aaah vilken harlig dag!


om ni kanner er nere, lyssna pa den har laten, piggar verkligen upp!
men o andra sidan, gor inte uggla alltid de?

it´s a sunny day

tjooho, làget i schweden?
med mig ar de bara fint, tog en tidigare internet paus idag for att hinna kolla min mejl, den svammar verkligen over...
ville hitta lite information om skolan, men dock icke,... sà om nagon làser detta, vad har vi i làxa/inlamningar n`asta vecka?
iallafall, hann inte berátta sa mycket om igar/forrgar (24-25)
vi gjorde inte sà mycket mer an att àka till arguineguin forsta dan, igar gassade vi lite vid poolen, sen efter siestan sà akte vi till kopcentrymet bellavista i san fernando, dar hittade vi lite normala butiker, mycket skñnt att slippa ha dessa klangande gubbar pà sig hela tiden! jag kopte en t-shirt som jag tankte anvanda som sovtroja, kopte den i stlk l, men den passade mer som en normal troja, sà de far nog bli en s`dan . lite skñnt tryck var de pa...
"i don´t like carrots" och en kanin pa... hoho
sedan kopte mamma och jag ett tre-pack med lite tuffare, nastan som nitskarp... fast med hal i . istallet for nitar liksom? do you get it?
sedan àkte vi snabbt hemm, kvallen avslutades i faro dar vi kakade och sàg pa fotboll, liverpool vann mot real madrid, ganska trakig match annars tkr jag,,..
juste, pa marknaden kopte jag tva sota sjalar och ett sott handgjort namnhalsband
halsbandet var jag jattenojd med, dock har jag inte anvánt de an, vill ju inte att alla ska ga runt och skrika mitt namn direkt, haha! nej men usch...
nu ska jag kika vidare lite bloggar och bilddagboken, jag forsoker halla mig uppdaterad om vad som forsigar hemma i sverige, dock kankse jag inte lusl´st varje inlagg som ni skriver, kostar pengar ni vet, ni lensar mig :D
pusss sotisar, om typ en vecka kommer jag hem igen! ♥

dag 4-5?

tja, vafan ska man saga...
kanner lite smàtt tidspress nar de e mindre an 3 mintuer kvar pa tiden(fraga mig inte var resten av de 35 minutrarna forsvann*vissel*)
liten snabb resume av vad som gjorts de foljande dagarna..
igar var jag och mamma en sváng till arguineguin, de var en liten marknad dar och de var najs, lite mindre by an maspalomas. aven om vi bor i utkanten. sen vart de lite poolstòk och fotboll pa kvallen
idag har vi vart en svang till san fernando...
.......och nu tickar tiden ut
skriver mer imorgon sotisar!

dag... 4?

hejsan godingar, what´s new?
vad ska man saga om idag... nja inte sa varst mycket. gótt dag iaf
dagen bórjade med en liten cykeltur till stranden, en promenix langs strandpromenaden.
och jag kan ju inte annat an att holla med beskrivningen jag hittade veckan innan , citerat ; "ni kommer se manga nakna kon pa strand"
oj oj oj, hemskt var de verkligen. och de vársta.
har ni nan gang sett nudister spela volleyboll!???
inte jag heller. dar drar jag fran och med nu min grans. fy fan va hemskt!
at en god canarisk sallad till lunch, sedan en harlig laxpasta till midag, finito
nu blir de avslutning pà rummet med lite film, far se vad de blir ikvall... har tyvarr sett klar pa kenny starfighter... och nu ar jag taggad som tusan till 25/3, ellinor om du laser de har sa tror jag vi far ta en kváll da vi strackkollar pa hela serien, hur najs e d inte?
imorgon blir de nog chill dag igen, ar tydligen nagon slags helgdag har(?)
lite schtek vid poolen antagligen
see u later amigos, enjoy the snoowww
with love ♥

ps. puss pa min soetis tove som fyller 16 om nagra timmar, tanker pa dig (: ♥


day 3

hejsan hejsan goa people (:
jag sitter har och nordar mig as usual, hihi
why not liksom? tidsfordriv ar alltid bra, + att mina filmer verkligen inte kommer racka i 2veckor... glomde lagga in avsnitt 2 av kenny starfighter... lite sorgligt :(
har redan stoppat i 2e i automatisen och de borjar lida lite mot sitt slutt... 8 minutos left liksom...
justeeeee, tankte ju beratta lite om att bilden pà poolen jag la in lite langre ner... (hittar inte bilden i arkivet och jag pallar inte spara nàgot pa den har datan... da bor vi ungefar .... rakt bakom? eller nar jag tanker efter sa ar de snett till vanster.
iaf, lite info om vad som komma skall : vi har hyrt cyklar till och med torsdag i think? sen hyr vi bil over helgen, sa pa fredag blir de typ utflykt till las palmas, dee najs. sen ska vi ev. dit pa lordag, anda skillnaden ar att pappa hankar da typ. han ska ju aka runt pa massa golfbanor pa hela grankan sa vi forsoker aka pa lite utflykter sjalva.
idag har vi gassat vid poolen, jag har fatt en nagot konstig branna.... typ rosa pa framsidan laren, thats it liksom... typ 2h i solen... buhu liksom... kan inte pasta att solstolarna ar nagot bekvama att ligga pa liksom..
nej men, imorgon ska vi utforska maspalomas "oken", eler typ sanddynor.. de va tydligen nagon slags kamelridning dar, papap tyckte att jag skulle testa, tills han fick veta att man typ akte i en "korg" pa sidan av den.
och jag fick veta att kamelen bara hade en puckel, what up liksom?
en kamel ska ha tva pucklar och dar med basta! ingen jákla billig dromdar skit for min del!
over and out

