet? min nya hobby kan man säga (:  synd att jag typ inte får köpa nått förens mammsen och jag åker till london . snacka om att jag kommer va shoppingsugen då ! har redan tänkt på jätte många saker, tänk om jag inte hittar nått? tänk om jag inte hinner gå i alla affärer osv . kataaastrof ! :o  nog tjatat om de, eftermiddagen nu har ägnats till att spana in lite olika skor, jag brukar inte vara så mycket för färglada skor och så , föredrar skor som går till de mest och är naturella . därför är vita sneakers och svarta ballerina ett måste. har redan två vita sneakers men , som sagt dom blir smutsiga och man växer ur dom. har ett par från lacoste som jag håller på att växa ur , och dom andra köpte jag på stadium för 100 spänn.
dessa skor är jättefina och alla kostar under 200 kr ! jag skulle gärna kunna klicka hem flera par (:

                      

suukling

godmorgon , de är tisdag nu och jag är hemma från skolan . var hemma igår också eftersom jag hade feber osv. vet inte om jag har de nu men .. känner mig fortfarande väldigt krasslig och snorig . igår såg jag på tre filmer , två av dom va tecknade (;  de va på andra sidan häcken , nicke nyfiken och date movie. dom underhöll mig medans jag inte sov, konstigt nog går de typ inga filmer på tv idag, sicken besvikelse. så då sitter jag vid datorn istället., blev väldigt sugen på att sticka igår när vi fick hem en katalog , skulle även kunna brodera vad som helst, har så tråkigt , och glassen är helt slut :( . pappa och emil åt upp allt utan att fråga mig , så jag har levt här hemma i två dagar utan någon glass. katastrof säger jag bara !

image45

detta är dagens frukost ; vetekakor med skinka och nån slags sallad (som ser ut som grodblad)
3 skärda äpplen,  pumpafrön , multikakor och oboy =)

söndag

har suttigt ett tag nu och försökt att knopa ihop ett inlägg som inte är tråkigt . lyckades kanske inte så jätte bra med de .  dagen började iallafall väääldigt tidigt , gick upp redan klockan halv 8 . gissa vem som gick runt som en mumie i huset ? (; kl 9 var de match mot tullinge, själv var man på bänken som "coach-hjälp" kan inte påstå att jag hjälpte nå mycket men men (:  matchen slutade 3-2 till oss efter en mycket spännande och jämn match , kunde ha blivigt många fler mål av båda lagen men båda målvakterna var grymt bra .  trots min krasslighet så stannade jag kvar i hallen i 2 timmar med sällskap av hanna , jossan och mickis . längesen jag träffade hanna så de var trevligt återseende . vi hade väldigt mycket att prata om :)  sedan dess har jag typ vart hemma , sovigt och.. ja vad har jag gjort? inte mycket iallafall . vart väldigt snorig och så , får se om jag orkar med skolan imorgon . gabriella går tydligen med nå virus och får inte gå till skolan på en vecka (från i tisdags) , hoppas bara jag inte har fått de. 

kommande vecka är ganska lugn
måndag : so och engelska (f-träning)
tisdag : no och spanska , tandläkare (ib-träning)
onsdag : so och matte prov
torsdag : no och idrotts teori (träning)
fredag : svenska redovisning del 3
lördag : ledigt
söndag :    --||--

pussar från sjuklingen

beroende

har verkligen blivigt helt fast vid denna topp , så otroligt gullig .  och så är de den modellen som passar mig bäst , vill ha, vill ha, vill ha ! och priset gör ju inte de lättare att motstå den, 99 kronor är ju sanslöst lite .

