händelserikt värre(nerkortad&odeltaljrik version)

hejsan alla, dålig uppdatering i helgen. ingen bättre anledning(varför behöver jag ens en anledning? de är ju min blogg?) än att jag haft annat för mig. så de brukar låta dvs.
i fredags var jag och större delen av tjejerna hemma hos fia i vega , kvällen var både upp och ner. men större delen bra iallafall!
kul och träffa nytt folk och sådant (:
blev nästintill ingen sömn alls den kvällen, åkte hem med emma och där satte man sig vid datan och sov lite innan de blev stan, pizzahut och shopaholicfilmen stod på planeringen. även den här kvällen var vi utökat sällskap, kul att umgås utanför vårt lilla "järngäng" också. filmen var bra, jag tror vi samanlagt, skrattade mest av alla i salongen. inte så konstigt när charlotta och carro skrattar som de gör heller :p
efter de gick vi till donken för lite glass och sedan åkte jag och nathalie hem till moi, nathalie tröttisen somnade nästan direkt i sängen, jag kikade dock på ett avsnitt av ehc(förkortning) och sen däckade jag tillslut. när vi vaknade gick jag upp på toa, ner i köket och vips. klockan bara satt där på väggen och visade 15.50, oj oj oj! not so good...
men därmed hade vi tagit igen gårdagens sömn! hemma idag har jag degat, kollat på innebandy på nya tvn, den är najs :d kom och tänka på att jag nog inte bloggat om den här händelsen som var för några dagar sen, en annan innebandymatch där de sprang in en snubbe på planen, komentatorn, som annars är lyriska som få kommenterar händelsen " och där springer en naken man in på planen", men största stoneface rösten, som om de händer hela tiden. noooot. det här var faktist den första streakern i svensk innebandys historia, då borde komentatorn skrikit sig hes, de skulle jag iallafall gjort om jag var i hans sits. de är ju något utöver de vanliga kan man säga!
ching från mig ():



grrrrr... någon som brukar sola skinkorna? (bild från aftonbladet, printscreen från tvn antagligen?)

friday night fever

jahapp, nu sitter man här med största snöstormen utanför fönstret. lyssnar på lite musik jag ska ha med till tjejerna ikväll. johanna bad om lite skönt dunk så de blev emils skivor, sitter just nu och lyssnar på hans "fredags-låt" och då märker man hur tomt det är i huset. sitter med musiken på högsta volym och försöker tona ner tystnaden. annars är de ju alltid han som springer runt och ropar och skriker och spelar hög musik.. nej nu ska jag nog börja packa väskan för kvällen och sedan käka lite makaronipudding, mumsigt (;
lär bli ganska dålig uppdatering ändå under helgen, kanske kommer in nått inlägg imorgon när jag kommer hem på kvällen, men vi får se
pusss!


it can only get better

kan inte låta bli att känna det här härliga humöret jag är på idag,
jag vet inte vad det är. men just nu känns de som att livet rullar i rätt riktning igen,
känner att jag tagit igen några försummade relationer som bara legat och grott.
endorfinerna bara strömmar och jag är taggad på allting, helgen kommer bli super. umgås med tjejerna och inte tänka på några gamla beskymmer. från och med nu tänker jag inte längre gå runt och gnälla längre!
nej nu ska jag ta med min sprudlande lilla kropp ner till duschen, sen blir de sängen
pusssssssssssssaar

förmågan att inte inse vad man har förens de är borta...

åh, sitter här med en hög so arbete. kommer verkligen ingen vart, sitter bara och tänker och slukar i mig en bok. den är oerhört berörande nu, syskonkärlek heter den. handlar om två syskon som har en mycket annorlunda relation. inte så att jag blir påminnd om min egen situation, men ändå. bara titeln : syskonkärlek
jag saknar min bror, inte så att vi alltid umgås när han är hemma. men man saknar hans närvaro.
hans sätt att springa runt och sjunga på eftermiddagarna, väcka mig när jag är som tröttast.
att bara kunna gå ner och sitta och prata om vad som helst, få sådana råd man inte kan få av speciellt många andra.
och ibland bara kunna kika in till honom, nu är de alldeles tomt. kanske därför jag själv känner mig så tom inombords just nu? allt är bara plugg plugg plugg. men imorgon är de torsdag och sedan fredag, då får jag ta och lägga krafterna på annat, ha kul helt enkelt! det är mest när man sitter ensam som man börjar sakna honom mest.
men förhoppningsvis hittar jag honom hemma på söndag när jag kommer hem, då kommer väll allt bli som vanligt igen, den där lilla syskon hat-kärleken som alltid finns där.