maspalomas

hejsan sotisar, sitter har nu pa hotellet och skriver... tusan for att de inte finns bokstaver... riktigt irriterande!
ar hyfsat moderna datorer dem har har, skype och msn, men tror inte jag hinner de nu, har námligen 9 minuter kvar pa tiden.. tog en kvart. tror vall att jag har tid att skriva mer nan annan gang, men just nu ar jag pank... kostar 1euro for en kvart, sa helt ok anda.. vad ska jag saga mer? flyget fran arlanda strulade sa vi blev 2h forsenade.. inte kul att sitta pa ett flyg i 2h utan att ha kakat frukost... -.-
har utforskat omgivningen lite har, de vi har hunnit med typ,. vi har hyrt cyklar som vi àker runt pà lite ocksa, spanat in shoppingen lite i playa del ingles och de "stora" faro2 i maspalomas. imorgon bitti ska vi àka till ett info mote i san augustin sa om inte allt ar stangt pa sñndargar sa kanske de finns natt kul shopping dar?
nu ska jag nog forsoka uppdatera mig lite i andras bloggar innan tiden tar slut, ska forsoka uppdatera senare under veckan nagra ganger.. men vi far se nar
puss alla mina sotingar <3

so long suckers (:

nu har jag vägt väskan, 14.0 kg, wooohoo ^^
men jag har ingen handuk i, frågan är om jag behöver ha med de *hmmm*
packat handbagaget med plugg, böcker och annat... har också laddat med lite filmer eftersom vi tar med bärbara.
ska försöka blogga därifrån, får se hur internet funkar!
tills dess får alla mina sötnosar ha de jättemysigt
stoooor puss till er!

oooh pimp daddy?

en stor blaffig sörja

hejsan svejsan, vet inte om jag har så mycket att säga.. vaknade runt 10 snåret, gick upp. latade mig och gjorde typ ingenting.. borde kanske ha pluggat så att man inte har allt liggandes tills man kommer hem? åkte till skolan vid halv 3, gjorde prov och kom hem strax efter 5. pust på den altså! för mig blev provet 4 sidor, och ändå så blev min sista fråga inte klar.. var väll ganska nöjd ändå. dagens små guldklimpar har ju varit käket, helt underbart om jag får säga de själv!
till frukost blev de delikata äppelmos mackor, lunchen hanns aldrig med, men sedan lagade jag pasta med härlig vegetarisk tomatsås till, muuuumss.. sedan avslutades de med en semla med myckte grädde, delliiiikaaat (:
just nu ligger min resväska tom, är de flesta kläderna ligger parkerade på sängen.. icke bra.
ska väll ta tag i det nu, bjuder på lite bilder till er söta, hihi
vi hörs om ett tag, då ska vi se om min väska väger med än 9,9kg(den vägde de förut när jag slarvpacka)


gullig bild på mig *not*, trött och delvis osminkad gick man till skolan. nice och få provet o de gjort iaf!

Globen 20år

visste ni om att den kära golfbollen fyller 20 år idag? de visste då inte jag innan jag slog upp tidningen imorse. själv tycker jag att globen lätt glöms bort nu på senare år, har jag fel? men de kanske är jag som är mer sportintresserad som tänker så? nu när hockeyn helt förflyttat sig till hovet. visst är de konserter och sånt som de alltid är, igår var de ju tex. ge-galan. idrottsgalan etc.
förut var globen ett fenomen, men de kanske har lagt sig? när jag var mindre och vi satt på bussen in till stan så faschinerades jag varje gång över den. men de kanske är för att jag har blivigt äldre? men lite sorgligt är de ju att stockholm inte kan lyckas fylla globen när de är dags för hockey, de var ju därför man flyttade till hovet. hellre ett fyllt hovet än ett halvfyllt globen. vilket jag håller med om, vad säger ni?
anser ni att globen-fenomenet har lagt sig?


härliga globen i strålande färger

pluggish

hejsan svejsan (: sitter här och läser igenom lite resuméer av forrest gump kapitlet.. kommer ihåg de mesta så provet ska nog gå bra! annars sitter jag fortfarande o gnetar med min filmrecension.. tough one måste jag säga.. ligger fortfarnade på personbeskrivningarna, ska iväg till skolan om cirkus en halvtimme hade jag tänkt. snacka lite med min lärare och lite sådant, få in en bildanalys och sedan göra engelska proven. sedan blir de hem och skriva vidare..
men nu ska jag nog gneta på lite med recensionen tills vidare, puss!


till vänster har vi min bikini jag beställde från asos, jättefin tycker jag (:  men när jag först tog fram den tyckte jag den var ytterst lik den till höger, enda skillnaden är typ att rosetten inte är fastsydd? och den till höger är den billigare ändå.. konstigt..

it's not far away now

åh, nu har jag slitit med packningen ett tag, hjälp altså.. går väll sådär kan man säga..
just nu har jag samlat på mig 6 klänningar, 12 toppar/t-shirts, 6-7 linnen/tubtoppar, 2 par jeans, 3 par shorts och 4 par kjolar... jesus liksom!
och sen kommer de till koftor och underkläder + badkläder.. tänk om jag blir satt på ett flygplan hem med den väskan själv... omg... uuörrrkk
nej nu tänkte jag faktist slå på kenny starfighter, lite nostalgi över det minsann!
sen ska jag sova djuuuupt o gott, stiga upp i ottan och plugga. bläh
skriva engelska,plugga engelska och skriva no&so
det var nog allt jag hade... är klar med matten och bilden så de är chill nu (:
svenskaboken sparar jag till solstolen, visst?
puss på er söta!


fredag morgon åker vi, najsigt värre? om man nu ska tro på resten av prognosen är de altså dessa dagar jag ska schhhteeka (: men kan ju alltid hoppas att de blir fler soltimmar

film marathon del1

här tänkte jag nu presentera lite filmer och sådant för er intresserade! vi såg ju nämligen hela 4st i fredags/lördags natt. varierande nivå på alla, först ut var :