image42

glassigt

usch vilken jobbig dag ! svenskan var väll okej , men halsen plågade mig verkligen hela dan . jobbigt att äta och svälja. men mycket glass har de blivigt :)  åt inge mycket på lunchen och inget när jag kom hem ¨(förutom glassen såklart ) . men de har blvigt nästan ett halvt glasspaket, uschusch . gott men inge bra kan man säga. har skött mig vädligt bra på sista tiden tycker jag . så inte mycket mer onyttigheter för min del ( buhu )  .
och jag måste bara snacka lite om vädret (;  på morgonen var de ju som sagt väldigt soligt men ändå kallt. sen på dagen börjar de snö lite lätt , ganska gulligt tycker jag . men på eftermiddan då jag kom ut från affären så var de värsta snöstormen . jag gillar snö men min hals gillar inte kylan alls . känns bättre nu , men blir hemma hela dan imorgon för att kurera mig . är vääääldigt matchsugen (:
pussar ♥

halsont

god morgon , klockan är 9 och jag ska snart åka till skolan . precis som igårkväll så har jag jätteont i halsen , idag ska vi presentera svenskan igen . hoppas de går bra , blir till att äta strepsils och hoppas att de går över . orkar inte va sjuk i helgen .
hejdå ♥

up next : sverige - brasilien

strax efter jag duschade så sa mamma till mig att  vi hade fått biljetter till sverige - brasilien .
matchen spelas precis den dagen vi kommer till london , bra timing eller vad? dessutom läste jag i tidningen om matchen dagen innan sista anmälningsdag för biljetterna va . ännu mer timing ^^  . usch , nu längtar jag ännu mer :)   + att de ska bli lite kul att se arsenals hemma arena , de är väll en sevärdhet i sig ? ;)

sverige - brasilien , emirate stadium - 26/3


image41


bild från aftonbladet


alla <3 dag

japp , idag var de alla ♥ dag. usch va deprimerad man blir när man ser alla med gulliga nallar, godis och fina kort. vill också ha ! på eftermiddagen idag när vi skulle göra hjärtan i papper och sånt så gjorde en tjej i min klass ett kort till en kille hon gillar, som verkar gilla henne med. hon är inte precis den populäraste i skolan , inte han heller . men gud så avis jag blir, varför kan jag inte ha sån tur med kärleken ?
var grymt gos-sugen idag men de närmaste jag kom va väll att se mig själv sitta och luta mig mot oskar när dom spelade kort. blir så myssugen på vintern , och idag på kvällen började de snöa . inte så kul att sitta inne själv när de snöar och man bara vill gossa sig under en filt och titta på film .
idag hade vi temadag på skolan , men mycket till kärlek vill jag då inte påstå. vår klass var på 4 stationer och den första var den tråkigaste ever ! vi skulle läsa ett papper och sen fylla i ett papper om vad vår skola kunde förbättra sig på . då föredrar jag nästan björns lektioner, förutom lukten förstås . innan lunch blev vi uttvingade att gå en tipspromenad nere på rudan. tipspromenaden handlade om vår skola .super kul + att man höll på att frysa ijäl . efter lunchen så skulle vi "pynta upp" skolan. de lät ju kul , va helt okej . men skolan , uuusch så de ser ut ! röda hjärtan överallt och svarta fjärilar . de ser bara grymt fult ut och så ser de ut som några dagisbarn har ritat dom . vi fick dutta med svampar i några mallar som några lärare hade gjort. kan inte påstå att dom va nå vidare på de . sen så fick vi göra hjärtan i papper som vi senare satte upp nere i entrén . mitt va rött med lite ljusrosa prasselpapper som ansikte ^^  efter skolan åkte jag hem och då så bakade jag en hjärtformad kladdkaka , dagen till ära . han tuvvär inte smaka på den då jag skulle på träning , men nu ska jag skriva lite om mina pingviner innan jag går och lägger mig
pussar ♥

image40

tänkte pynta upp inlägget med en liten bild :)
i skolan delade dom ut hjärtklistermärken , gulligt (;