pengadagen med stoooooort PPPPPPPPPPPPP

hejsan på er, inte skrivigt så mycket på senaste.. men jag försöker, men när jag får motivation sitter jag oftast nergrävd i pluggberget.. lite sorgligt.
'ja vad har man gjort idag, åkte till skolan vid 9 för np engelska uppsatsskrivning. gick väll okej, men jag vet inte om jag hade så mycket handling direkt... heh, vi får se hur de blir! men de gick iallafall typ lite bättre än svenska uppsatsen vi skrev så. nej nu ska jag hugga in på min megastora pastasallad jag gjorde till mig själv, lyxigt värre tycker jag (:
måste ju fira att de är lön föfan, slå på stort! (betalade inte direkt något för salladen, men ni vet vad jag menar ^^)
och så måste man ju fortsätta på so/no projektarbetet.. urrkkk
pappa läste igenom de igår och han sa att han strök under det som lät dumt och strök över de som var jättedumt... har dokumentet öppet.. men vågar typ inte.. det finns altså nått i min text som är jättedumt!? jag som var nöjd...
"över och ut"

ibland är allt bara härligt, eller gött som brorsan skulle säga

hejsan alla, sämst uppdatering i helgen jag vet.
men till skillnad från den förra hade jag faktist något som kunde liknas liv
det var första helgen på yber-länge jag spenderade hela med mina sötnosar, och gud som jag saknat de!
vad skulle jag ta mig till utan dessa härliga underverk som lyser upp den dystra vardagen och förgyller mina helger?
nu tänkte jag då summera lite, fredagen började hos nathalie där vi satt i timvis inne i hennes badrum och fixade hår på mig och johanna, vart jättesött. men kanske lite föör sött på mig, kände mig som en docka(och såg ut som en!)
dock har jag ingen bild, tror jag ...
vi såg en film, annars skuttade vi mest runt, dansade(inte jag :p) och låg och mös.
blev en relativt tidig kväll, johanna och ellinor. som jag för övrigt delade luftmadrass med, däckade runt 1 då jag låg och predikade för nathalie och sarah. vi drog oss upp vid 11 tror jag... efter att vi blivigt utslängda av rappa nathalie som skulle ut o springa så bar de av mot tåget, vi skulle nämligen se förpremiär av filmen "Kenny Begins", en filmatisering av serien "Kenny Starfighter". filmen var riktigt härlig, dock tyckte både jag och ellinor att den inte kunde jämföras med serien. efter filmen blev de lite donk och sen vidare hem till ellinor där vi spenderade natten vi tre, plus förstås ellinors syrra evelina, hennes kompis och deras pojkvänner.
runt halv 4 tror jag vi kom till sängs, vi tre i ellinor säng, blev lite lagom mysigt sådär (;
idag blev jag uppplockad av mamma och sedan dess har jag varit hemma, mindre intressant men..
nu ska jag nog bege mig mot sängen trots allt, puss på er!


bjuder på en lite freaky shot från fredakvällen, spana bara in mina ögon
naaaajss

plugg problemas

tjafan, räknade blogginläggen som blivigt denna vecka. inte bra
men nu sitter man i "master-stolen" så de kanske blir något bra av dehär?
jag och brorsan byter data lite tillfälligt nu då han ska fxa över låter till sin ipod ( ni ska höra hur jag säger iiiiiipod ;d)
så jag har väll inget emot att sitta här då, tror inte de blir så långvarigt direkt.
jaja, allt gör man väll för lite datatid. imorgon ska vi börja på ett engelska projekt, just nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva om... min lärare vill att jag ska göra något med fokus på de muntliga och något jag har mycket åsikter om(kanske för att jag pratar bäst då? men jag skriver ju bättre när jag är motiverad också iof. vem gör inte?)
och där kommer mitt problem, vi har så fria tyglar att jag inte har en aning om vad jag ska göra om.
vet ungefär hur jag ska lägga upp arbetet, men där slutar de. tänkte skriva om privatliv, men man ska väll ha nån fakta typ.. så där sprack de med typ..
aja nu tänkte jag checka på mästarnas mästare, så långt jag hinner innan brorsan e tbx

puss


it's going up

gäsp, orkar inte skriva så mycket. dags att krypa till sängs
men, vilken härlig dag!

en tanke..