Everybody's doing it

Filmen handlar om travis och angela, två ungdomar som går första året i highschool, de har varit tillsammans i ett år men de har fortfarande inte haft sex, efter ett uppbryt på sommarlovet så tycker angela äntligen att hon är redo. men då börjar gruppen "inte nu" växa på skolan, det är en slags "oskulds-klubb" som övertygar alla att skriva på en lapp att de lovar att vara oskulder. travis skriver på men angela gör inte, trots pressen så känner hon att de inte är skolans grej att veta om hon är oskuld eller inte. visst låter filmen intressant? den är dock seg i början och kommer aldrig riktigt igång, handlingen är ganska långsam och tråkig. största fokuset hamnar också på en riktigt irriterande biroll, nämligen en riktig lärar-rövslickare. nja, filmen får nog 1/5 av mig.. jag vet inte varför jag alltid dras till filmer som handlar om highschool/collage och sex? de är inte så att de alltid är de bästa filmerna...

Dorm Daze
Filmen börjar med att Booker(shermanator i am.-pie)s storebror Styles har skickat efter en prostituerad för att Booker ska bli av med oskulden. samtidigt som deras skola väntar en fransk utbytesstudent som går under samma namn. de sker en förväxling och allt blir tokigt. den här filmen kommer igång lite sakta, men de passar så man hänger med någolunda i början. sedan när en viss väska kommer in i bilden så blir allt rörigt, man måste sitta och fundera hela tiden om man inte vill vara helt lost i handlingen. men visst, ändå en helt ok film, 2,5/5 på den

senare kommer recension på bolt samt dorm daze 2
då blir de nog lite positivare (:

a quickie

hejsan hejsan, sitter här och har väll lite små bråttom nu kan man säga... har samling om 30 minuter och då ska jag vara på plats med nyckel och allt, hoppas de går bra iaf! idag hade vi sovmorgon till halv 1, eller ja.. då skulle vi vara i skolan. jag for upp ur sängen redan kl 9, duktigt va? imorgon är "alla" våra lektioner inställda så vi är typ lediga, vår no lärare e sjuk, och så har vi typ ingen vikarie i idrotten, så de strulade ihop sig lite.. efter mattelektionen idag stack jag o några söta till centrum och fixade lite grejer. jag köpte bla, skoinlägg, strumpbyxor(bruna tunna ni vet?) och en bikini överdel (: den var faktist lite cool, typ vit med lite svarta och rosa krusiduller på.. ni lär få se den sen iaf
nu ska jag snappa åt mig mina träningskläder och dra till bussen
pussar!

calle geeee

kvällens höjdpunkt måste ju helt klart varit 4-1 segern(vändningen) mot timrå, "öt öt öt" som brorsan säger,
dessutom var det en ung spelare som stod för 2 av målen, hörde ju brorsan under junior-vm gå runt och ropa "calle geeeee", men det sa mig liksom ingenting.. nu så fattade jag mer :d
efter matchen när de intervjuade honom så blev jag alldeles glad i kroppen, hans utrstålning smittade av sig och jag fann mig själv sittandes och fnissandes i soffan, inte ofta säger jag bara... *mmmmhmm*



detta är typ en gammal bild, eftersom han inte har något hår nu...

sol&värme

usch på de här tråkvädret... fredag it is people!

här har vi två bilder från hotellet, en karta(jag åker till den lilla pluppen längst ner!)
och några sanddynor, härligt det ser ut.. men när jag kommer dit så är de runt 20c*
men allt är bättre än det här just nu, myyys


linn lärde mig ett nytt simpelt sätt att göra collage, tack för de (:

yeah

tjoho alla kottar, sitter här och överför lite nya låtar till mobilen... håller även på att försöka fixa in lite avsnitt av 2½ men på mobilen.. men måste tydligen omformatera dem först. så de håller jag på med nu (:
sen tror jag att jag ska försöka fixa några filmer som jag kanske kan ha med till grankan... well se..
nej nu ska jag nog lämna datan ett tag för hockey, wihuu
pussar

ååååh jimmy jimmy


sucks to be me

hm.. sitter här och funderar lite, har en stor baaauuuta hög med plugg framför mig och de är helt förjävligt rent ut ssagt.
en liten ljusglimt på dagen var när jag möttes av ett sött litet svart paket från asos i brevlådan, hade ju problem där länge om vad jag skulle välja för storlek, de föll på den större(12) och jag grämer mig idag över att jag inte följde måtttabellen bättre.... *morrrr* den sitter på, men runt om är den alldeles för stor. visst att den inte ramlar av eller så, men jag får in typ båda mina händer bak i ryggen, men de ska jag och mamma försöka åtgärda med två vecksömmar där bak. bhn hade inte heller någon fyllning men de löste jag med att dra det ur en annan gammal bh. klappat o klart där liksom. nej nu ska jag klutta ner lite i min bildanalys, sen tänkte jag kolla på den nya serien 183 dagar, kollar i svt play eftersom jag typ låg och sov när de va på tv ^^ låter som en bra serie faktist, de brukar jag ha svårt att följa, aldrig så att jag sitter klistrad vecka efter vecka på något speciellt program, jag föredrar serier man inte behöver följa, oberoende serier. tex. 2½ men och Sex and the city, visst funkar de bättre att se i följd, men är ändå helt ok och man missar ingenting om man skulle missa ett program. nej men åter till mitt tomma word dokument, laaater dudes


vad ska jag skriva om den här?