onsdag

hejsan därute (:
dagen idag började med att jag försov mig , gör de minst en gång i veckan asso . måste börja sova mer på nätterna. vi hade mikaela och vi redovisade våran religon. de gick väll helt okej (min röst lät ganska konstig) tills vi skulle förklara bilden 8-) och självklart skulle jag få göra de eftersom jag hade gjort den xD 
 de lät ungefär ..
joo de här är gud... *uppehåll*  och nathalie rycker in och säger : och de där är den brinnande busken ! ja ba ne de är en skogsbrand :o  och då säger vår lärare nej men de är ju brinnande busken :)  o ja ba tänker, kanske ser ut så men de ska vara en skogsbrand (; och så visar jag jesus och lärdjungarna (?) och då frågar mikaela hur många dom va. vilket jag inte hade nån aning om . hade ritat 10 fast de va typ 12 , så bra jobbat där ^^
sen jobbade vi lite och efter rasten så gick vi till matsalen och var matvärdar . vääldigt roligt . vi fick inte göra så mycket utan typ mest torka borden och gå runt och spana på alla så att dom inte skulle kladda ner.  man kännde sig som värsta polisen ju .  på slutet när vi skulle torka så va jag bara så envis att jag inte tänkte torka ett till bord ( hade typ torkat 2 st (; ) utan skyddshanskar eller nått.  var så himla äcklad av disktrasans förmåga att både vara varm och kall på samma gång . + att jag inte vill röra vid massa hamburgerdressing eller nått . snacka om att jag kännde mig som gabriella  (: (ta inte illa upp gumman  )  . och på tal om de så va hon inte i skolan . fuuuskigt säger jag bara ! men tillslut så fick jag iallafall ett par handskar , jippiii
fick typ torka alla borden men de va inte så mycket, kännde mig som värsta proet juuu (: ¨
på eftermiddagen hade vi matte, inte så mycket att säga om de förutom att jag var omgiven av 5 killar som satt och påpekade min sk. fjortisrand . jaja ,tar inte åt mig så mycket direkt. de är inte mitt fel att jag hade 20 minuter att fixa mig  och gå till bussen på imorse .
efter skolan gick jag till centrum själv för att köpa lite grejer åt mamma , och kanske hitta nån söt topp att ha på sig imorgon , men icke sa nicke . fast man kan ju inte köpa kläder hela tiden .

föresten är de mindre än 1,5 månad tills mammsen och jag åker till london . ska bli urmysigt , men som sagt är sportlovet närmre . what to do then ?
natti ♥



image39

kunde bara inte ha med huvudet på denna bild
såg heeeelt lost ut (;


tiiisdag

goder afton allihopa , sitter här med en skål hemmagjord hallonglass . mums (:
känner verkligen att jag förtjänar de idag, blev klar i slöjden och .. ja inte så mycket mer , men jag försökte visa mig intreserad på lektionen idag . vi jobbade om teknik , fattade inte så mycket men som sagt så har jag de på papper nu så de ska nog gå bra. björn kanske ger mig högre betyg när han tror att jag verkligen försöker ( inte för att jag inte gör de men ) så att visa sig intreserad kanske lönar sig :)

när de va lunch så gick vi upp till skåpen då jag inte hittar min skåpnyckel , gabriella frågar vilket som är mitt skåp och jag pekar på de och ser att de inte har nått lås på sig . jag öppnar de och tar min jacka , konstigt nog är allt kvar och jag hittar låset på marken . låser in väskan i sofias skåp och sen går vi och äter. eller .. äter och äter . de va pasta med köttfärssås men de såg rent ut av ut som spya . tappade matlusten då , inte för att de va speciellt gott ändå men .. på eftermiddagen så hade vi spanska, uschusch . idag störde jag mig verkligen på viktor . och råkade nog "viska" ganska högt till jonte då jag sa ' han är verkligen pantad'  . och jag kännde mig lite .. hmm rädd för viktor? han kan få värsta utbrotten ibland men inget den här gången som tur . kanske för att han redan hade vart på mig för att jag inte hade några böcker och jag klagade på allting , de är ju min stil ? speciellt om jag är missnöjd över nånting, eller inte fattar (:

efter spanskan hade vi avslutning i tjejgruppen , först fick vi lite papper och sen skulle vi välja en kille efter olika egenskaper och sånt. jag vet inte om jag skulle valt den killen jag valde i verkliga livet men . sen fick vi äta fruktsallad ( på burk ) med glass . dagens höjdpunkt eller vad? gick tillbaka till skolan (eftersom vi var i matsalen med tjejgruppen) där så träffade jag jennifer och berättade om mitt skåp , och de roliga var att ånn hade hängt min nyckel på hennes lås . och nu hade hon den i sitt skåp , wihuu jag behöver inte köpa ett nytt lås ^^ . jennifer var med mig en pyyyyteeeliten stund på syslöjden innan hon åkte hem , hon berättade lite om en person och de gjorde mig verkligen glad och så , glad för henne (:  de va nog de som fick mig att leva igenom hela slöjden . fåret blev klart , skiiiiit snyggt asso ;D , har fått beröm av typ alla , när mamma kom så kom hon med sushi , ännu ett jipppii (;  och pappa åt med pinnar den här gången ! inte på rätt sätt men de ser ju bättre ut än att han äter med gaffel ^^
jag visade mitt får och hon undrade lite om mina "horn" . jag ba jag har inte gjort några horn ? jo eller ? sa hon och pekade på mitt fårs hår ! blev lite sårad då och sa att de faktist va en elvisfrilla och inga himla horn som satt ihop :O

imorgon har jag religon och är matvärd, och algebra på matten , jippii
nu ska jag få min skönhetssömn (otroligtviktigt ) (;
pussar ♥

      

kreativa jag som vanligt 
 stickad mössa , tovat får och en bild i temat kristendom (obs . jag har ritat ! fett stolt ;D )


måndag

hej hoppsan (:
trevlans dag idag i skolan , inte för jobbig att ta sig igenom . vi höll på med relion på förmiddagen , jättekul . vi fick jobba om kristendomen. oooj så mycket man lärde sig ! hade ju vart kul om man fick nått som man typ inte vet någonting om ? jag ägnade iallafall denna lektion till att rita en bild på gud som satt på ett moln och pekade o så ( ja de va faktist en uppgift (: ) . vi hade mikaela och när jag ehm,.. går fram och visar bilden vid lektionen slut så säger hon   , jaaaa jätte fiiiiint , de roliga är att de verkligen låter som att hon menar de .. hehe, kan ju lägga upp en bild på den imorgon . på engelskan så jobbade vi om kärlek, vi läste två tunna häften och sen så skulle vi diskutera lite om skillnaden mellan kärlek nu och då typ? sen blev jag kvar på skolan i ungefär 1,5 timme för att jobba klart mitt får i slöjden . kunde ha stannat ett tag till men visst, idag skulle de visst stänga en halvtimme tidigare. lovar att jag hade blivigt klar om jag hade suttit typ 10 min till . ska typ bara sätta fast klövarna/platåskorna på mitt får , just nu ser den verkligen ut som elvis :D  kanske lägger upp en bild imorgon.. hihi nja ska nog inte lova för mycket :) grejerna bara åker in genom ena örat och ut genom de andra som man säger (;
nu ska jag läsa svenskabok och sova
pussar ♥

veckans schema :

tisdag : spanska prov . träning , om jag orkar
onsdag : religon redovisning .
om jag är på humör kanske en sväng till götgatan , annars hem till nån sötis
torsdag : alla hjärtans dag , temadag i skolan . träning
fredag : svenska redovisning del.2 . ?
lördag : typ helt ledigt ! grymt skönt
söndag : tidig hemmamatch mot tullinge . ledigt




fyrtal i kjolar

som sagt kollade jag runt efter snygga kjolar igår , fastnade för dessa 4 kjolar som faller mig perfekt i smaken , vet inte hur mycket jag skulle använda dom men .. jag vill börja använda mer kjolar  (:
antalet kjolar i min garderob : 2 som jag kan ha , men dom är mer slappa standkjolar. används inte så ofta
 

                                                                                      
    