"  Men idag, tar vi varann förgivet' har förlorat allt de där som var så rätt. Men vad e de då som gör att jag e kvar fast jag har sagt att jag går? Kan de va kärlek?åh, kan de va så? Att jag nog älskar dig ändå. Vi har nog tappat bort varandra...
Står kvar fast går i smyg till andra. kanske bäst att vi ger oss av åt varsitt håll. men vad e de då som gör att jag e kvar fast jag sagt att jag går? Kan de va kärlek? åh, kan de va så.. att jag nog älskar dig ändå..."

fuck, det är måndag

åh, orkar nog inte skriva nå vidare mycket nu. känner mig seg och ja, fortfarande ont i magen sen igår. bläää
inte vart så farligt idag men, när man nu sitter här på datan och lider i allmänhet så kommer de tillbaka.
var i skolan till halv 5 idag när jag gjorde prov. usch på de med. men nu är de klart, och sjävlklart kommer äckliga engelskaläraren och undrar varför jag inte kom i torsdags och gjorde provet!!!? aahhhh jag trodde jag hade lagt de bakom mig men jag ville bara skrika på henne! usch!
efter skolan åkte jag direkt iväg och jobbade, kom hem och kollade på sista avsnittet av 183 dagar som jag annars följt på webben. riktigt bra serie tyckte jag. svensk och utan humor, men ändå bra! om ni skulle få lite ledig tid skulle jag tipsa er om att gå in på svt's play"sida" och leta upp serien. nej de var väll allt från mig, nu ska jag fortsätta kolla legally blond från igår och skriva manus till spanskan imorgon. puss på er

innebandy = bästa medicinen(?)

ho ho ho
är hiskeligt trött nu, pallrade mig upp redan innan 10 imorse. vaknade innan klockan för att jag hade så ruskigt ont i magen. de sitter fortfarande kvar, bläää
prövade en ipren imorse men gav upp hoppet när den inte hade gett med sig efter en timme.
idag har man sett hela 3,5 match. de är starkt jobbat!
de konstiga i det här fallet är att jag inte haft nån känning alls av min magvärk under matcherna.. hmmm.. bästa medicinen kanske? och max hamburgare förstås
nej nu tänkte jag slå på legally blond 2 och läsa igenom mina papper till morgondagens prov.
får se hur långt jag nu orkar kolla, pepsiflaskan på bordet ser lockande ut, men jag ska låta bli
godnatt söta (:


fixar-fröken

idag är de lördag, har ingen känsla alls faktist.
rummet är ljust men ingen jävla sol på himmlen för de.
de ända man typ är taggad för nu är att åka och handla, och ev. fixa en efterätt/tårta till ikväll
allt annat känns bara trist, orkar inte ens vara inne på facebook
men hur gillar ni min nya header? slängde ihop den på picasa igårkväll.
bilderna gick jättesnabbt att fixa, sen kom ju problemet:
textstilen! jag har typ jätteproblem med att välja. tänkte att jag skulle skriva upp de jag tyckte såg ganska fräscha ut, ska räkna nu hur många de blev.... 19 st.. herre jävlar liksom. men lyckades välja en, dels var namnet lite kul också "gigi"
sedan bytte jag text på överskriverna, men de blir ju inte lika snygga som i programmet?
tidigare på kvällen hade jag också slängt ihop en header till brorsan, eftersom han klagat så..
såhär blev det resultatet, jag tycker ändå den blev helt ok?
riktigt söta bilder o allt ju, eller vad tycker ni? men som sagt, här har vi "mr kräsen" som förövrigt går och klagar på att sin "jag älskar glass"tröja från gb är för liten. men de har liksom blivigt en magtröja nu, är inte de najs? för de är väll "inne" nu om jag inte minns fel?