fart och fläkt

hejsan hojsan, sitter här nu och har en kjol på mig som typ skulle passa största fettot
skulle kunna få in en badring (till) under den!
har börjat fundera packning nu också så det är därför jag fixar detta, det är egentligen en vit underkjol som va typ ner till fötterna, men nu har de klippts lite så nu ska jag sy en reså-skåra och sedan ev. korta den lite till... vi får se. 
i fredags hade jag ju min tjejmiddag, vart en ganska lugn tillställning. skönt och trevligt ändå måste jag säga, maten lade sig som en stor sten i magen så man(jag) var inte så taggad på att hoppa runt allt för mycket, hehe
alla pressade ner en bit kladdkakstårta också, imponerande faktist :p runt 1 satte vi på den första filmen som var dorm daze, helt ok film. lite förvirrande handling barraa.. äsch, får ta o skriva ett eget inlägg om alla filmer vi såg, annars blire ett lååååångt inlägg.. gabriella och jag såg iallafall 4 filmer, bolt va så skön :d hamstern is the shit! jag måste nästan köpa en och kalla honom för.... vad hette han nu igen? 

söta alter-egos och såklart en söt fotograf i jesper (; måste ju säga att jag kände mig minst utklädd. hade de svårt... :/

jag sov 2 timmar och nästa dag så skildes vi alla åt, jag , johanna och charlotta segade hos mig ett tag innan vi satte oss på bussen mot dalarö. där träffade vi sarah och jag var hemma hos henne för första gången, helt sjukt egentligen!
först satt vi och degade vid datan, sen käkade vi och drog ut och träffade rasmus. vi var ute och gick för vi fick inte komma in hos viktor, mina ben typ förfrös och efter ett varv runt typ hela dalarö så lämnade vi honom och drog hem. väl där så hoppade vi i badkläder, i allas fall typ ett antal strlkar försmå, själv kände jag mig som pamela andersson, hemskt! mina bröst bara hängde ut på båda sidorna, asg på den asso :o  sen så kom rasmus och dm förbi senare, vi var ju ganska förberedda ändå, han lät liksom grymt taggad när vi sa att vi skulle bada (; 
dom kom dit och slängde snö på oss, tog massa bilder o så snackade vi lite typ.. efter de gick så badade vi till i typ 1 timme till, russinfingrar kan man säga, och fötter! vi drog oss ur badet och så började sarahs pappa slänga snö på mig, iiiinte snällt :o efter vi hade klätt på oss så gick vi in i lilla stugan och satt vi datan ett tag, vi väntade typ på killarna men de kom aldrig. jag la mig för en powernap som varade tills kl 10. så där var man utvilad. 
kom hem idag vid 12 tror jag? har tagit de lugnt hela dan typ,skönt!
imorgon är de skola igen, och när jag kommer hem ska jag råplugga lite för de jag kommer missa senare. och de som ska vara inlämnat denna veckan. så nu ska jag försöka släppa tangenterna och läsa lite i min svenskabok
puss!


en av de många heta smygbilderna ^^
 

im in a hurry

full fart! nu ska jag springa och grabba min drickyogurt, en banan och min ryggsäck för att försöka hinna klart med dagens arbete i god tid! ha en bra dag, jag lär ju uppdatera nån gång till iallafall (:
puss

sol,bad och bränna!

hejsan goingar, nu sitter jag här iklädd en härlig grön tubtopp och ett par svarta bikinitrosor. jag är typ supertaggad på att åka varmt nu! vem blir inte de när de är sånt fyhelvettes äckligt väder ute? om 1 vecka och några timmar så är iallafall jag påväg in till arlanda, jag är så taggad så att jag skulle kunna slänga ihop en packning och dra typ.. nu!
eller... efter helgen iallafall (:
men såklart är de ju några grejer till som behöver inhandlas, bla. ett minneskort till mobilen, funderar på typ ett 8gb så kanske jag kan ladda in lite 2½men avsnitt att se på flyget? hmmm...
sedan så är jag jättetaggad på en söt puderrosa tunika från ginatricot, den har också härliga vita virkade spetsdetaljer, detta till min (förmodligen) kommande solbrända hy skulle sitta fint!
sen har jag strosat runt i mina härliga ljusa jeansshorts, i love them!
det är egentligen avklippta jeans men ja, me love love love (:
imorgon är de full fart igen också, ska :
jobba, städa mitt rum, städa köket/vardagsrummet, fixa efterrätt
och övertala emil att skippa sin träning&att byta rum med mig över natten
+ detta så måste jag ju fixa mig, och klä på mig med ett klädesplagg jag inte ens har... hmmm.. låter bra!
nej nu ska jag faktist slå på ett avsnitt av sex and the city, jag har catchat upp med 2½men i usa och väntar på nästa avsnitt som inte sänds förens på måndag där borta.. :(
blir att börja med första säsongen och första avsnittet. dock har jag bara 6 episoder på datan.. får väll hålla ut tills de andra är klara i guess... puss då (:

dagen före svullodagen

hmm.. sitter här och försöker komma på vad jag ska skriva..
idag har jag haft en hyfsat lugn dag bestående av okej sovmorgon, utvecklingssamtal, mini-shopping, plugg, träning och handling.
ganska välbalanserat måste jag väll säga, gick upp redan innan kl 10 då jag tänkte käka frukost och titta på slalom, sagt och gjort. efter endast 1 alarm och 10 minuters snooze så pallrade jag mig upp. starkt jobbat på en ledig dag måste ni ju hålla med om? ändå kom jag i säng vid 1 tiden. på förmiddagen hann de väll inte hända något speciellt mer än att jag var den vanliga tidsoptimisten och satt och funderade på mitt gymnasieval i sov-tshirt och trosor när jag kom på att mamma hade ringt och sagt att de skulle hämta mig om en halvtimme, oj! där flög kläderna på och jag rusade ut ur huset utan något som kan tilliknas smink på huvudet, håret i en lite slarvig tofs och halsduken och vantarna i handen.
när vi kom fram till skolan så fick vi dock vänta 10 minuter, vi var tidiga, och jag som hade stressat så! i onödan...
utvecklingssamtalet gick snabbt, vi hade inte så mycket o säga förutom att mitt mål var att hålla mina nuvarandre betyg och försöka höja mig i no, vilket jag inte ser någon stor svårighet i. sen vore de ju inte fel med ett vg i teknik också. och bild. okej nu kom de visst upp lite saker som jag nog borde sagt, känns inte som att jag är nöjd så länge jag fortfarande har ett g, eftersom jag inte anser något ämne som så svårt. dessutom vill jag ju höja mig i idrott *hmmmmpf*
ojsan vad mycket text det blev nu, sedan tog jag en sväng i centrum för att hitta ett par "dans-trikåer" till morgondagen. efter ett långt stirrade på lindex strumphyllevägg så hittade jag ett par, sedan fick tre söta trosor följa med mig hem med (:
sedan hände inte så jätte mycket, pluggade lite no/fysik och sedan åkte jag iväg på träning. efter den ganska lugna träningen så handlade jag och mamma, och som vi handlade! jag handlade som om de inte fanns någon morgondag! (eller? för de var ju inför den jag handlade.....) ett antal chipspåsar, 2 weekend pack med pepsi och ett antal andra random utvalda drickor, ett dubbelpaket med slicade ostskivor, nachos, köttfärs och mycket mycket mer...
nu tänkte jag nog röja lite i mitt rum inför ett ev rumsbyte imorgon, brorsan har nämligen match tidigt lördag så om tjejerna sover här så lär han ju inte kunna sova direkt... och som de ser ut nu är de knappt att jag vill sova här, haha (;
puss på er, hoppas ni orkade läsa det här söta inlägget ;d


mina söta trosor, själv beskriver jag dom som hanky-panky liknande med söta volanger.
jag bara smälte! fick bli 3 par i olika färger(ljusblå,ljusrosa och grönblåaktiga), dels för att de va så söta.
men 3 för 2 erbjudandet hade nog lite o göra med de med.... hihi

det kryper i fingrarna...

tjoho där ute!
sitter här på datan och funderar lite, jo ni hörde rätt
jag sitter faktist på datan. stolen är lite upptagen av ett visst antal kläder + sängen..
inte så lustigt faktist. jag är lite rastlös och är sugen på lite handarbete.. plugget får vänta tills imorgon, vet typ i stortsett vad jag ska skriva på projektarbetet så de blir ju lite mindre arbete så. nej jag tror jag ska ta med mig några gamla byxor och mixtra lite med.. vi får se hur de blir!
pusss


en svart delikatess

full fart! nej men, jag ska snart krypa ner under täcket. göra min dagliga ritual..
jag börjar faktist fundera på om jag har någon slags tvångstankar eller så.. sjukt!
ja de var väll allt jag tänkte säga.. eller " that's all i had to say about that" som forrest gump säger..
imorgon är sista skoldagen innan långhelgen, yeeah!
och på fredagen har vi min tjejmiddag och på lördag har jag och challe förhoppningsvis fixat några "dejter", haha!
på tal om de... visst har jag alltid snackat om en liten söt svart axelväska?*blinkblink*

198kr från h&m, mums!

the hottie and the nottie

hejsan hejsan, tänkte avsluta dagen med en (otrolig!) jämförelse, för jag kunde knappt tro det själv. men vare sig ni vill de eller inte, så måste jag medela för er alla. att dettta faktist, är samma person! ruuuuskigt



lets go bananas!

hejsan, nu har jag suttit här o lökat alldeles för länge vid datan.
ska nog ta och fixa mig en skål med äpplen och sen tänkte jag slå mig ner till andra delen av systrar i jeans 2
sedan blir de lite spanskaplugg och tidig säng, skippade träningen så jag skulle kunna få sova, & plugga
nej puss på er söta (:
vad gillar ni den nya textstilen/färgen på inläggs rubriken?
 fräscht med nått nytt tycker iallafall jag!



är de något fel på mig? känns som att jag bara trycker i mig masas frukt och sånt nu, eller njaaa...
*tänker tillbaka på dagens micropizza med extra ost*
jag är nog "even" med mig själv nu :p


jag trode aldrig att jag skulle falla

nu gott folk tänkte jag pallra mig till sängen, ny skolvecka på ingång och jag tänkte försöka vara duktig att komma upp bra i tid så man hinner käka frukost. nu äre laddat med äppelmos i kylen och jag säger bara - ös på ba, ös på ba!
hihi, nej jag har varit lite duktig o pluggat matte, dock har smärre delen gått ut genom andra örat.. hoppade över en hel sida som handlade om samband på olika sätt och något med el, i don't give a fuck about el!
tänker inte göra något som har med de o göra senare i livet satt.
avslutar med en lite skönare låt med typ sveriges skönaste liveband, skön låt också
tjingtjong


ja morötter ÄR festligt (:

tjosan
sitter här med huvudet doppat i matteboken, tänkte börja räkna eftersom jag endast ligger på tal 12 och har 35 tal kvar på röda linjen. har kvar lite smått huvudvärk från dagen, men de börjar gå över lite i taget. till min mattehjälp har jag lite morötter. undrar om de hjälper, kaniner är väll ändå ett smart djur?
känns som jag ätit flera kilo morötter i helgen, antar att jag försöker gå åt de nyttiga hållet, undra om dippen verkligen hjälper då?
nej nu skriker boken efter mig, puss!