        

bilder från asos och nelly
                                 


sov-söndag

hejsan alla söta 
tung dag idag. tunga ögonlock och en trött kropp som bara ville sova (vilket den också gjorde största delen av dagen ) hihi (;  . känndes skönt att sova ut och så , har därför inte så mycket att berätta om idag. har vart inne på många hemsidor nu på eftermiddagen och kollat på kjolar. behöver verkligen de .. men okonstigt nog är de mycket lättare att hitta på internet än i verkligheten .. är inte så jätteförsjust i kjolar därför vill jag gärna ha ganska milda och enfärgade. och inte heller med nån vidare hög midja. de är veckans utmaning, kanske åker en sväng till götgatan och american aperell ? nu ska jag leka psykolog i engelskan och äta chokladglass , samtidigt som jag ser wallander . vilken utmaning !
ciao ♥


image27

e de erika ? nej en sengångare , men gud så lika dom är (: 

alvin och gänget

hejsan hoppsan, blev en tripp till stan igår. va inte så jätte shoppingsugen så vi gick på bio istället (:
de blev filmen "alvin och gänget"
den handar om tre ekorrar som bor ute i skogen alvin , simon och teodor . dom gillar att sjunga . och en dag så blir deras gran nersågad och flyttad till ett stort skivbolags lokaler . där stöter dom på dave (my name is earl ), som är en misslyckad låtskrivare. dom flyttar hem till honom och dom börjar sjunga hans låtar . dom blir världsstjärnor . men lockas av allt för mycket saker.  helt klart sevärd (: ekorrarna är tecknade men miljön och allt är riktig. ekorrarna är både roliga och söta :)


image25
söta tuffingar (;

estetisk fredag

halllo på er (:
dagen idag började med att jag försov mig (har aldrig gjort de när vi börjat 10!) och inte hann äta frukost, inte bra. missade också bussen och höll på att missa min andra buss med ! jobbig start men helt klart en ganska kul dag tillslut :)  fick göra första redovisningen på svenskan med jolsson hihi (;  hade ingen jättebra koll på min redovisning , blev mycket "hmmm" och skrattande för min del , han gjorde om innebandy-historia. inte för att de inte va intresant men jag hörde knappt någonting han sa , hörde typ 'unihoc är de största klubb(som i klubba)märket , en sån har jag ' haha, men jag har ganska svårt att lyssna när flera pratar samtidigt, och nu var de liksom typ mer än 10 tvåpers grupper som satt och snacka samtidigt . sen var de lunch , de blev kyckling . helt ok , då kom jag på att jag inte hade ätit någon frukost, ändå var jag inte nå vidare hungrig . konstigt.. brukar vara de . på eftermiddagen hade vi prov på annorlunda ord (därför rubriken , estetisk = smakfull/skön ) *flirtflirt* men jag tror inte direkt min svenskalärare läser min blogg men iallafall ;D provet gick också ganska bra :)
efter skolan gick jag och nathalie (min trogna anhängare (; ) till centrum för att byta en t-shirt jag fick från emma och sofia i födelsedags present.  de gick bra de , trode att de skulle va försent att byta (:  jag köpte även en pudersvamp (heter de så ? xD ) på hm . brukar föredra borstar men med mitt nya puder så är de lite svårt. köpte de från wet n' wild förra helgen , de är verkligen jättebra ( och billigt ) . resten av dagen har jag bara latat i soffan och ätit godis :} myysigt, men hade vart trevligare med sällskap men man kan ju inte få allt här i livet. 

nu ska jag sussa , upp tidigt imorgon .
ska möta tjejerna inne i stan för lite butiks gluttande (a) , missar tuvvär bion.
men de blir hemma-match mot balrog istället. sen kanske lite kvällsmys.
pussar ♥

 

lite rockig/punkig stil idag?
 helt okej , bara om de inte blir för mycket

i love t-shirts

jag älskar t-shirts , man kan bara aldrig få nog av dom , har införskaffat väldigt många på senaste tiden , men jag använder dom flitigt så känner mig inte som en slösare precis (:

några favoriter är :
svart-vita
puffärmar
knappar
randiga
våriga karamellfärger


   t-shirt från h&ms herravdelning 98 :-

mer bilder kommer . .