tråkiga fredag den 13

hejsan alla söta, sitter här och typ dör av uttråkning. hade man haft sällskap kunde man slått på en film och legat och vikt sig att skratt till vad som helst. men nu är man ju helt ensam. hur tragiskt är inte de på en skala?
inte har vi nå jävla godis hemma heller *sörjer*
kvällen har ägnats åt reprisen av wipe out och lets dance m.m
helt ok, bara de att man hade ett glas cola och en liiiiiten ytte pytte påse godis. fick fylla ut lite med oliver, haha!
imorgon hoppas jag på bättre tider iallafall, det var inget planerat förrän idag på kvällen, kusinerna kommer nu över på middag och checkar melodifestival. dom dissade faktist sin kompis för mig, känner mig hedrad (:
hur kul hade de varit att sitta med alla gamlingar och kolla.. inget man "wiiiee:ar" åt direkt.
men nu skare laddas med chips, godis och cola för imorgon skare svullas järnet.
tycker jag har förtjänat de nu när jag hållit mig "onyttig-fri" hela måndag-torsdag! bra jobbat eller vad säger ni?
annars så ska jag väll inte göra något mycket imorgon, tänkte hänga med mamma som ska handla lite till middagen och då hitta mina stora gröna oliver som "iiiiiintee fiiiiinns i delikatesshyllan!", det ska jag minsann bevisa!
sen vill jag ta en sväng förbi toves match och se hur de går för henne (:
men vi får se hur de blir med de, vet inte om jag orkar hoppa på en buss om de är tidigt....
aja nu ska vi se vad jag hittar på, kanske hittar något gammalt tv program jag kan se här på datan. annars kanske de blir "everybody hates chris" som är den nya serien jag börjat följa, hitils har jag dock bara första säsongen. men de blir de snart ändring på
pussar!


suddenly i see....

nu kan man lätt fråga sig det här : VARFÖR VARFÖR VARFÖR.... ligger jag inte i sängen just nu?
ja de har sig ett antal anledningar, dock är ingen tillräckligt bra för att läggas upp här i bloggen.
dagen har nog varit allmänt kass, på förmiddagen skulle vi laborera, yes! tänkte jag i hopp om att de handlade om el, lampor och batteri. men icke, istället så fick vi sitta och hålla på med, i stort sett, utom det. yes liksom! not
på eftermiddagen hade vi idrott, ganska skönt att få ut överskotts energi. blev lite step, tåhävningar(oj så jobbigt säger jag med sten-vaderna!), boxning och lite rygglyft. sedan lite valfritt i gymmet, för min del blev de typ endast att dra i en typ boomerang grej, klarade 10kg. fett stolt! vi slutade halv 2, och jag hade snackat med vår engelskalärare om att göra ett grammatikprov jag missat när jag var borta. gick runt i skolan i typ 20 minuter och letade efter henne, för att se om jag kunde göra provet tidigare. sedan när jag inte hittade henne gick jag till min mentor och frågade. då skulle tydligen en annika kanske hålla i provet. gick till henne och tydligen var jag inte uppskriven på listan, så jag drog hem. men fy förbannad var jag för att jag kunnat följa med tjejerna hem istället. men skit i de, som min brorsa skulle ha sagt. blev lite uppmuntrad av musiken påväg hem iallafall. däckade i sängen efter ett tag, sedan var de träning. o fan va tiden gått snabbt för nu sitter jag här... hmmm..
har kommit på mig själv att ha varit väldigt nyttig den här veckan, käkade nämligen lite grädde på hemstudiedagen till mina våfflor, men jag mådde mest illa. försöker min kropp säga mig något dolt budskap? för nu är allt onyttigt jag får i mig oliver och finn crisp med vitlöksost. hmmmm... men tack och lov säger den inte nej till lasange, aahhhh
jag <3333333333333333333333333333333 lasange just nu! åt de i lördags(önskade mig det av mamma efter alla köttbitar utomlands), i söndags - till frukost/brunch.. i måndags och nu idag. herregud, men de är ju så gött (:
börjar kanske se mina liknelser med gustaf?
men och andra sidan, vem vill inte likna honom? haha (:
natti!

nog är det dags att boka biljetter...

tänkte bara sluta dagen med att säga,
man blir jävligt sugen på att se kenny begins när man ser dessa klipp
vem mer är taggad? premiären är 25/3, men vem pallar en onsdag?
27/3, vad säger ni om de?