vad är egentligen fel med mig ?*dreeeeegel*

film-plugg

hejsan (:
sitter här i härliga myskläder, nyduschad och med håret uppsatt i knut.
vädret är inte men man gör väll de bästa av de = stannar inne
gick upp redan kl halv 9 idag, eftersom jag hade match.
vi spelade mot tyresö trollbäcken och vann lätt med 7-1,
vi skulle kunnat göra många fler mål men i sista perioden spelade vi mest runt,
 vi fick ganska bra spel och de känndes som en träningsmatch,
 visst hade de varit roligt om vi hade gjort mer mål,men de spelar inte så stor roll
nej nu är det iallafall söndag, slutet på en ganska torr helg som kommer fortsätta i den riktningen,
söndag är ju den så kallade "plugg-dagen" och i och med det tänkte jag sätta på en film.
på vilket sätt är de plugg kanske ni frågar er själva?
 jo, de är inte vilken film som helst, utan Forrest Gump, en film på 2 timmar och 16 minuter.
som vi ska göra en filmrecension på, jag tänkte att de skulle bli bättre för mitt minne att jag såg den igen
så nu ska de smaskas lite nudar, dricka lite mjölk och svulla på en semla, allt för att göra filmen liiiite roligare (;
ha en bra dag :d


citerat :"the world will never be the same once you've seen it through the eyes of Forrest Gump"

i just want to eat it


jag har ett tag varit inne på att beställa från asos nu när de har erbjudande om frakten
jag behöver en ny bikini och så har jag alltid varit sugen på att testa sidan i övrigt, mycket söta grejer
funderar på att göra en beställning ikväll, den skulle nog innehålla den här bikinin, toppen och de söta underklädes-setet på bilen. rosa volanger och svarta rosetter, ögongodis kallar jag de (:
de ända jag är lite osäker på är storlekarna, har två bikinis i engelsk storlek som jag köpte förra året, de var storlek 12, jag vet inte om de var lite små i storlekarna eller nått, för de är precis att de passar mig, och nu funderar jag på att köpa en 10a. någon som vet bättre om storlekarna än jag ?

whywhywhy?

här kommer en text citerad från någon turisthemsida på engelska
"The Maspalomas Dunes are a haven for naturists, so be prepared to see plenty of naked bodies on the sand"
den ungefärliga svenska översättningen är något i stil med :
"Maspalomas Dunes är en tillflyktsort för naturister så var beredd att se massor av nakna organ på sanden"
gissa vem som kommer häcka vid shoppingcentrumen efter det här?




big no no!


ingen sol så långt ögat kan nå

hej hopp (:
jag är uppe, ovanligt pigg. och har så vart i ungefär 3 timmar nu, helt otroligt faktist!
håller på o fixar mig lite eftersom jag snart ska träffa på nathalie i centrum där vi tänkte fika, titta på lite vårkläder och sånt, något som uppmuntrar en lite i de här äckelvädret!
jag tänkte inte shoppa något direkt, men man vet ju aldrig. kanske finns något att fynda fortfarande?
om mindre än två veckor åker jag och päronen till grankan, så man vill ju ha lite cash över. men fortfarande så behöver jag bikini och lite sådant. får väll ta och önska mig kanske? :)
nej nu ska jag sätta på mig en tröja och sedan ska jag be pappa skriva ut en sak
puss!


de härliga hotellet i maspalomas, men jag har läst att de tydligen ska vara
 ett avlägset ställe med mycket nudister, HJÄLP!?


filmtime

tjoho, sitter här nu själv.. lite små sorgligt men vad gör man inte..
linn gick hem för ett tag sen, var hos henne ett tag innan vi pös hem till mig där emil hade några kompisar och de hade en liten "förfest" där de drack 4.5 cider i glas med sugrör. verkligen gulligt !
där var vi och snackade lite innan de stack vidare nånstans, ingen aning vart men.. krogen i guess?
men nu sitter jag här och försöker desperat rensa ur min chipsskål från popcornen som emil hällde i, typ inget kvar nu heller sen micke gick loss på den... 200gr är ju ingenting... och snart har jag druckit upp colan också *buhu*
blir nog sänggång ganska tidigt så får vi se vad som händer imorgon, tänker inte sova hela dan bara för att jag vart uppe och gjort ingenting direkt.
nej nu är de film, blir en som söta tove tipsat mig om (:
pussar

juste, om ni har tråkigt kan ni alltid kika in på min andra blogg
inte lika intressant och väl uppdaterad som den här, men värt en titt iallafall (:
ni kan säkert hitta några roliga inlägg i arkivet (;

fridaaay

hejsan, här sitter jag . glad för att de äntligen är fredag, en skön slapp helg på g!
aauuuhhh säger jag bara (:
tänkte lägga mig och samla lite krafter till kvällen, känner mig lite lagom luddig. kanske blir en liten nap, annars blir de lite mys i sängen bara. sitter just nu och lyssnar till de min bror beskriver som "fredags-låten"
juste, igår tänkte jag skriva ett inlägg där jag tänkte citera magnus uggla. blev inte av så..  som avslutning av detta, ganska meningslösa inlägg tänkte jag dra till med det (;

"Jag dansar aldrig nykter någonstans
aldrig inte en chans
att jag dansar nykter
kallat´t undanflykter
om du vill
Utan minsta promill
står jag still"
- jo jag dansade faktist!
(hur skön var uggla inte i den videon?)


fredag morgon, hääärligt

godmorgon solstrålar, jag är uppe (:
i hyfsad god tid om jag får säga det själv, det är fredag och de är den härligaste känslan i världen när en skolvecka till äntligen är över, vilken yeeees-feeling på den altså!
nej men, jag sitter här i ett par byxor och en bh och ska snart dra på mig de andra för att sedan (för ovanlighetens skull) sätta mig ner i lugn och ro och käka min frukost. nästan så att man ska spexa till det lite, för jag e lite sugen på ägg!
nåja, tänkte bjuda er på min härliga ringsignal denna morgon
puss!