sötisar

tjohoo
jobbat lite med svenskan nu , har inte skrivigt så mycket men kommer ihåg de mesta från filmen , annat har jag läst på internet. kanske får ett plus i kanten om jag redovisar ganska mycket utan papper ? (a)  pingvinungarna är verkligen söta (: de är nog de roligaste med arbetet , pingvinerna verkade också ganska roliga när jag kollade på "bakom kameran" på pingvinresan . tänk att dom som gjorde filmen nästan blev kompis med några av dom hihi  :)
nu ska jag sussa kudde  , godnatt ♥

image19

underbart söt helt enkelt

killar + innebandy = sant

hihi , kul rubik asso . fick en sån rolig tanke när jag satt brevid en söt kille på damlagsmatchen , alla killar som är intreserade av /spelar innebandy är söta (oftast) . en mer positiv sak med innebandy killar är att man iallafall har en sak gemensam (:  i mitt läge asso . och så har dom ju snygga kroppar , ett stoooooooort + ;) inte helt pinn-smal vill man ju ha precis , utan lite småmullig och så liksom , hihi (:
nu ska jag duscha sen så jobba svenska , men lovar att de kommer ett till inlägg senare
puuuss ♥

<3

ville baraa skriva grattis till min lilla farfar som fyllde 80 år igår ! STOOOOOOOOOOORT grattis på dig farfar :]


                                      image18

(tänkte skriva igår men när de va så himla segt att publicera så sket jag i de då ) 



mys onsdag

mys dag idag, inte ordagrant men de va en skön dag helt enkelt :) på förmiddagen så skrev jag och nathalie klar vår torsk löpsedel  , riktigt fin blev den , njaa . lunchen var ju inte precis den bästa så gabriella , nathalie och jag gick till donken käka.  eller rättare sagt tog med den till skolan , bara för att reta sofia ;) inte för att jag hade lust att sitta på smockfulla donken heller men. jag provade el nacho (?) , den va helt okej . lite annorlunda förstås med nachos i (;  efter den lunchen så hade vi matteprov , satt typ lite mindre än en timme tror jag ..  gick väll helt ok , men jag hade fel på en uppgift så ingen middag för mig å pappsen inte . typiskt. fick ju 38 på samma prov förra året (gjorde 8ans bok i 7an ) hoppas jag inte får sämre iallafall . vore ju pinsamt .
gick lite i centrum efter skolan med charlotte (hihi ) och ellinor . jag köpte en ljusrosa bh och en chockrosa topp , hehe , får se om jag vågar ha den :} . och i centrum fanns alla dessa ursöta alla hjärtans dag grejer. shit vad jag fick ångest =/ vill ju också ha en söt nalle eller bara ett sött kort av en person . känns för tillfället inte speciellt troligt. blev ganska deprimerad , vill ju också ha nån att mysa med på alla hjärtans dag .. aww =(
nu ska jag gå och byta om , sen ska vi fara till kusinerna och äta tårta . morfar fyller 80 idag :) men själv ska jag nog chilla lite med tårtorna. bäst på så vis tror jag
kramkram ♥

image17

denna "lilla" nalle får gärna flytta hem till mig :]
texten på kudden är bara så gullig , ' love you , want you need you '

powernap

blev inge svenska idag, drunknade liksom i tvn istället (: och mitt i ehm (extreme home makover) s reklam så somnade jag , vaknade typ för 10 minuter sen och började klä på mig träningsgrejer  . nu har jag nått himmla knäppt puls band under (nedanför) sport bhn . känns helmysko  ,den ska jag ha för att mäta pulsen till förra veckans idrotts uppgift. grejen är att man ska springa 3 intervaller , gå en snabb promenad och mäta vilopulsen . vilket av de kommer jag göra på min träning ? intervaller kanske men . känns lite meningslöst , men varför inte . nu ska jag iallfall åka till träningen
pussar ♥