gamla godingar

nere på grankan så var det väldigt blandad musik som rullade,
en blandning av min mobil och dels 2 gamla skivor döpta till "erikas bästa 2002"
lagom fyndigt eller? hah! iallafall, där nere var de en låt som stämmde in så himla bra på mig
just då altså, haha.. för så lat är jag ju inte annars (a)
låter säger er allt:

för övrigt är de samma martin från melodifestivalen 1999, med "du är så(yea yea wow wow)"

bling bling


ja men visst altså! *morrrrr* nu har jag tydligen förväxlat mitt kurshäfte
med någon annans, skrev nämligen upp instuderingsfrågorna på baksidan och nu är de spårlöst försvunna...
så ja, då fanns de inte så mycket o göra längre. annars så har jag lite engelskafrågor o skriva, sen är jag klar med "allt". ja men nu tänkte jag nog sätta på nått kul tv program och mysa lite i sängen, man blir verkligen trött av allt vinterväder...

här har vi då bilder på min paljettring, eftersom de orsakade stora funderingar hos några :p visst är de verkligen inte min stil, men jag tyckte den var så söt (:

there's no sunshine when he's gone

så, nu tänkte jag kolla på ett nytt avsnitt av 2½men innan jag lägger mig till sängs. är sådär trött, spenderade nämligen större delen av eftermiddagen/tidiga kvällen av att bara ligga i sängen. hade inte lust till någonting, kanske beror på vädret? nja de tror jag inte. men jag hade bara lust att ligga under täcket.
då börjar saknaden av solen göra sig påminnd. bläähä


en av de få dagar de var mulnigt på himlen, men vi hade sol (:
man får lite skadeglädje när man ser bilden, själv ligger man o steker
och kollar upp mot bergen där de regnar, rätt åt er liksom ;d
(denna bild är ännu ett nytt experiment från word, ganska najs?)

dagens(förra veckans) upptäckt

hejsan tjohejsan (:
sitter här nu och pillar med lite bilder, lagom najs sådär.
skriver också i ett engelska grammatikhäfte som jag ska ha prov på på torsdag. efter skolan, buhu! sedan ligger jag väll ganska bra till efter att ha vart borta en vecka, har två prov jag ska göra, annars är de ok.  
en upptäckt jag gjort tänkte jag annars dela med mig med er, jag har hittat ett superenkelt redigeringsprogram, för alla de som blir förvirrade av allt som har med justering och sådant att göra. oftast behöver ju bilder inte pysslas med så mycket, och då förvirrar man sig lätt bort i jungeln. och nu kommer bomben då, beredda?
nämligen , microsoft word. vet att de låter helt sjukt, men man kan faktist göra fashinerande saker, fast de är ett skrivprogram. massor med coola ramar finns det att välja på, och man kan färglägga de. vilket man inte kan i de flesta andra program. om de inte är typ som en annan variant av paint. men hur snyggt blir de på en skala? det finns ramar som bilden "fortsätter" på. dvs typ speglar sig. kan komma med ett exempel sen.  ja, ett enkelt program där man lätt beskär samt förminskar bilder. inte direkt något att göra en header i, men visst kan man använda sig av det, fixa text, rambilder osv.
men därimot behöver du ett annat bildprogram när du ska lägga upp bilderna. funkar bra med paint och annat. så som jag gjorde, att jag klistrade in den färdiga bilden i paint, sparade och där hittade jag den sen. för sig mig, sen när gick de att lägga upp word-dokument i bloggar? jag visste väll det. men nu hoppas jag att alla förstår att detta är de nya word, word 2007. det kommer automatiskt med vista. 
så pröva på nu! (:
 
i övrigt antar jag att jag ska berätta om bilden, heh. det var pappas födelsedag, jag iklädd rosetttop från lindex, skärp från stradivarious(spansk butik), väska från complement(åhlens), egensydd kjol och gamla ballerinas från skopunkten


resans höjdpunkt!

hejsan alla, hemma i sverige igen. min kära dator <33333333333333333333333
saknat den lilla dumburken så (:
orkar inte skriva så mycket mer... är så trött att jag skulle kunna däcka direkt på överkastet, men tyvärr har ju brorsan snott min rosa babyfilt så de går inge vidare.. man vill ju inte väcka den lilla ängeln, haha!
så jag tänkte lämna er tillsammans med den här bilden och en liten lek
vad säger ni, finn ett fel? eller ett rätt?