flummm



hejsan alla! tänkte typ krypa till sängs om ett tag, np imorgon redan kl 8, hej kom och hjälp mig? ångest!?
kommer behöva lägga mig strax satt jag orkar upp imorgon, lär gå upp typ halv/kvart i 7 för att slänga med mig lite grejer o hoppa på bussen, as usual dvs.
idag hade vi största tråkiga dagen typ, och tråkiga dagar innebär flumm! ja de behöver jag väll inte gå in mer på, en bild säger mer än tusen ord right?
annars kännde jag mig lite smått pojkaktig i mina nya, lite baggy slitna jeans. men värsta komentaren fick jag nog av oskar, "är de din brorsas jeans?" man ba öhhh...
men jag gillar dom och de är väll de viktigaste? oskar som brukar vara så ofördomsfull måste jag säga? nej nu ska jag fixa lite nya låtarssss och sen så är de läggdags
sweet dreams everybody (:




jeans från ginatricot, äppelgrön t-shirt från h&m
 & kofta från vero moda


bedtime

hejsan alla pluttar!
tänkte pallra mig mot sängen nu faktist, sov lite igår och nu tänkte jag mig försöka ta igen lite..
men såklart så blir de ju lite tv tittande innan, kvällsritualerna är sig lika kan man säga, gu va jag kommer sakna 2½ men när jag sett klart allt :o
just nu är jag lite smått irriterad eftersom jag kommer få hoppa över ett avsnitt som typ inte går att ladda ner -.-
säger som mitt lilla söta kuddfodral,
- sov sött och dröm om mig
puss everybody (:

how to fixa en header

tänkte lägga upp en liten guide här, för vissa personer som helt enkelt inte har tid för att leta upp saker själva, nej skämt o sido. en liten hjälp på traven hur man laddar upp en header på blogg.se
lycka till(?)
undrar ni något annat är de bara och lämna en komentar!



den perfekta killen - finns han?

jag har ett tag nu funderat på hur den perfekta killen ser ut i mina ögon, jag trodde att de skulle vara lättare än vad de va att komma på vad de är jag verkligen letar efter. nu har jag suttit med det här inlägget öppet i snart 2 dagar (inte i sträck dock) och jobbar på de likt ett skolarbete. men till skillnad mot skolarbeten har jag kännt mig grymt motiverad att skriva det här. jag började att komma på några kategorier som jag sedan fyllde på. lets see då?


utseénde

jag skulle ljuga om jag sa att utséendet inte spelade någon roll. visst, de är inte de ända som spelar roll,
men man dras ju inte direkt till någon som är ful?
 de jag letar efter är någon med :

♥ en gosig kropp - gärna tränad. men ändå gosig, magrutor går fet bort. inte heller någon pinnig smalis, ingen med största badringen heller. utan en härlig mitt imellan, den härligaste biten är den övre delen av överkroppen. en härlig ryggtavla, breda axlar och stora mysiga armar som kan hålla om en, som en stor björn som kommer och håller om en. sen är ju längden en grej också, jag tror de handlar om att man vill känna sig beskyddad. därför är de tryggare med en kille som är längre.

♥ härliga ögon - den här kategorien är ganska enkel, dels för att jag blir så lätt förtjust i alla ögon. de kan säga i stort sett allt om en person, om man är osäker, sorgsen. de finaste som finns är när någon är sådär glad, med glimten i ögat.
när man väl möter han med stort h's blick så bara drunknar man i dem, de är så vill jag känna!
 
♥ ett fint leénde
- något man kan leva på en hel dag, man kan läsa mycket av personen på dens leénde. man kan se direkt om man försöker dölja något, eller om man försöker. 
att försöka på sig ett tillgjort léende går fetbort det med. ett äkta glatt ska de vara, jag vill ha en kille som jag blir glad&lycklig av att kolla på, och definitivt inte någon med en gullig prilla som sticker fram! usch


personlighet
vad ska jag säga, personlighet är de viktigaste enligt mig. jag skulle aldrig kunna vara med en snygg kille som inte har någon personlighet alls,
då föredrar jag motsatsen, trots de jag nyss sade. även om jag vill ha någon som kompleterar mig, vill jag att man på vissa punkter ska vara som en själv. det är svårt att säga hur man vill att någon exakt ska vara, men några punkter som jag tycker är viktiga är :

♥ humor - en kille utan humor är som ingen kille alls, jag är alltid nära till skratt och kan flumma runt som ja, de går inte att beskriva. men bland de viktigaste i ett förhållande är att ha kul tillsammans, även om jag vill ha en kille med humor så tror jag nog jag måste få vara den med dåligast humor, en kille ska ändå inte skratta åt allt.

framåt - nu kommer fördomarna här, att en kille ska vara den som tar första steget. jag har alltid legat mer åt de blyga hållet, men är framåt med personer man känner. en kille som är modig och framåt är charmigt, dock ska man inte vara åt de sliskiga hållet utan helt normalt. men varför är de egentligen så att tjejerna tycker att de är killarna som ska bjuda ut tjejen, bjuda upp och allt sådant? för mig är de nog det där charmiga och söta. tjejer är nog mer rädda för att få ett nej än vad killar är, all heder till sånna killar!

äkta/egen - de viktigaste är att kunna vara sig själv, jag brukar säga att de är de modigaste man kan göra. och jag håller fortfarande med mig själv. att spela tuff eller cool går också fet bort. de visar bara hur osäker man är på sig själv, och är de något som är riktigt attraktivt är någon som vågar vara sig själv. men så ska man ju vara fräsch när man e sig själv, jag tror inte de är många tjejer som ser ofräscha killar som e sig själv

intressen
att ha något gemensamt med sin partner är viktigt, fast vissa säger att motsatser dras till varandra. de med kan jag tänka mig. eller de kanske inte är intressen, utan mer personlighet. några intressen jag tycker man borde dela,
i mitt fall dessa:

♥ sport - jag har alltid haft en stor grej för sport, jag har idrottat ända sen jag var 5-6 år gammal. jag får ibland kommentarer av killar när jag drar fram sportbilagan och börjar läsa. att ha en soffpotatis är inget jag vill ha, jag vill ha någon som kan dela mitt intresse, både utöva&titta på . dessutom har jag alltid haft en grej för sportiga killar, där får man kroppen och intresset i samma paket. + att den kanske är lite tuff/modig av sig. sportkillar är sällan mesiga

♥ data - ja vart ska jag börja *hihi*, jag vet inte riktigt hur jag ska symbolisera mitt intresse. men om jag säger såhär, om jag kunde vara tillsammans med den, så skulle jag de (: jag vill inte ha en kille som är helt it befriad och hellre sitter o spelar sällskapsspel på kvällarna. visst kan de vara mysigt o göra sånt när man är tillsammans med varandra, för då sitter man ju inte precis vid datan. men typ om den sitter o spelar spel(eller vad man nu gör om man inte sitter vid datan?) eller så när den är hemma på kvällarna, typ med småsyskon eller nått. okej för att vara social ibland, men nja.. händer de för ofta så.. ett undantag från datan är kompisarna. såklart, jag skulle inte heller dissa mina kompisar framför datan.