fettis - dagen

så kuligt namn ,  vem har igentligen kommit på de ? (:
fettis-dagen , en dag för alla fettisar(fettosar) hihi . borde nog sluta mig till den gruppen eftersom jag äter så mycket ^^ , ska skriva lite svenska nu och har dukat upp med en liten fika till mig själv  . liksom vem vill inte fika med mig när dom ser den här bilden ? (a)

image15

borde jag inte bli konditor ? (:

kväll

klockan är nu tio över tio och jag funderar starkt på att krypa till sängs. är inge mycket trött men jag vet hur jag blir på morgonen om jag bara sover 6-7 timmar. fast iof blir de lite svårt att sova då jag fick hem tre böcker i brevlådan ídag, supersugen på att läsa dom . valde verkligen några som jag tyckte lät bra (:  nu tänkte jag bara dricka lite oboy och sen krypa till kojs ( säger man så ? (; )
nattipussar ♥

nynnlåt

mika - big girls (you are beautiful)




hade låten på huvet hela helgen , ganska härlig att nynna på (:

tröttis måndag

hejsan hoppsan där ute
lång dag idag, väldigt mycket att göra . hinner inte skriva så mycket nu för sen ska jag kolla på pingvinresan med mammsen , ska göra ett arbete om pingviner på svenskan ( inte så kul men de ska typ va klart på fredag så.. ) . idag så vare ny kurs som gällde iallfall , fick cykla till rymden  .  den verkar ju jääte rolig . typ bara massa
tråkiga ämnen .. hela lektionen ägnades typ åt att läsa ett häfte och göra en tidnings första-sida typ . jag gjorde med nathalie ,  våran handlar om torsk ;D  på eftermiddagen var de dags för engelska . inte en av dom roligaste lektionerna precis. vi har tema kärlek och skulle fylla i ett test om hur romantisk man var och om ens "kärlek" var love, like eller bara kompis . vad jag kommer ihåg fick jag ganska bra (vad man nu ska kalla bra ) på båda testen . vår engelska lärare sa att man verkligen skulle föreställa sig dom situationerna med den man gillar . försökte verkligen de i början men frågorna var ju så konstiga att man blev alldeles tokig (: inget man svarade va liksom realistiskt . men om man strök lite grejer så passade de in (ibland) .
 nu ska jag se film  , ciaoo ♥

snöiga söndag

idag började dagen med att någon ringde mig kl halv 6 . jag som va halvt sovande lyckades att klicka på upptaget-knappen . men vem snackar i telefon kl halv 6 på morgonen ? förstod själv att man skulle försöka igen . vilken den nu gjorde . men bara en gång som tur ´, somnade om och sen gick jag upp ungefär vid 12 , hade kunnat sovit mycket längre om de inte vore för att pappa var utanför mitt rum och dammsög . inte så mycket i sig att säga om dagen annars. slappat och kollat runt på internet . fastnade för några söta virkade/stickade väskor på en garnhemsida . kanske ska man försöka lära sig att virka ändå ? (a)
nu ska jag snart sussa kudde . pussar ♥


      

bilder från garnstudio.se


gårdagens

morsning på er allihopa.
idag är det ett litet snötäcke på gatorna iallafall , mysigt enligt mig , bara de inte blir för blött och slaskigt .
tänkte skriva lite om vad som hände igår och lite så .  jag och kussarna var iallafall i stan och såg filmen juno . filmen var från 7 år vilket jag tyckte va lite konstigt. medelåldern i biosalongen var nog ganska ung tror jag . såg mest barn runt ~ 9-10 kanske ? + ett äldre ( 70 + ? ) par som var där. hade svårt att förstå deras tjusning med filmen då den mest handlade om en 16 tjejs vel om graviditet osv. i stort sett så gick hon runt där och va smågrinig hela tiden . ändå gillade jag faktist filmen . killen som var pappan till barnet var ju ur gullig . blir super avis liksom , han verkade så gullig och han brydde sig verkligen om henne. och så var han ju lite gullig med sina korta shorts och sitt pannband ;D men jag va misstänksam mot adoptivföräldrarna i hela filmen , trode dom skulle vara psykopater eller nånting . alltså ingen fördel att läsa om filmerna innan ..
senare bar de av till erikslundshallen och match mot täby . var verkligen inte matchsugen idag , de gick väll okej för min och lagets del men resutatet speglade verkligen inte matchen . som i stor del var väldigt jämn. slutresultatet blev iallfall 4-0 .