jag och mamma satt och asgarvade så länge åt den här bilden, fyfan! :d

going hooome

ja då sitter jag här för sista gången, bussen går om 10 minuter och vi ska snart rulla ut väskorna.
har grymt mycket kläder på mig , men de är inte så farligt eftersom de är alldeles mulet, skönt iof
vill ju inte att soltimmarna ska komma nu liksom, men vi har haft tur med vädret! bara regnat en ända gång och då åkte mamma och jag och shoppade, är väll inge vidare brun. ändå har jag inte precis dränkt mig i solkräm
men nu ska jag gå, puss!

shopping i text

satt här och funderade lite över vad jag köpt nu... har lovat mamma o räkna ut den sammanlagda kostnaden, hehe....
kan väll skriva en lista här för intresserade , heh... ska se hur mycket de låter nu!

ett par jeans
blårutig klänning(love it!)
vita jeansshorts 
"fläckiga" jeansshorts
brottarlinne
grå basic tee
tee med sylvester på, skitsöt :o

mr daydream tee
"i don't like carrots" tee
pärlörhängen
två läderarmband
en plånbok
paljett-ring
svart ziptröja
namnhalsband

sen tänkte jag köpa den lila kjolen från stradivarius och en parfym.
ojoj egentligen.. hhehe... och jag har säkert glömt nått!


sylvester från loonley toons, såååå sööt (:


the day before tomorrow

hejsan hejsn, s. ter här nu igen.. i receptionen. de najsss
synd nog finns inte msn, men man kan ju inte få allt?
igår skrev jag typ längsta inlägget (okej kanske inte...) om min killångest här på ön. men tydligen så ville de inte publicera bara hälften sparades i ett utkast... greeeeat..
men i de storra hela så var grejen, att jag typ på en vecka, ända tills i lördags tror jag ? inte har sett en eeeeenda skymt av en enda kille i min ålder, buuuhuuu... men så i lördags så hade de precis poppat upp tre killar, i min lilla "cirkel" också! dom spanade in mig när vi skulle iväg och fira pappa på en middag i engelska playan. mamma ba "åh dom där killarna visslade på dig *blinkblink*" , de var i, något jag märkte men. hade klätt upp mig i min söta vita rosett tee och mina rosa skira kjol, så jag var väll lite söt "ha-ha". wooops... så gick dom precis förbi nu när jag sitter och nördar mig , hehe :$ när man skriver om trollen minsann :o
stötte på dom utanför hotellet igår, på en marknad i san fernando, vilka är oddsen på de!!?
sen finns de också en söt norsk liten pöjk, hihi... sen så var de faktist en svensk kille som här med mig igår när jag datanördade... ååååh! fan att jag åker hem imorgon -.- får väll hoppas att de är någon som åker med hem , hihi,... då kan jag spana på dom på flyget&bussen ;d
i övrigt drömde jag en jättesöt dröm, jag var hemma hos goaste killen. först var de massa andra där, men sen var de bara vi. åh jag vill vara där nu... vi bar låg och myste, han var världens goaste och jag bara myste in mig i hans kropp. de ville liksom aldrig ta slut, så jag låg o drömde att vi bara låg där i hans säng och myste. bara va. så drömmen hann aldrig gå vidare innan jag vaknade. blääää :(
aja nu ska jag leta efter lite bilder som jag ska fixa in i mitt projektarbete, de jag kom hit för att göra dvs.
hihi pusss (:
men lovar att de kommer ett inlägg snart igen, ska se till att de lyckas publiceras den här gången med!

plugg i paradiset.

