fart och fläkt

hejsan alla söta , hur mår ni då ?
jag är heelt slutkörd efter eftermiddagen/kvällen ,
på förmiddagen hade vi vår historia redovisning , min grupps kanske var 1 minut högst? men helt okej ändå.. med tanke på vilka gruppmedlemmar man hade...
innan de hade vi också fått besök av syv , hon verkar väll ganska shyst.. men lite konstig faktist... haha.. men jag ska inte säga nått.
efter historian drog vi till centrum för att köpa lite ingredienser och även käka lite på la donk , vi åkte hem till mig där vi började vår utmaning att baka de s.k "crispy snack" , de var nästan som knäck , gott faktist :)
sen var ju jag så duktig när jag skulle använda resten av chokladen till att göra rispuffschoklad att jag smälte plastgrejen som jag smälte i ... smart man få va va :d  de blev ett hål i botten , hahahah
inte så konstigt att de började lukta ? (a)

sen käkade jag lite och vid 5 tiden drog jag till söderbymalm där jag hade innebandyträning , najs träning där jag fick testa nya klubban .. helt okej.. men är fortfarande ovan , men de blir väll bättre (:
vid 7 slutade träningen och jag hade lite smått panik för att hinna fota mig och dra till vallen på en timme...
alla i laget var sega på att stretcha så de tog typ 15 minuter innan vi åkte därifrån till torvalla... väl där tog dom typ 20 minuter på sig att fixa sig och byta till matchkläder... tror ni man e stressad nu va? jag var klar typ 10 minuter innan alla andra o bara stod och vänta.. men jag fick ta mitt ensamfoto före så de var ju skönt iallafall .. sen tog de typ 10 minuter för fotosnubbarna att ställa upp oss och ja typ 1 minut att ta bilden... sen så tog jag väskan och ryckte i pappa så vi åkte, kom till vallen 5 minuter innan utsatt matchtid , rekord? men då hade man ju redan blivigt uppvärmd av allt springande *skratt*

själva matchen började fett segt.,.. vi hann spela 1 minut innan domaren bad att vi skulle byta tröjor ( vi var vita och dom gula) eftersom lamporna tydligen gav ett gult ljus så man inte såg skillnad... smart domare där... efter ett tags väntan så fick vi byta tröjor , trots att vi var hemmalag.. men vi kundeju inte lånat ut dom liksom... de spöregnade typ.. riktigt mys, och planen blev som en jordåker.. riktigt najs
matchen i sig slutade 2-2 , jag spelade vänsterback (ovanligt) och gjorde faktist ett mål (ännu mer ovanligt) med vänster (ojooj) bresida , i krysset (hahah är de här ett skämt? (: )