♥ musik - jag älskar musik, jag kan inte leva utan musik. utan de blir allt tomt. en kille som kan dela min musiksmak vore inte fel, detta blir inte så svårt då jag är öppen för den mesta sorts musik. något jag inte gillar är dock rapp/deppmusik, opera och andra tråkiga. några favoriter som alltid funkar för mig är : oasis, coldplay, gyllene tider och magnus uggla. riktigt sköna artister, och gissa vart de alla kommer ifrån? min brorsa. ja man blir som man umgås.. eller vad man ska säga, svårt att inte lyssna på något när brorsan brände skivor när man var mindre :)
men tillbaka till depp-musiken, man får ju mycket stil&sådant från musiken. inte jag dock, men man kan. börjar man lyssna på vissa artister så börjar man klä sig på ett visst sätt, inget emot de eller något. men jag vill inte ha en kille med långt hår som går med "kill-kjol" och massa andra krimskrams grejer, big NO NO


♥ kläder - killar med snygg klädstil är riktigt ögongodis, man behöver inte ha största kläd-intresset för att klä sig snyggt. sånt som mjukisar, prasselbyxor & munktröjor är saker man helst vill slippa. okej för munktröjor ibland när man vill vara lite slappis. men annars så föredras de inte. jeans, koftor och härliga t-shirts gillas. killar med kavaj kan också vara härligt, men om jag tänker efter. hur ofta händer de i den här åldern?

några andra random saker jag lätt faller för är bla.

♥ charm -  här kommer den där lilla "romantiker" kategorien.
jag behöver inte ha en kille som köper mig massa saker, jag tycker blommor är överskattat. men visst skulle jag bli glad. men något som charmar mig mer är när man får gulliga sms, när som helst, var som helst. alltid uppskattat. de är sådana små saker som kan få en att gå med ett härligt leende på läpparna en hel dag!

♥ krulltottar - tro de eller ej, men killar med krulligt hår är typ hur gulligt som helst! håret utrycker personlighet och ett härligt krull lockar mig mer än någon med inget hår alls. dels är de mycket roligare, vad utrycker en rakad person med sitt hår egentligen ? långt hår är jag lite anti, det ska vara på gränsen mellan halvlångt och kort för min smak. sen är de en frisyr som ligger på min "bannlysta frisyrer" lista, och de är general-frillan. uschuschusch! det finns inget värre, säger inte att jag möjligtvist skulle dissa en kille för att han klippte sig så, men jag skulle gärna be om en omstyling(om man var tillsammans dvs). för er som inte vet vad de är så är de när man är rakad på sidorna och håret på huvudet är rakt som en gräsmatta typ
och de är vad de är, gräsligt!

tänkte dra några slutsatser av detta inlägg, jag har jämt tänkt att jag inte alls haft mycket krav på killar. men när de kommer till de här , oj oj oj! men jag kan knappast tro att jag skulle hitta någon kille som stämmer in på alla mina "krav".
om jag ska dra ner på några saker så måste jag nog få ha med, en gosig kropp, sportig och en som vågar vara sig själv. sen tror jag inte jag kommer bry mig så mycket om resten, för gillar man verkligen någon så ser man över deras brister.
 visst skulle jag kunna börja gilla någon "ful", men då kanske man attraheras av något annat? kanske är de en jättego person som man blir kär i. men visst tror jag nog mer på att man kan bli kär i någons utseende och sedan insidan. när man väl lärt känna varandra.
vad säger ni tjejer som killar om mina krav?
tror ni jag kommer hitta någon som passar in?
jag tror jag måste sänka mina krav, lite



men nu ska jag minsann pallra mig till sängen, alldeles för sent!
puss!


vem skulle inte vilja springa runt i en kula?

halloj där, sitter här o degar lite.. har hållt på med mitt inlägg hela eftermiddagen typ, men ni vet ju hur effektivt de brukar gå... det var faktist svårare än vad jag trodde, har fått tänka jätte mycket. egentligen känner jag mig inte alls på g att skriva de, för just nu känns de typ jätte jobbigt med vissa saker. igår kväll låg jag uppe jättelänge och bara tänkte. kännde mig alldeles tom och ville bara ligga och krama nån.
annars var kvällen igår jättetrevlig, träffade tjejerna inne i stan runt 5 tiden, vi drog typ direkt till donken där vi käkade, vilket aaaaaldrig händer , ni vet. sen strosade vi runt i lite butiker och väntade på att klockan skulle gå lite fortare, jag köpte ett skärp (a) filmen var bra, jag satt brevid emma och ellinor. emma och jag var typ skiträdda, tyckte jag. tills efter filmen när jag fick reda på att sofia och gabriella hade skrikit, när vi bara hoppat till lite lätt. haha, jag var nog inte sååååå rädd då (;
kom hem ganska tidigt, runt 10 kanske? känndes typ ganska dött hemma efter både mamma o pappa gick o la sig kl 11,
 ändå lyckades jag vara uppe ända till 3, och så vaknade man idag kl 2, helt logiskt
nej nu ska jag skriva lite mer på inlägget, sen så blir de käk
puss! 


min kopia enligt några... fast iof, hur skön är inte denna? så de kanske stämmer (;


RSS 2.0