hmmm... asso jag vet inte riktigt vad jag ska säga till er söta,
har så mycket att berätta om, men jag orkar inte skriva..
typ all min lediga tid (som inte handlar om att käka god mat eller steka vid poolen, eller va i nått shoppingcentrum förstås!) ägnas åt min söta "lilla" pluggdator... idag dissade jag tom. poolen ett tag för att ägna lite tid med den..
sorgligt, men imorgon måste jag mejla in lite arbeten, lär bli på kvällssidan, eller åtmindstonde på eftermiddagen. jag ska skriva klart mitt projektarbete och allt annat. är inte klar med något, allt är väll typ halvgjort.. men jag har lite svårt att avsluta. sätta in någon klatchig pungspark och någon "huvudet på spiken-analys"
bläääh... men jag måste ju säga att de faktist är lite lättare att plugga här, inget internet på rummet, så de distraherar mig ingenting. dock har jag blivigt besatt av kortspelet kungen! ni vet dom kortspelen på datan som man typ smått lagt märke till förut, men aldrig typ gett sig fanken att spela. ja de gjorde jag en gång, och från att statistiken stått på 0 spel är den nu uppe i 120+ heeelt sjuuuuukt! jag har också tagit mig tid att läsa ut 3 böcker, har ungefär 50 sidor kvar på min fjärde, eller egentligen är de en bok, "linas kvällsbok 1&2" men jag säger två böcker för de låter bättrre (;
nu blir min svenskalärare glad! juuuuste, jag kom ju på vad jag såg när jag och mamma var och shoppade i atlantico!
en tshirt som de stod I "hjärta" och sen en pudel, hahahahah! skoja inte vad jag skratta!
hade lust att köpa den, men den jäveln fanns bara i stlk s, satt som ett jävla korvskinn! men jag klämde på mig ett för att ta en bild iallafall.. alltid något ^^
ja nu ska jag väll läsa lite och försöka hålla mig uppdaterad på bloggfronten, nu när jag hittat till hotellets trådlösa, i receptionen! så dum jag varit.... så nu sitter jag på mammas söta data min pluggdata och skriver, går så mycket fortare att skriva nu! nej nu ska jag läsa lie, skriver ett sammanfattnings inlägg över några dagar senare! (men för er lär de ju inte va nån skillnad eftersom ni ändå läser det imorgon?)
puss

tisdag

àh.. vad s´ger man, jag sitter har och ar typ slut. vet inte vad jag ska gora, har ingen lyst till nagot just nu. allra minst anpassa mina javla tangenter! klickar ju pa de som ska vara aao hela tiden -.-
ja, sitter iallafall har. de ar lite sma mulnigt utanfor, helt ok.
eller, ganska bra om man far saga de sa, eftersom jag sitter inne och pluggar!
urrk... hur dotrist ar inte de? har kommit typ halvvags genom min bokrecenssion och sa kom ja pa att man fick n`gra ord efter forra som man skulle skriva in i den... greeeat... dom har jag ju naturligtvis inte! men jag far vall skriva klart och skicka in dom och sen far jag vall se om jag m`ste andra den sen. sen har jag projektarbete, engelska filmrecenssion och lasloggar att skriva klart. blaasshhh
far forsoka ta med mig minnet med arbetena hit sen sa jag kan skicka dem till min mentor.
men nu vill sig tiden ticka ut igen, sa de blir tillbaka till alla gamla goda "hits" fran 90talet och pluggdatan
puss!


las palmas

hajsan hejsan (:
sitter har nu och tar en snabbis(vid datan)
har precis kommit tillbaka till hotellet efter en svang till.... ja vafan hette de nu igen..
puerto de mogan tror jag ? ligger upp mot vastkysten, sen gjorde vi lite sightsing via bilen..
ja.. lite resumè over senaste dagarna da, i fredags var jag och mamma en svang till las palmas, eftersom vi hade hyrt bil. pappa golfade i ett stalle som hette telde sa vi lamnade av honom dar, mamma och jag gick langs en aveny som hette... ohh.. vad de nu va igen ^^
kopte ett linne och en top pa benetton, sen blev de en sot tee pa ett stalle som hette typ "ousho", den var sot, var en figur fràn "loonley toons" om ni fattar? katten i den serien iaf, den som haller pa med pip, fett sot iaf!
i ovrigt var jag inte sa taggad, tittade pà en kjol pa butiken stradivarious som vi hade varit pa i bellavista innan, en ljus lila volangkjol, kostar 200. men funderar pa att kopa den senare, om jag inte hittar nagot annat.
men vi akte ifràn las palmas och vidare till " las terazzas" som var ett kopcentrum i telde. dar hade de betydligt battre priser, hehe...
jag fyndade med stort F pa en zara affar som hette " Zara reduced"
under en liten skylt dar de stod 0.50e sa hittade jag tvà par jeansshorts i min storlek, wihhu
de ena var vita och de andra var bla och lite typ... "missf´rgade"
sedan hittade jag aven en munktroja i kort modell, den var svart med en silvrig dragkedja, kostade runt 20 lappen
frásht att komma ut darifran med 3 plagg som tsms kostade runt 30 spann, aahhhh
nej fàr skriva om g`rdagen senare, nu ar skylten namnligen rod, puss!

RSS 2.0