  

svull

aaaauuu  , sitter här vid datan och tittar runt lite . har rätt tråkigt så därför har jag också lite popcorn och risen med mig . gör allt så mycket roligare (; nej men måste bättra mig lite på godis o sånt . har inte vart så bra sen mitt uppehåll sluta. borde kanske lova mig själv att hålla mig ett tag.. fast snart är de ju fe-tisdagen eller vad de heter.. jag kallar de iallfall semeldagen hihi :) nu åter till mina gulliga popcorn . kanske skriver mer senare om jag kommer på nått roligt att skriva de vill säga , kanske inte är så kul att sitta här och läsa mitt nånsens prat :)
lateeer


lördag morgon

mjaauu , trött som fan efter igår , men vad gör man inte för att få spendera lite av sin tid med kussarna . dagens aktivitet är bio , vi ska se den nya filmen juno . den handlar om en 16 gravid tjej som ska adoptera bort sitt barn till den perfekta familjen , vilket inte visar sig att vara så lätt.
låter lite mysko men de va ett tag sen jag va på bio nu , tittar mest på hyrfilmer tsms med mina tjejer , hemma hos mig .  kanske är lite mysigt att va hemma vid en bioduk men inget slår den äkta saken liksom (:
hihi , nu ska jag slänga i mig en macka och fixa mig lite.  ska ta 24an som går om 10 minuter . måste va rekordsnabb :)
heejsvejs ♥

snabbis

hej hopp  , har inte hunnit skriva nått inlägg idag. har påbörjat flera men har inte haft tid att skriva klart. nu bär de strax av till källhagens nånting för middag 80-års middag , smarrigt . konstigt nog är de förätten jag längtar mest efter..  tog sprutan mot livmoderhals cancer idag iallafall , har fortfarande lite ont i armen . eller så inbillar jag mig bara hihi , får hoppas att jag inte somnar på schlager konserten idag iallafall (;
pussaaar ♥

tröttis

hejsan hoppsan , 
va i stan från ~ halv 12 till 5 . kom hem halv 6 och sen direkt åkte jag till träningen . har inte hunnit vila nått på hela dan så jag är ganska trött nu kan man säga , jag behöver verkligen sova mycket om jag ska hinna med allt imorgon ! dagens shopping blev iallafall ganska lyckad , hittade inga jeans men hittade mycket annat .
- topp från hm, timbalans design 129 :- 
- skärp från hm 10 :- ( får man tillåtelse att kalla fynd ? )
- oversize t-shirt från gina 49 :-
- 2pack strumpbyxor från hm 149:-
- puder från wet an' wild 49:-
en sak jag märker är att jag har slutat impulsköpa så mycket (saker som jag tillslut inte använder ändå ) , har börjat att tänka lite innan jag åker och handlar vad jag igentligen behöver osv . hittade en söt vit kofta från zara idag , men jag tänkte att jag lika gärna kunde spara de tills när mammsen och jag åker till london . vi kommer åka 26-30/3 . de ska bli riktigt kul , bo mitt i smeten nästan . fast ännu har vi inte bokat hotell . men de kommer bli nånstans i närheten av hyde park i london .

borde nog gå nu eftersom första punkten på schemat imorgon är utecklingssamtal kl halv 10 . så om jag ska få några timmar borde jag nog börja natta mig nu (:
pussar♥

woho nu är de februari också (;

RSS 2.0